Le restaurant Franco’s possède un héritage de longue date et des clients fidèles grâce à son style décontracté, son service amical et une nourriture fantastique grâce au chef italien Stefano Turconi qui vous propose une cuisine authentique et raffinée, mais toujours présentée avec une touche moderne. Pour le déjeuner, il vous propose un déjeuner continental ou un déjeuner anglais complet. Le déjeuner à partir de 24 GBP pour 2 services et à 28 GBP pour 3 services sont populaires comme le sont les plats du jour et les dîners variés du menu à la carte. Les clients de l' après-midi apprécient fumer le cigare et prendre le thé sur l’une des tables à l'extérieur. Pour ceux qui vont au théâtre, arrivez à partir de 17h30 pour profiter du menu théâtre qui vous est proposé au même prix que le dîner. Le menu à la carte pour le souper a de tout pour satisfaire tous les palais, avec des salades, viandes et poissons grillés, ainsi que des pâtes. La magnifique salle à manger privée du restaurant Franco’s peut se diviser en deux pièces séparées pouvant accueillir 34 personnes sur une longue table, 55 personnes à l'étage inférieur ou 16 personnes dans la cave à vin.
Norma is a contemporary and vibrant restaurant, inspired by the food and culture of Sicily with particular emphasis on the Moorish influences of the island’s cuisine.Norma embodies the celebrated old-school Italian hospitality and charm, taking inspiration from the grand café culture found in Sicily. Set across three floors of a characterful townhouse on Charlotte Street in London’s Fitzrovia, the first two floors are dedicated to the restaurant, with the top floor a private dining space.
The heritage of Italian culinary art at Piazza Italiana starts with the Sicilian-born chef Remo Mazzucato and his experience of over 50 years across the world. Nestled in the former telling room of British Linen Bank with the interior restored to its original design from 1902.Piazza Italiana brings the ambience of classic Italian cuisine: palate-enlightening and focused on quality and seasonal ingredients. Polished service, extensive bar and signature cocktails culminate in an Italian dining experience unlike any other.The wine list has been accurately crafted and designed for every taste and wine lovers, offering a wide choice of bins and wines by the glass. For anyone is looking to host an event, there are two versatile and intimate areas providing an ideal setting for private dining up to 50 guests in one room.
Located just steps away from Sanderson’s iconic lobby and just off the legendary Long Bar. The Restaurant at Sanderson blends visionary design with an exceptional seasonal menu and artisanal cocktails from the Long Bar. Staying true to the Sicilian style of cooking, our Executive Chef Daniele Zaffora and his team have curated simple yet delicious dishes using combination of fresh, high-quality and locally sourced ingredients that are subtly seasoned and spiced.This is the perfect place to get together with your friends, family and loved one's and satisfy your hunger the Italian way.
Vasco and Piero opened the restaurant in 1971. Vasco and Piero created the restaurant out of a passion for good, uncomplicated Italian food. The making of fresh pasta on the premises has always been a priority. From the outset, the menu changed twice a day, a tradition which still continues.Vasco was born in Umbria and as a result of this many foods are sourced direct from farmers in this region. Particular favourites are truffles, wild mushrooms, seasoned cheeses and cured meats such as lombetto and capocollo. We only use the best quality extra virgin olive oil mainly from Umbria, Central Italy.Many of our hams & salames such as Lombetto (a cured loin of pork) are imported from local Umbrian farms.When in season, we import black & white truffles from hunters around the hills of Umbria.Our balsamic vinegar is from Modena. We use Maldon sea salt with pure flaky crystals.
Le Manicomio Restaurant est situé au 85, Duke of York Square, juste à côté de la galerie Saatchi. Le menu est italien moderne et de saison. Tous les poissons sont pêchés à la ligne. Le dîner et le souper sont proposés tout au long de la semaine. La vaste terrasse chauffée est parfaite pour les douces soirées d'été ou les soirées plus fraîches. Le bar est bien garni, avec un menu de cocktails classiques et une délicieuse sélection de collations pour grignoter.
Le restaurant sert également le déjeuner d'affaires du lundi au vendredi.
Le déli associé, le Manicomio Poco, est situé la porte d'à côté, au numéro 83, servant le déjeuner, le dîner, le thé en après-midi et des soupers légers. Le Deli propose également un menu complet à emporter, comprenant des cafés torréfiés à l'italienne parmi les plus raffinés de Londres, ainsi qu'une sélection de plats principaux pour les soupers à la maison. Ls boutique est parfaite pour des cadeaux, avec un stock imaginatif de produits luxueux pour vos armoires, des accessoires de cuisine et des livres.
Une salle à manger privée est disponible dans la très jolie véranda.
L'Al Duca a été ouvert en 1999 par le leader en restauration Claudio Pulze. En tant que membre du groupe de restaurants « Cuisine Collection » de Pulze, l'Al Duca reste l'un des restaurants les plus populaires du quartier londonien de St. James et ses clients y sont très fidèles. Ce restaurant sert une cuisine italienne moderne et se concentre fortement à faire ressortir les meilleurs éléments de l'une des régions gastronomiques les plus acclamées du monde. Le menu du Al Duca insiste sur l'utilisation d'ingrédients frais et simples, habilement combinés pour faire ressortir le meilleur d'un large éventail de mets traditionnels, offerts à la fois dans un style classique et avec une nouvelle touche. Il suit la philosophie de Pulze qui est de proposer une bonne nourriture italienne à un prix raisonnable.
Zonzo restaurant is a bit of true Italia right in London. Here’s some friendly advice – only come to Zonzo if you’re ready for a superb Italian experience in a family-style setting at a price that won’t upset your pocket. The stucco walls, wooden seating, Sicilian mural, and authentically warm welcome all set the tone for pure enjoyment. Signature dishes include Napoleonic pizzas from the wood-fired oven and the myriad pastas, especially the tagliatelle and the lasagne Zonzo style. The regional Italian wines match the vibrant flavours perfectly.
Sotto Cucina & Bar is an underground Sicilian kitchen and bar in the bustling heart of East London. Take an immersive journey into the captivating cultural heritage of Sicily, where every dish tells a story, and every bite is a taste of Mediterranean history.Welcome to our ‘Cucina’, our kitchen, where executive chef Alfio Laudani takes his Catania roots, and marries them with the freshest of quality sourced ingredients, creating seasonal menus of familial Italian flavours.Sotto Cucina & Bar will launch at Hyatt Place London City East in Whitechapel, London on 14th May 2024; a contemporary Sicilian kitchen and bar led by Sicilian executive chef Alfio Laudani.
Pane Cunzato - pizza & more is a new Italian restaurant where you can taste typical dishes of southern Italy like the pane cunzato, a base of homemade bread with organic flours and seasoned with fresh ingredients. One of our specialities is the schiacciata, a crunchy and stuffed pizza.