Installé juste à côté de Gloucester Road dans le quartier Kensington de Londres, le Olives Restaurant and Bar est un authentique restaurant italien qui enchantera les amoureux des saveurs de la Botte. Insolite, chic et rustique, il est décoré dans un bleu profond et aménagé avec des meubles aux lignes simples et épurées. Des lustres dépareillés pendent des plafonds et derrière le bar, les breuvages sont magnifiquement alignés pour mieux vous tenter. Laissez-vous transporter de South Kensington au sud de l'Italie sans bouger de votre siège. Né en Italie, le chef Davide di Croce propose une interprétation personnelle des incontournables de la cuisine italienne, préparés avec des ingrédients de la plus haute qualité. Les formules, idéales pour les déjeuners et dîners avant théâtre, se composent de grands classiques italiens, le tout à des prix étonnamment raisonnables.
Hausu is a restaurant and bar in the heart of Peckham, bringing an appreciation for taste and sound together with the creative spirit of South East London.We serve our own brand of flavours against the backdrop of a vintage hi-fidelity sound system, with the belief that music and food can bring people together. Please note: bookings after 10pm are for drinks only
Tucked away in the leafy suburb of Ealing, West London, Papaya is a Sri Lankan restaurant that recreates the taste of Sri Lanka brilliantly and authentically using aromatic spices and flavours that span all four corners of the Asian Island,
Papaya Sri Lankan restaurant prides itself on being one of the outstanding Sri Lankan restaurants in London ensuring it provides excellent service and an amazing dining experience.
A family run business established for over 10 years, this is a favourite with the locals as well as diners who are happy to travel for the taste of Papaya's authentic Sri Lankan cuisine.
The menu is highly descriptive and simple enough for a newcomer to Sri Lankan food to find something they'll enjoy. Featuring all the popular dishes originating from Sri Lanka, from traditional Kothus, String Hoppers, and a good mix of sea food and meat curryies. Try the Devilled Beef with Fresh Mango Curry or Dhal Spinach and Coconut Rice.