Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Connecticut

Meilleurs restaurants de Steak à Naugatuck

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant New Mill Restaurant
4.7
Exceptionnel(1862)
Prix : raisonnable
• Steak • Southington
Réservée 39 fois aujourd'hui
Situé à Plantsville, l'ancien restaurant Old Mill est désormais devenu le New Mill, réputé pour les talents culinaires de son nouveau chef Bob Martucci. Cet ancien moulin à cidre datant de 1737 a été l'un des établissements les plus prisés du Connecticut pendant de nombreuses années, avant d'être entièrement rénové par ses propriétaires, Chris et Michelle Calvanese. Il propose des spécialités comme des fruits de mer frais, un bar de crudités, des steaks de bœuf Angus « chop house » ainsi que des pâtes et des desserts maison. Une vaste carte des vins et un grand bar propice aux conversations complètent l'offre de ce restaurant.
Une photo du restaurant Market Place Kitchen and Bar
4.4
Génial(100)
Prix : raisonnable
• Steak • Woodbury
Réservée 10 fois aujourd'hui
Welcome to Market Place Kitchen & Bar! We are a new Modern American Restaurant in the heart of Woodbury, CT, we are run by Executive Chef Matt DeLongis. We celebrate and encourage local, organic and sustainably harvested food and spirits. The interior of our space is compiled of sustainable and local materials, utilizing beautiful 300 year old barn wood from the Gurski Farm in Brookfield, CT. For three years in a row we were named Best Farm To Table Restaurant by the readers of the Waterbury Observer! We look forward to you trying our inventive, seasonally inspired cuisine and cocktails. Eat sustainably, live well, and enjoy your experience at Marketplace!
Une photo du restaurant Butcher Bros Steakhouse - Cheshire
4.5
Génial(110)
Prix : très cher
• Steak • Cheshire
Réservée 2 fois aujourd'hui
Four talented and passionate brothers from Montenegro are proud to welcome you to their newest restaurant: Butcher Bros Steakhouse! At Butcher Bros, all of the dry-aging is done in an aging box located right within the walls of their restaurant. This ensures each cut of meat is dried to perfection. This promise of perfection carries through with each dish they create--a menu curated of meals that will undoubtedly make you come back for more.Since 1992, Celebrity Chef Dino Redzic has added his culinary expertise to the NYC hospitality industry and beyond. Alongside Chef Dino you’ll find his brothers, Exec. Chef Jerry Sinanovic and Tony Redzic. Just like Dino, Jerry and Tony have both devoted their lives to the industry. Each brother has devoted himself fully to not only delivering the highest quality of cuisine, but the best overall dining experience one can have.We hope to see you soon!
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable