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Meilleurs restaurants de Steak à View Park

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72 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Somerville
4.6
Exceptionnel(198)
Prix : cher
• Steak • Culver City
Réservée 43 fois aujourd'hui
Intentionally located along the Slauson Corridor in Historic View Park-Windsor Hills, Somerville is an ode to the past, a toast to the present, and celebration of the progress in between. We are a progressive American dining experience that highlights contemporary cuisine while honoring the rich roots of South Central Los Angeles. Each dish captures the bold and savory essence of California, blending traditional influences with modern techniques to elevate every bite.Designed as an inviting space for locals, travelers, and culinary enthusiasts alike, Somerville cultivates community in a timeless setting, featuring a thoughtfully curated wine selection, skillfully crafted cocktails, and live entertainment -- creating the perfect backdrop for conversation and connection.
Une photo du restaurant Lawry's The Prime Rib - Beverly Hills
4.6
Exceptionnel(17782)
Prix : cher
• Steak • Beverly Hills
Réservée 87 fois aujourd'hui
Vous saurez au moment où vous arriverez que le Lawry's The Prime Rib est un restaurant extraordinaire. Les côtes de bœuf rôties sont âgées 21 jours, rôties à la perfection sur une pierre salée puis sculptées à votre table même sur un chariot d'argent. La célèbre salade Spinning Bowl, le raifort à la crème fouettée, la purée de pommes de terre, le Yorkshire Pudding et l'accueil chaleureux complètent l'expérience qui a permis de placer Lawry parmi la liste les 10 meilleurs restaurants et en a fait une légende depuis 1938.
Une photo du restaurant Mastro's Ocean Club - Downtown Los Angeles
4.5
Génial(786)
Prix : cher
• Steak • Centre ville
Réservée 69 fois aujourd'hui
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Une photo du restaurant Dear John's
4.7
Exceptionnel(280)
Prix : cher
• Steak • Culver City
Réservée 22 fois aujourd'hui
In 1962, Johnny Harlowe made the jump from the silver screen to chef and owner of Dear John’s. Convinced by his pal Frank Sinatra, Johnny opened the iconic spot just a ways down from Sony Studios on Culver Blvd. It became the watering-hole for the Hollywood elite with Sinatra often in the corner playing the piano against the dark brick walls once lined with portraits of famous John’s. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up to re-open Dear John’s with an updated classic American menu and old-school cocktail list.
Une photo du restaurant Fleming's Steakhouse - LA
4.6
Exceptionnel(2190)
Prix : très cher
• Steak • Centre ville
Réservée 58 fois aujourd'hui
Le Fleming's Steakhouse & Wine Bar combine un service passionné et l'utilisation d'ingrédients de saison avec le meilleur bœuf primé USDA. Chaque plat, méticuleusement préparé de A à Z, est servi par un personnel attentif. Le Fleming's 100® présente une carte primée de 100 vins servis au verre, ce qui vous permet d'y trouver votre compte, peu importe votre état d'esprit. Cette carte propose des vins provenant des vignobles parmi les plus populaires du monde. Le Fleming's Steakhouse met également à votre disposition des salles à manger privées et un maître d'hôtel attitré qui se fera un plaisir de bien organiser votre événement, peu importe la taille du groupe et du budget. Au Fleming's, chaque visite est un succès!
Une photo du restaurant Fogo de Chao - Beverly Hills
4.1
Excellent(3810)
Prix : raisonnable
• Steak • Beverly Hills
Réservée 73 fois aujourd'hui
Le Fogo de Chão® (prononcez « fo-go dèe shoun ») est un steakhouse dans la tradition du sud du Brésil. En 1979, le Fogo® a commencé à partager la façon gaucho de préparer la viande à Porto Alegre, au Brésil. Aujourd'hui, les chefs gaucho grillent toujours chacune des 20 coupes de viande à la perfection et vous offre un service en continu à la table. Le restaurant vous invite à profiter des délicieuses préparations des chefs gaucho avec une table du marché gastronomique, des plats d'accompagnement brésiliens authentiques et une carte des vins renommée.
Une photo du restaurant Daedo Sikdang
4.7
Exceptionnel(209)
Prix : très cher
• Steak • Koreatown
Réservée 18 fois aujourd'hui
We just don't serve food. We serve experience & culture. Daedo Sikdang is a famous Korean ribeye steakhouse in Korea with a long and rich history. We have focused solely on serving the best Korean ribeye steak since 1964. At Daedo, our Meat Master takes time trimming unnecessary fat from our steaks.Proudly serving Certified Angus Beef® Prime. Our steaks are selected to be the highest quality; amazingly tender, incredibly juicy and full of flavor. Certified Angus Beef® Prime has passed 9 more stringent quality standards than USDA Prime for exceptional flavor. Enjoy our legendary cuts, selected by Daedo, which has mastered the ribeye since our opening in 1964.
Une photo du restaurant ZORI Gastrobar
4.4
Génial(35)
Prix : cher
• Steak • Central Los Angeles
Réservée 12 fois aujourd'hui
Welcome to ZORI Gastrobar – Los Angeles’ Favorite Spot! Experience the perfect harmony of live music and exceptional dining. Located in the heart of the city, we offer a cozy atmosphere and a modern menu featuring fresh sushi, juicy steaks, flavorful tacos, and signature cocktails. Perfect for any occasion – we can’t wait to welcome you!
Une photo du restaurant The Capital Grille - Los Angeles
4.8
Exceptionnel(597)
Prix : très cher
• Steak • Centre ville
Réservée 29 fois aujourd'hui
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Une photo du restaurant Que Barbaro at Level 8
4.4
Génial(112)
Prix : cher
• Steak • Centre ville
Réservée 4 fois aujourd'hui
Discover the diversity of South American cuisine through the tradition of live fire cooking, all prepared with a side of dazzling showmanship. Over an open wood flame, Esquire Chef of the Year Ray Garcia and his team cook a regularly changing menu featuring fine cuts of meats, fresh seafood, and creative vegetarian dishes, all kissed with smoke and infused with bold, refined flavors. Relax in the seductive, tropical-hued dining room or on the pool deck for an alfresco meal. And keep your eye on the rotating liquor risers, which perform their own synchronized routine when someone orders a specialty cocktail.Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 6 or more, please email restaurants@level8dtla.com.
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