Le restaurant Suntory propose le summum de la cuisine japonaise depuis plus de 34 ans. Servant une variété de plats allant du grill Teppanyaki à la cuisine Washoku (cuisine traditionnelle japonaise) ou au bar à sushis, vous pourrez choisir l'expérience culinaire de votre choix. Les meilleurs ingrédients, une préparation habile et un service amical sont les clés de la qualité du restaurant Suntory.
Hawaii branch of Michelin Tokyo selected restaurant Margotto e Baciare, Winner of the Best Restaurant in Hawaii by USA Today, the first and only Krug ambassador, truffle centric French/Italian/Japanese fusion fine dining.Chef Kenta Kayama has been trained under the best chefs in Japan, Mr.Kanda who keeps 3 stars Michelin for the whole time Michelin has been published in Japan. We opened our door in Tokyo in 2014 and became known as the best place for truffle and old world wine. We serve fresh seasonal truffles from all over the world throughout the year, Italian Alba white truffle to French Perigord black truffle, Tasmanian black etc.As being one of only 112 Krug ambassador chef, we have almost every bottles of Krug for you, along with many selection of old world wines. Working with Hawaii's first master sommelier Chuck Furuya, we also have premium wine pairing and monthly wine events.Please try the best food and wine in Hawaii at Margotto.Looking forward to welcoming you!!
Gyu-Kaku Japanese BBQ à Kapiolani est l'endroit idéal pour une expérience incroyable à Hawaii! À 10 minutes en voiture de Waikiki et à quelques pas du Ala Moana Shopping Center, Gyu-Kaku est synonyme de plaisir et de bonne nourriture. Traditionnellement appelé Yakiniku, ce barbecue japonais est connu pour ses viandes délicieuses, fraiches et de qualité supérieure. Venez profiter d'une bonne bière froide tout en grillant vous-même votre viande. Commencez votre soirée en grand et venez découvrir les offres incontournables du happy hour sur les repas et les breuvages.