Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres

Meilleurs restaurants de Fruits De Mer à Mill Hill

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

10 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Scott's Mayfair
4.8
Exceptionnel(1926)
Prix : très cher
• Shellfish • Mayfair
Réservée 129 fois aujourd'hui
Le Scott's Restaurant à Mount Street, Mayfair, est un restaurant de fruits de mer offrant le meilleur des huîtres, poissons et crustacés. Selon les saisons, de la viande et des plats végétariens sont également proposés. Les poissons sont pêchés de façon responsable à partir de sources durables. Les tables ont une vue qui donne sur l'élégant bar à huîtres et champagne et un menu complet à la carte est servi toute la journée à partir de midi.
Une photo du restaurant The MAINE Mayfair
4.5
Génial(38)
Prix : très cher
• Shellfish • Mayfair
Réservée 4 fois aujourd'hui
The MAINE is a New England Brasserie with five distinct rooms, split across three floors of a converted Georgian Townhouse in the heart of Mayfair. Each room offers a unique experience, whether you are after long lunches in the outdoor garden Terrace, intimate candle-lit dinners in the vaulted Tavern, dinner and entertainment in the Brasserie or you are hosting a private event in the Drawing Room, The MAINE delivers an experience you will not soon forget. The menu boasts a range of shellfish to snails, fresh fish to bespoke steak cuts and variety of pasta, vegetarian and vegan dishes for the most diverse and discerning clientele.
Une photo du restaurant J Sheekey - The Restaurant
4.7
Exceptionnel(2267)
Prix : cher
• Shellfish • Covent Garden
Réservée 133 fois aujourd'hui
Dans le passé, Josef Sheekey faisait les marchés avec son stand de fruits de mer avant d'ouvrir un bar à huîtres sur St Martin's Court en 1896. Le restaurant a été rénové en 1998 pour renouer avec son glorieux passé, ses quatre chambres communicantes décorées avec des portraits originaux d'acteurs du 20ème siècle qui reflètent son rôle central dans le monde du théâtre. Acteurs comme spectateurs affluent ici pour les fruits de mer d'une fraîcheur immaculée et parfaitement préparés.
Une photo du restaurant Faber Wine & Seafood Restaurant
4.5
Génial(30)
Prix : cher
• Shellfish • Hammersmith
Réservée 18 fois aujourd'hui
Our inspiration is the Zeus Faber… John Dory, one of many local fish that can be fished sustainably and from our shores and although it has a wonderful Latin come Greek name it also has a very British name, John Dory. Faber is the Latin word for ‘Smith’ – Like a few other Latin occupational names (e.g. Agricola for farmer, Nauta for sailor). Smith being the most common name in English we decided it sits well with our name as we want to be accessible to all and give everyday people the opportunity to be part of our journey and own the business they work in.What sets us apart is our commitment to working with local fishmongers who run out to the coast each evening to collect day-boat fish and local ingredients. This means that everything on our menu is fresh, sustainably sourced, and supports the local economy.We believe in creating dishes that are not only delicious but also ethical and responsible.
Une photo du restaurant The Shell
4.0
Excellent(88)
Prix : raisonnable
• Shellfish • Holborn
This was a project born out of passion, by a few shellfish seafood lovers who wanted to bring with them that feeling of fulfillment you get from seafood restaurants from Continental Europe. Here at The Shell, we aim to bring you, the freshest and highest quality products straight from the producers and fishing boats for a very reasonable price to fulfill you seafood dreams.
Une photo du restaurant San Carlo Regent Street
4.4
Génial(276)
Prix : très cher
• Shellfish • Charing Cross
Réservée 7 fois aujourd'hui
Welcome to San Carlo Regent Street St James's.We use only the finest, authentic ingredients, to deliver the best italian experience to our guests.San Carlo is renowned for its signature dishes, from the decadent Spaghetti Lobster or classic Cacio e Pepe, Spaghettini Vongole or authentic Carbonara to spectacular sharing dishes such as the Shellfish Royale or Mixed Grigliata di Pesce., or the famous Spaghettini lobster from Signor Sassi in Knightsbridge , alongside grill and main classics, antipasti, pasta an extensive seafood menu and of course tempting desserts, there's something for everyone. There is also an extensive wine list.Choose from two relaxed yet elegant dining areas or go al fresco on the terrace and enjoy the best italian experience in Regent Street.
Une photo du restaurant Caviar House & Prunier
4.7
Exceptionnel(110)
Prix : cher
• Shellfish • Green Park
Réservée 2 fois aujourd'hui
A brand truly synonymous with luxurious living, the Caviar House flagship restaurant is located in the very centre of historic London, nestled on the corner of St James & Piccadilly. Its recent re-design has been glamorously curated for indulgence and comfort. The first UK retailer producing their very own caviar and the first to introduce sustainable products, Caviar House offers the very best caviar and smoked salmon (under the brand name Balik) in the world, sold in the boutique.161 Piccadilly offers a fabulous range of cocktails, creating luxury pairing experiences. With the addition of our full bar, later openings and hosted music nights, Caviar House sets the scene for both luxury and lively entertainment in equal measures.Enjoy from a refined menu of caviar, seafood, soups, salads and everyone's favourite, the Lobster Brioche Roll.Available for brunch, lunch & dinner dining, afternoon teas, champagne, wine and spirits selection plus masterclasses throughout the year.
Une photo du restaurant Angler - London
4.6
Exceptionnel(1116)
Prix : très cher
• Shellfish • Liverpool Street
Réservée 2 fois aujourd'hui
Perché au sommet de South Place Hotel, le restaurant Angler, détenteur d'une étoile Michelin, propose des fruits de mer issus de pratiques durables dans les eaux britanniques, jumelés avec les meilleurs produits locaux de la saison. Les gastronomes avertis de Londres trouvent leur compte chez Angler où, supervisé par le chef exécutif, Gary Foulkes, on y propose de très jolies assiettes qui sont toujours parfaitement jumelées. L'expérience Angler est complète grâce aux expertises particulières de son gérant et de son chef sommelier. En plus de la salle à manger principale, Angler dispose d'une terrasse sur le toit, un bar intime et une salle à manger semi-privée que l'on appelle 'Le point de vue du Chef'.
Une photo du restaurant Bentley's Oyster Bar & Grill
4.7
Exceptionnel(2729)
Prix : très cher
• Shellfish • Mayfair
Réservée 7 fois aujourd'hui
Ouvert depuis 1916, le Bentley's est un restaurant londonien emblématique situé dans le même superbe bâtiment victorien ancien qu'il occupe depuis ses débuts. En 2005, le chef Richard Corrignan releva le défi de redonner au Bentley's sa spendeur d'antan avec brio. Aussi acclamé qu'à ses départs, le Bentley's émerveille le public avec ses huîtres, ses poissons et ses fruits de mer, tous ses classiques d'autrefois. Combinés, les tables nappées, le plancher en bois et les oeuvres d'art de Richard ornant les murs, créés une ambiance chaleureuse et conviviale. Bentley's Oyster Bar and Grill propose également deux belles salles à manger privées. The Crustacea accueille jusqu'à 14 personnes et le Swallow Street Room, avec son propre bar et son entrée privée depuis la rue, peut recevoir jusqu'à 60 convives.
Une photo du restaurant The Seafood Bar
4.5
Génial(172)
Prix : cher
• Shellfish • Soho
Réservée 4 fois aujourd'hui
The Seafood Bar is located in the heart of Soho, London. We are a modern seafood restaurant that offers a wide range of the freshest seafood. It's our dream to provide our guests incredible seafood, and we're living that dream. The owner, Fons de Visscher was a respected fishmonger for 27 years in Helmond; a small city in the Netherlands, when he decided to start a new adventure. Driven by his passion for fish and great wines Fons created The Seafood Bar. The first restaurant opened its doors in 2012 in the Netherlands and now in 2021 we have opened our doors in London.From our fresh day boat Fish, Lobster's, Crab's, Oyster's to our larger than life seafood platters, all our food is sourced sustainably. We have immense respect for our environment, and do everything we can to sustain it.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable