Olivier Bistro represents true French cuisine and sensibility. Traditional French Bistro in a cozy setting with sidewalk seating that takes you to the streets of Paris. We offer daily specials, including a variety of whole fish options, oysters, and steaks sold by the oz cut from the bone. Finish your meal with our well-known creme brulee and moelleux au chocolate. We are a 5-minute drive to the Barclay Center and 5 minutes to Prospect Park. We welcome you to join us for our Brunch where you will enjoy French cuisine at its finest and yes we have Bloody Marys! We hope to see you soon!
Flatiron Steak house with American Wagyu Gold Grade Beef, Plus Prime Rib-eye and Beef Dishes, Salmon, Grilled Avocado wild rice . Next To Barclays Center. Located in park slope. Old school Brooklyn Casual setting with full bar and 20 beers on tap
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Home of the L.S.D. - Only Place On Earth where guests can enjoy Salt & Pepper / Ginger Garlic Lobster —- 3LB 35 Day Dry Aged Porterhouse Steak & 7Lb Authentic Peking Duck ALL ON ONE TABLE Dim Sum & Chops featuring one of kind - Pastrami - Bacon Cheeseburger & French Onion Soup Dumplings.Voted Best New Restaurant 2018 by Thrillist - BEST STEAKHOUSE in NYC by NEWSWEEK 2019!
Situé dans le bâtiment historique du marché couvert Essex Street Market, l'Essex est un espace de style loft réparti sur plusieurs étages proposant une cuisine contemporaine inspirée des saveurs du Lower East Side. L'Essex est connu pour son souper de la semaine et ses happy hours ainsi que son souper de fin de semaine et son bar animés. Le brunch de fin de semaine est une tradition new-yorkaise et cela reste la meilleure option selon Open Table Diner's Choice et d'autres sites. Ce restaurant spacieux possède un balcon intime et des banquettes et peut accueillir des repas de groupe festifs et des soirées privées.
Du haut de ses 40 ans d'expérience, Wolfgang Zwiener n'a pas uniquement reproduit un steakhouse exceptionnel : il l'a amélioré pour faire du Wolfgang's Steakhouse un restaurant hors du commun. Le steak Porterhouse pour 1, 2, 4 personnes ou plus est un excellent choix. L'ambiance, le menu copieux et le service professionnel attireront même les convives les plus exigeants. Le Wolfgang's est heureux d'offrir cet établissement en plein centre du quartier de TriBeCa.
L'Atlas Steakhouse vous souhaite la bienvenue ! Ce steakhouse de style méditerranéen est situé au 943 Coney Island Avenue, dans le quartier de Ditmas Park de l'arrondissement de Brooklyn à New York. Il a ouvert ses portes à l'été 2015, avec le souhait d'apporter un steakhouse new-yorkais authentique et haut de gamme à Ditmas Parc à des prix abordables. L'Atlas a cherché à créer un endroit où vous pourrez déguster une bonne cuisine, vous détendre avec des amis, profiter d'une superbe animation et passer un véritable bon moment.
Established in 1837, Delmonico's remains the oldest restaurant in New York City and returns for the fall of 2023. Living in its original building at the intersection of Beaver & William Street in the financial district, Delmonico's holds to be the first dining establishment in America to be called by its French name "Restaurant”. From our early days as a gathering place for visionaries and cultural icons to our continuous pursuit of culinary excellence, Delmonico's has shaped the very fabric of the American dining experience. With a storied past filled with pioneering techniques, iconic dishes, and a commitment to hospitality, we honor our history by reinventing tradition and inviting you to be part of our culinary journey.
At La Marchande, Chef John Fraser revitalizes the French chophouse, spotlighting seasonal ingredients and a fresh approach to steakhouse dining. The café-inspired dining room and casual bar setting provide unique environments for both formal meals and relaxed drinks.Chef John presents innovative dishes like "French Onion Dumplings" and seared "Bone Marrow," served in a freshly baked baguette. The menu features a variety of simply prepared proteins, including "Aged Long Island Duck" and "Broiled Prawns" with bouillabaisse maître d butter. Vegetarian options like "Hen of The Woods Steak" and "Cauliflower Tarte Tatin" showcase Chef John's creative flair.Led by Beverage Director Amy Racine, La Marchande's French-focused wine list and selection of vermouths complement the steakhouse fare. The bar offers a chic setting for enjoying cocktails, shellfish towers, and bar bites.
Chez The Capital Grille, vous serez ébloui! Venez y déguster un délicieux repas accompagné d'un bon verre de vin. Choisissez parmi une sélection de steaks de renommée nationale (vieilli à sec et coupé à la main par le boucher du restaurant), de fruits de mer frais, d'accompagnements créatifs et de desserts délectables préparés sur place à tous les jours. Le tout est accompagné d'une carte des vins exceptionnelle et soigneusement préparée par le sommelier du restaurant. Celle-ci compte plus de 350 bouteilles de vin du monder entier. Faites l'expérience d'un service impeccable et courtois, dans une salle à manger confortable et raffinée ou organisez un événement sans faille dans une salle à manger privée, aménagée avec un équipement audio-visuel à la fine pointe de la technologie. Une soirée mémorable ou un après-midi de fine gastronomie vous attendent chez The Capital Grille. L'établissement est situé dans le quartier financier sur Nassau à l'angle de Pine Street.
Si vous faites des réservations depuis l'extérieur des États-Unis, veuillez écrire à newyorkwallstreet@tcgdine.com.