Des produits choisis avec soin provenant de fournisseurs locaux et spécialisés sont servis à The Atlantic Restaurant. Chaque jour, le chef exécutif, Donovan Cooke, et son équipe préparent le meilleur poisson sauvage et durable, des variétés d'huîtres uniques et des crustacés de grande qualité. Outre sa large gamme de fruits de mer, il propose une petite sélection de steaks d'exportation de qualité, mûris à sec et nourris au grain, ainsi que de la viande de porc de race rare, d'agneaux victoriens et de la volaille bio et élevée en liberté au barbecue.
We are dedicated to the “sea to plate”, with daily visits to the market, selecting the very best oysters, pristine shellfish and the freshest local seafood. Our “paddock to table” philosophy ensures we only source the highest quality of meats, bred from local Victorian farmers.
Melbourne’s most iconic seafood bar and grill.A true Melbourne experience with expansive views of the Yarra river and mesmerizing city lights.Take in the stunning Melbourne sky line whilst enjoying our finest seafood and oysters expertly sourced directly from some of Australia’s best producers.We are dedicated to the “sea to plate”, with daily visits to the market, selecting the very best oysters, pristine shellfish and the freshest local seafood. Our “paddock to table” philosophy ensures we only source the highest quality of meats, bred from local Victorian farmers.With over 100 years in hospitality, the Zampelis family welcomes you to enjoy a unique dining experience.