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Meilleurs restaurants de Steak à Tiburon

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33 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Lighthouse Bar & Grill
Prix : cher
• Steak • Sausalito
Réservée 1 fois aujourd'hui
Coming Soon!
Une photo du restaurant Show de Carnes Brazilian Steakhouse
4.7
Exceptionnel(78)
Prix : très cher
• Steak • Sausalito
Réservée 3 fois aujourd'hui
Bringing the national barbecue of Brazil, where the meat has been raised to the level of art.
Une photo du restaurant House of Prime Rib
4.8
Exceptionnel(16013)
Prix : très cher
• Steak • Civic Center / Hayes Valley / Van Ness
Réservée 222 fois aujourd'hui
Avec 62 années de clients fidèles, on ne peut pas se tromper. La House of Prime Rib est reconnaissante envers tous ses clients, employés et critiques (même s'ils ne sont pas toujours d'accord!). La seule façon de connaître la vérité, c'est d'aller les voir! Souvent imité, jamais égalé. L'établissement vous remercie d'avance.
Une photo du restaurant Harris'
4.8
Exceptionnel(5599)
Prix : très cher
• Steak • Russian Hill
Réservée 34 fois aujourd'hui
Chez Harris’ vous vivrez l'expérience quintessence d’une maison du steak. Il vous sera proposé du boeuf à l'état sec, du Mid-West, des martinis exceptionnels et une carte de vins primée. Dans le salon, vous pourrez apprécier le jazz live tous les soirs. Bien que le salon soit disponible pour manger de manière plus décontractée, un code vestimentaire est appliqué dans la salle à manger principale : veuillez ne pas porter de shorts, de t-shirts ou de vêtements de sport.
Une photo du restaurant Fogo de Chao - Emeryville, CA
3.9
Excellent(307)
Prix : raisonnable
• Steak • Emeryville
Réservée 73 fois aujourd'hui
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Une photo du restaurant Izzy's Steaks & Chops - San Francisco
4.3
Génial(1069)
Prix : cher
• Steak • Marina / Cow Hollow / Presidio
NOW OPEN (limited reservations available directly on our website with OpenTable availability to come soon). Walk-ins are always welcome.Izzy’s Steaks & Chops is a second-generation, family-owned dining destination that has become a beloved neighborhood establishment since its flagship location opened on Steiner Street in 1987. After a meticulous historic restoration and renovation, Izzy's will enter into its next chapter with a refreshed look and feel that honors the rich history of San Francisco and the longtime legacy of the restaurant. Helmed by Chef Daniel Lucero, Izzy’s dynamic menu celebrates traditional steakhouse fare, featuring fresh interpretations of the classics. You'll find a selection of steaks & chops, local seafood, regional wines, and inventive cocktails.You can also dine with us at our San Carlos location: www.izzysonthepeninsula.com
Une photo du restaurant EPIC Steak
4.7
Exceptionnel(8215)
Prix : très cher
• Steak • Quartier financier / Embarcadero
Réservée 90 fois aujourd'hui
EPIC Steak is a unique addition to San Francisco’s culinary landscape. Led by acclaimed Executive Chef Parke Ulrich, renowned for his elegant treatment of seafood at Waterbar, Chef Ulrich utilizes similar techniques on meat, creating preparations with a focus on simplicity and flavor.
Une photo du restaurant Niku Steakhouse
4.8
Exceptionnel(861)
Prix : très cher
• Steak • SOMA
Réservée 38 fois aujourd'hui
Located in San Francisco’s Design District, Niku Steakhouse is a meat-focused restaurant, highlighting an in-house dry aging program, exclusive cuts of coveted Japanese A5 wagyu with an emphasis on wood fired cooking. Niku, by the Omakase Restaurant Group, hosts a dining room oriented around a roaring custom binchotan charcoal and wood-fired grill, where guests watch as Executive Chef Dustin Falcon (Lazy Bear, The French Laundry) and his team prepare steaks to perfection. At Niku, there is a true marriage of American and Japanese sensibilities. Falcon’s cooking is driven by the terroir of Northern California — which finds its way onto the menu through foraged ingredients and products from local farmers — met with the highest quality domestic and A5 Japanese Beef.
Une photo du restaurant STK - San Francisco
4.0
Excellent(1377)
Prix : très cher
• Steak • Quartier financier / Embarcadero
Réservée 43 fois aujourd'hui
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
Une photo du restaurant Roka Akor - San Francisco
4.8
Exceptionnel(2288)
Prix : raisonnable
• Steak • Quartier financier / Embarcadero
Réservée 63 fois aujourd'hui
Découvrez une ambiance sophistiquée et une cuisine contemporaine japonaise Robata aux quatre restaurants de ROKA AKOR à Scottsdale, AZ, San Francisco, Chicago et Skokie, IL. Le menu change selon les saisons et propose une rotation de la sélection des biftecks, des fruits de mer, des légumes, des marinades et des sauces japonaises, ainsi que de sushi et de sashimi. Le grill robata, qui se situe en plein cœur du restaurant, fournit une expérience visuelle en soi. L'ambiance est complétée par un décor contemporain et un éclairage apaisant. Les clients sont encouragés à discuter avec les chefs afin de vivre une expérience culinaire éducative et interactive.

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