Art and Soul sert une cuisine simple et honnête qui reflète une dévotion à la qualité et la responsabilité, réalisé grâce à une étroite collaboration avec des fermiers, des artisans et des producteurs qui fournissent des produits durables, dans la mesure du possible.
Mené par le chef exécutif Douglas Alexander, Art and Soul est imbibé d'un authentique esprit du Sud chaleureux et accueillant. Des éléments amusants régionaux tels que des signes de ferme peintes à la main et de l'art artisanat traditionnel rendent hommage aux influences régionales du D.C. En cas de beau temps, installez-vous sur la grande terrasse en avant et dégustez un repas fait au feu de bois au plein air.
At Lulla, find Modern-Italian fare fused with a quintessential New York worldview! Within the bustling heart of Chelsea, be transported to a distinctly New York-Italian hideaway.Your new classics await…
“GuestHouse” does more than feed the soul. Brooklyn’s newest Restaurant is in Williamsburg Brooklyn in an influential hub for fashion, music, food and nightlife. Williamsburg is where the fashionable chic trendsetters set the tone for the Big city excitement with a homely feeling which sets it apart from anywhere else. GuestHouse Restaurant & Bar embodies an intimate and effortlessly chic ambiance. Bringing you a City Vibe where Upscale dishes are on the menu. Everything we do is about serving you. Our Chef creates a variety of vibrant Soul, West Indian and unique dishes. Our 16’ LED bar is fully equipped with multiple big flat screen TV’s for entertainment where specialty drinks are created and served to meet your needs. We strive to provide excellent service, remain loyal to you, your tastebuds and most of all your time. Guesthouse is where chic meets social for an unforgettable dinning experience.
Just like you've stepped into the heart of New Orleans, Filé Gumbo Bar in Tribeca brings The Big Easy to The Big Apple, delighting your senses with the flavors, feels, and energy of this cuisine - so much so that it's earned the spot acclaim from The New York Times!Chef & Owner Eric McCree draws inspiration from his grandfather, whose larger-than-life personality is ever present in the chic space. Expect an effervescent scene alight with honey-hued banquettes, natural light that pours in through massive windows, white-washed brick, & gorgeous lighting sure to elevate your feast.Filé Gumbo Bar showcases Cajun and Creole classics made bar-side, combining slow-cooked and flavor-rich roux bases with your choice of proteins, simmered in a steam kettle by skilled chefs for a truly personalized experience.
The Simpson complements Brooklyn’s new restaurant age from Williamsburg to Prospect Park, by offering a seafood friendly Caribbean/Soul Food cuisine and an inspired Classic Cocktail menu infused with the nuances and flavors of the Afro Diaspora’s spice market. The Simpson will embody the soulful vibes and beats of the borough, while capturing the exuberance of the New Brooklyn Renaissance through Art, Music, Mixology and Cuisine. The service will be reminiscent of wherever you call home, as Chef’s “Cooking with Love” menu will be completed with with an array of delectable pastries and desserts, yummy mock tails for the non-drinker, and creative elixirs for the adventurous. Menu highlights include Hennessy Fried Shrimp, Bourbon Bbq, 5 Cheese Macaroni Pie, and Wings.
A secret speakeasy located in the heart of the West Village. A lovers den with cozy fire places, mahogany floors and crushed velvet banquettes. We serve delicious seafood and coastal fare, paired with classic martinis, elevated craft cocktails (some may call them aphrodisiacs) and choice wines. All while early lovers-rock reggae, soul and hip hop wash over you.Our culinary director and star chef, Josh Reisner, loves to switch around the menu to reflect seasonal ingredients, so be sure to check us out often. Some must try classics are:Tuna Crispy TreatsBeef TartareSmashed Burger (which has made several NYC top 10 "best of" lists"For private event inquires send us an email at contact@twopharaohs.com
Tiny's & the Bar Upstairs est une maison de ville à trois étages située sur W. Broadway, au cœur de Tribeca. Le bâtiment date de 1810 et la plupart des matériaux d'origine ont été restaurés et superposés avec une finition américaine fantaisiste. Les frères et sœurs Matt, Jack et Ana Abramcyk ont conçu un espace où vous pouvez venir manger, boire, ou tout simplement parler autour d'un verre de vin. Le trio de frères et sœurs complète l'ambiance chaleureuse et pousse l'esprit artistique de Tiny's, faisant du restaurant géré par la famille un vrai lieu de quartier. Pour Tiny's, le Chef Paul a créé des menus déjeuner, dîner, brunch et souper qui combinent technique classique et ingrédients de marché locaux. Le menu reflète une cuisine américaine moderne avec des influences italiennes et françaises.
L'Amanda's fait le bonheur des amateurs de bonne cuisine depuis plus de 20 ans. Sa décoration comprend des pierres brunes élégamment restaurées et vous serez chaleureusement accueillis par un personnel aimable. Malgré sa position géographique proche de Manhattan et sa cuisine tout aussi sophistiquée, le personnel reste souriant et aura pour objectif de vous satisfaire pleinement. Le Guide Zagat lui a donné une très bonne note pour ses repas, son service et sa décoration. Le restaurant est fier d'avoir été nommé sur la courte liste des restaurants les plus populaires de l'État. Cette popularité est due aux talents du chef, formé à la CIA, Rodney Petersen, mais également au service dévoué, courtois et chaleureux ainsi qu'a l'élégance de ses salles à manger confortables. Vous pourrez vous y rendre pour de nombreuses occasions : pour faire une belle impression lors d'un rendez-vous romantique, pour un brunch familial le dimanche ou pour profiter d'un souper avant d'aller au théâtre à un tarif vraiment abordable. Les amateurs de vin sophistiqués apprécieront nos menus de cinq plats accompagnés de vin.