Les propriétaires Dennis et Ann Tussey font équipe avec le chef Mac Edwards de Memphis, au Tennessee, pour apporter leur vision d'un restaurant inspiré par la cuisine du Sud à Santa Rosa. Le Sweet T’s met en vedette des classiques tels que les grits aux crevettes, le poulet frit et le BBQ fumé maison, fait à partir de produits frais locaux et de viande de la région viticole du comté de Sonoma.
Kin is an American comfort style restaurant in the heart of downtown Windsor. Established in 2011, Kin has become one of Sonoma County's best family, friendly restaurants for all ages. From grilled burgers and steaks to our Woodstone pizzas, salads and sandwiches, Kin's seasonal menu is always a favorite. Our full bar, Craft beer selection, and local wine list will complete your dining experience along with our friendly service team and comfortable restaurant design. Banquet room and patio available.
Niché dans un cadre pittoresque et entouré de vignobles, le John Ash & Co reflète le riche patrimoine et le mode de vie de la région. Son chef cuisinier, Thomas Schmidt, utilise des aliments de fournisseurs locaux et respecte la cuisine de la région, typique de ce pays viticole. La liste de vins médaillés comporte plus de 500 choix. Le restaurant propose des salles de réception privées, idéales pour des réunions et des mariages. Il possède en outre un espace repas sur un patio ombragé par une treille et des glycines. *** Pour toutes les réceptions de fêtes de fin d'année de plus de 4 personnes, veuillez appeler directement le 800-421-2584. ***
For Sonoma County dining at its finest, visit Charlie's at Windsor Golf Club. Sonoma County's place to go to enjoy outdoor dining overlooking the lake and the incredible view offered by Windsor Golf Club. Whether it's a business lunch, a romantic dinner for two or just getting together with family and friends, try Charlie's. Our menu includes a weekend brunch served Saturdays and Sundays beginning at 10:00am as well as great steaks, fresh seafood, pastas, pizzas and wonderful entree salads offered daily.
Américain contemporain : voilà ce que le comté de Sonoma a à offrir avec une élégance raffinée et de la simplicité.
L'établissement montre ce que le comté a à offrir en s'appuyant sur un réseau incroyable d'agriculteurs et de producteurs artisanaux de la région. Les relations créées avec leurs fournisseurs leur offre l'opportunité de travailler avec les produits qui sont disponibles tout en jouissant d'une grande flexibilité pour changer le menu de façon hebdomadaire.
L'établissement met un point d'honneur à offrir un service chaleureux et personnalisé fourni par des professionnels dévoués qui aiment ce qu'ils font. L'idée est que chaque client se sente comme s'il était invité chez des amis.
La carte des vins est inspirée par l'histoire incroyable et la diversité de la région. Explorez les différents classiques préparés par les pionniers dont le dévouement a fait de la Californie du Nord une des régions viticoles les plus étonnantes du monde.
The Matheson in Healdsburg exudes a vibrant and welcoming vibe, where modern elegance meets a relaxed, California-casual atmosphere. The moment you step in, you’re warmly greeted and invited in to an effortless blend of sophistication with a sense of ease. The ambiance is thoughtfully curated, with natural light flooding the room by day and soft, intimate lighting setting the perfect tone by night.Dining at The Matheson is more than just a meal; it’s an experience that lingers long after you’ve left. The combination of exceptional food, stellar service, and a warm, inviting atmosphere makes it a standout destination in Healdsburg, where every detail is designed to create an unforgettable experience.
Si ce pays a un berceau culinaire, il se trouve dans le nord du comté de Sonoma, où les fruits de la main-d'œuvre locale, des produits hors du commun aux fromages artisanaux n'ont jamais pris l'avion. Utiliser des ingrédients régionaux est une façon plus saine de se nourrir. Vous pourrez goûter à cette fraîcheur dans les spécialités du Dry Creek Kitchen. Vous pourrez également découvrir l'abondance régionale dans le menu de dégustation quotidien, présentant un accord mets/vins appelé « Sonoma Neighbor ».
La cave à vin du Dry Creek Kitchen reflète les célèbres appellations de la région, avec plus de 600 vins de Sonoma millésimés datant de 1985 à 2007 et met un accent particulier sur le pinot noir et le chardonnay, ainsi que sur le cabernet sauvignon et les mélanges Meritage.
L'engagement de longue date de Charlie Palmer avec le vin se manifeste dans sa collection unique de dessins de bibliothèques privées et des caves des vignerons de la région.
Stark's Steakhouse in Santa Rosa, California, is an upscale eatery that takes a modern approach to sustainable seafood and steak. The in-house dry aged meat is served a la carte and guests can also enjoy an extensive menu of international and local wine, creative cocktails and more than 60 whiskeys.Try the Stark's Steakhouse special roasted bone marrow starter served with truffle honey and sea salt before enjoying a steak with toppers like truffle fried egg, mushroom and onions or blue cheese butter. Vegetarians have options on the menu as well and guests shouldn't leave Stark's Steakhouse without a look at the extensive dessert menu.
Spoonbar serves a menu of clean and simple dishes honoring America’s diverse culinary influences. Their artfully-crafted, market-driven cuisine of fresh, bold flavors is built around seasonally-inspired local and sustainable ingredients. The same focus carries over to Spoonbar’s cocktails which use specially sourced organically-grown herbs, fruits and vegetables with an emphasis on locally and domestically produced spirits.
Aimed at bringing street food to life, the Bird & The Bottle in Santa Rosa, CA is the end result of a pair of award-winning restaurateurs looking to blend a surprising array of flavors. Asian, American South, East Coast, Jewish and other cuisines have been combined to create an unforgettable menu.
The menu at Bird & The Bottle features cocktails and an extensive wine list, and foods range from nibbles to larger plates. Everything has been chosen to pair well, and options include seafood favorites, poultry classics like matzo ball soup but also Korean BBQ chicken. There is a vegetarian menu with everything from fried cheese curds to smoked beets, but there are also pork and beef choices in abundance. A visit to Bird & The Bottle has to finish up with a dessert, and the "goo goo pie in another jar" is a must try.