Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants Espagnol à Ozone Park

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

31 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Casa Mono
4.7
Exceptionnel(2808)
Prix : très cher
• Spanish • Union Square
Réservée 21 fois aujourd'hui
Casa Mono et son restaurant sœur, le Bar Jamon, se situent l'un à côté de l'autre au coin d'Irving Place et 17th Street, à quelques pas à l'est de l'Union Square. Etoilé Michelin depuis 2009 et étoilé de trois étoiles du New York Times en 2015, Casa Mono est un bar-et-restaurant à tapas inspiré de la cuisine de la Costa Brava en Espagne.
Une photo du restaurant Noche Buena - New York
Prix : raisonnable
• Spanish • Long Island City
Noche Buena: New York City's First Latin-Themed Christmas BarLaunching in Long Island City, Noche Buena blends Latin holiday traditions, flavors, and music for a festive experience. Enjoy Coquito, Ponche, Chocolate Abuelita, and Tamales in an ambiance filled with the colors, sounds, and scents of Navidad. Celebrate traditions from Mexico, Puerto Rico, Colombia, and more, with classic holiday tunes and bites.
Une photo du restaurant Sangarita's
4.5
Génial(287)
Prix : raisonnable
• Spanish • Bayside
Réservée 1 fois aujourd'hui
New Spanish/Tapas restaurant located in Bayside Queens! Come in and try us out, you won't regret it!
Une photo du restaurant The Bazaar by José Andrés - New York
4.7
Exceptionnel(360)
Prix : très cher
• Spanish • NoMad
Réservée 19 fois aujourd'hui
The Bazaar is a culinary journey 400 years in the making. Inspired by a group of samurai who sailed from Japan to Spain for an audience with the king, Chef José Andrés takes guests through the two cultures’ deep respect for ingredients and dedication to technique. Start your experience at The Bazaar Bar downstairs before voyaging up to the main dining room—a warm and theatrical culmination set within The Ritz-Carlton New York, NoMad.
Une photo du restaurant Marbella Restaurant
4.8
Exceptionnel(649)
Prix : cher
• Spanish • Bayside
Réservée 3 fois aujourd'hui
Le Marbella Restaurant vous propose une expérience inoubliable pour votre dîner et votre souper. Vous pourrez vous y détendre dans un cadre élégant et déguster une cuisine unique préparée par le chef Esteban Barroso, qui est fier de présenter les plats les plus savoureux issus de diverses régions d'Espagne, ainsi qu'un certain nombre de grands classiques français et italiens. Le chef Esteban Barroso espère ainsi rendre votre repas inoubliable, de par la qualité indiscutable des ingrédients, la préparation experte et la présentation soignée des assiettes.
Une photo du restaurant Spanish Diner at Mercado Little Spain
4.5
Génial(566)
Prix : cher
• Spanish • Hudson Yards
Réservée 8 fois aujourd'hui
An Iberian take on the classic American all-day restaurant from the mind of award-winning chef José Andrés, Spanish Diner features larger portions of Spanish favorites in a casual, high-energy outdoor open air space set right under the High Line. Dishes like gambas al ajillo, croquetas de pollo, gazpacho, and patatas bravas are all on the menu, along with a focus on regional specialties like fabada asturiana and cocido madrileño. Egg dishes are a specialty with classics like the iconic tortilla española, huevos estrellados, and huevos revueltos. Spanish Diner also offers a spacious bar area perfect for after-work libations.
Une photo du restaurant Casa Dani
4.3
Génial(595)
Prix : cher
• Spanish • Chelsea
Réservée 3 fois aujourd'hui
Casa Dani translates to Dani's House, derived from southern Spain's naming of small family restaurants as if they were the Chef's home, and that is precisely Chef Dani Garcia's intention, opening the doors to his house through avant-garde cuisine and a menu featuring items inspired by Spain's Mediterranean south. One of Spain's most internationally renowned chefs, having achieved 3 Michelin stars and the Bib Gourmand in 2015, Garcia's culinary style mixes surprising flavors, textures, and even temperatures without losing sight of his culinary roots. Looking to host a large party? Contact us at casadanieventsnyc@legends.net.
Une photo du restaurant Ernesto’s
4.9
Exceptionnel(9)
Prix : cher
• Spanish • Lower East Side
Ernesto’s is the acclaimed Basque-inspired restaurant from veteran chef Ryan Bartlow, who has worked at world-renowned restaurants, including Akelarre in Spain, Alinea in Chicago, and Frenchette in New York City. At Ernesto’s — which has been named one of The New York Times ‘best new restaurants’ of the year, among other accolades — Bartlow offers a menu inspired by his years spent cooking and living in the Basque region of Spain, mixing signature traditional dishes with seasonal riffs on classic flavors.Ernesto's is open for dinner Monday from 5:30-9:30pm and Tuesday-Thursday from 5pm-9:30pm with the kitchen closing at 9:45pm, and Fri-Sat 5pm-10pm with the kitchen closing at 10:30pm. We accept reservations and walk-ins. We take reservations up to two weeks in advance with our books opening at midnight. **Our outdoor tables are WALK-IN ONLY. Please call on the day of your reservation to check for availability.
Une photo du restaurant Leña at Mercado Little Spain
4.5
Génial(143)
Prix : très cher
• Spanish • Hudson Yards
Réservée 4 fois aujourd'hui
At Leña, the menu is guided by the most magical and mysterious ingredient in the kitchen: fire. Leña brings together the best elements of Spain’s favorite grill-focused restaurants, including the asadores and steakhouses of the Basque Country and Asturias. Nearly everything on the menu is cooked over embers, including vegetables, meats, and seafoods, with a focus on larger grilled cuts of meat, like suckling pig and lamb.
Une photo du restaurant La Barra at Mercado Little Spain
4.4
Génial(188)
Prix : cher
• Spanish • Hudson Yards
Réservée 9 fois aujourd'hui
To truly understand Spanish cuisine, it’s necessary to dive deep into the world of tapas. At La Barra, you’ll have the opportunity to do so, exploring the many beloved dishes from tapas bars all around Spain. Both the classics and regional favorites are represented, from traditional croquetas de jamón to Andalusia’s tiny fried puntillitas, and a wide selection of wines from around the country.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable