Led by Executive Chef, Adam Haverland, Tocca Ferro Italian Chophouse is a classic steakhouse with Italian flair. Featuring scratch kitchen cooking methods, seed-to-table initiatives, and an Italian Inspired Wine & Cocktail Menu, Tocca Ferro is dedicated to providing guests with exquisite service in a beautifully rustic atmosphere.
Using only the season’s best ingredients, our chefs create a variety of modern Italian dishes including pastas made from scratch daily, hand-tossed pizzas like the classic Margherita but make it Tie Dye, and savory lunch and dinner entrees like Pork Milanese, Tortelloni al Pomodoro, and Braised Short Rib Lumache that deliver flavors that go above and beyond the expected as well as a full-bodied wine and beer list accompanied by an array of handcrafted cocktails including a Sicilian Margarita and the Pomegranate Mule. For more information, visit northitalia.com.
Situé dans le centre commercial South Coast Plaza, à Costa Mesa, en face du Centre des Arts de la scène et à seulement quelques minutes de l'aéroport John Wayne ainsi que de plusieurs hôtels, le Maggiano's - South Coast Plaza constitue un cadre idéal pour un souper en famille, un rassemblement social ou une réunion d'affaires.
La salle à manger peut accueillir 300 personnes. Toujours très animée, elle vous accueille nombreux pour célébrer votre goût pour la bonne cuisine et passer de bons moments, en famille et avec des amis. Les réservations sont fortement recommandées. Vous savourerez une cuisine italienne « Little Italy » choisie dans le menu à la carte, ou profiterez du célèbre menu familial : vos papilles ne seront pas déçues.
Le Maggiano's - South Coast Plaza se réjouit de votre prochaine visite, pour une réunion d'affaires ou en famille.