Sushi Roku combines the finest, freshest fish from pristine waters around the globe with the kind of artistry that can only be provided by a mature sushi chef ensuring superlative traditional sushi, together with a splash of California innovation. Sushi Roku is a pioneer of contemporary sushi, incorporating diverse, non-traditional ingredients from Latin America (e.g. jalapeños) and Europe (e.g. olive oil) into its edible works of art. This unique culinary experience that bridges past and present is the result of an eagerness to embrace new ideas and a profound respect for tradition. Sushi Roku’s bold and diverse menu also offers an array of hot and cold specialty appetizers and an extensive selection of exotic entrées.
Au Asian Tapas Bar, on sert des tapas asiatiques et spécialisés, des cocktails artisanaux servis dans une salle à manger aux chandelles. L'endroit dispose aussi d'un salon et d'un bar avec musique entraînante.
Caché derrière le restaurant FIN, le "Alley Lounge", qui est l'endroit où l'ancien Hollywood rencontre sa version contemporaine avec des mixologues préparant des cocktails de spécialité dans un salon moderne et minimaliste.
At Japonica, we take great pride in offering the best Japanese cuisine and sake to our wonderful guests. Every day, it is our pleasure to share our joy of the Japanese culinary arts with the local community through delicious food, curated sake, and a welcoming ambiance. However, none of this would be possible without our loyal patrons and our hardworking team. We love you, we love the South Bay beach cities, and we could not be more grateful to you all. We truly believe that the world will be a better, more peaceful place when everyone is happy. By filling your bellies and souls, we hope to spread just a little more happiness throughout Southern California.
Le restaurant Takami Sushi & Robata propose uniquement des sushis de première qualité sushi. Doté de 3 cuisines, Sushi, Robata et Asian Fusion. Takami est le seul restaurant situé dans le centre-ville de Los Angeles qui vous offre la possibilité de manger à l’extérieur tout en étant 21 étages au-dessus de la ville et où vous pourrez bénéficier d’une vue à 360 degrés sur Los Angeles. Vous pourrez également bénéficier d’un bar complet avec une liste de vin et de saké. L’Happy Hour est disponible 7 jours par semaine dans le salon. .
Le Sushi Roku combine de délicieux poissons des eaux vierges du monde entier d'une grande fraîcheur avec le genre d'art qui ne peut être réalisé par un chef de sushi expérimenté, qui prépare d'excellents sushi traditionnels, avec une touche novatrice de Californie. Le Sushi Roku est un pionnier de sushi contemporain, intégrant divers ingrédients non traditionnels d'Amérique latine (par exemple, les jalapeños) et d'Europe (par exemple, l'huile d'olive) dans ses œuvres d'art comestibles. Cette expérience culinaire unique qui relie le passé et le présent est le résultat d'une envie d'adopter de nouvelles idées et d'un profond respect pour la tradition. Le menu audacieux et diversifié du Sushi Roku est également composé de spécialités d'entrées chaudes et froides et d'une vaste sélection de mets exotiques.
Le RobataBar, situé derrière le Sushi Roku, propose quant à lui des brochettes de style robatayaki, des plats de sashimi de style tapas et des sushi.
This local hot spot suffered a fire in 2018 and triumphantly returned in 2020. With Chef Rain's innovative cuisine and vibrant bar scene, Wabi on Rose embodies the Rose Avenue lifestyle. Sexy, contemporary design, frames this hip spot with a chic outdoor seating area. Neighborhood regulars enjoy the fresh-caught, Pacific Rim, sushi inspired menu,and live fire grill. Swimsuit to business suit, all are welcome.
Les frères Bruce et Eric Bromberg, créateurs des restaurants Blue Ribbon de New York, Las Vegas et Londres, sont arrivés sur la côte ouest avec le Blue Ribbon Sushi Bar and Grill at The Grove, à Los Angeles. Le restaurant propose des sushis primés confectionnés par un maître du sushi, le chef Toshi Ueki, ainsi que de la cuisine de steakhouse japonais et des classiques du Blue Ribbon, le tout servi dans un cadre chaleureux et dynamique. Disponible pour le souper et jusqu'à tard le soir, le vaste menu du Blue Ribbon Sushi Bar and Grill présente des sushis de qualité et des sélections de sashimi, incluant le choix du chef ainsi que le Blue Ribbon Maki, fait avec un demi-homard, du shiso et du caviar noir. Pour les options qui ne sont pas des sushis, les spécialités du Blue Ribbon comprennent le riz frit à la queue de boeuf avec daikon, shiitake et moelle osseuse; l'entrecôte aux oignons tempura et bok choy, et le célèbre poulet frit Blue Ribbon avec wasabi et miel.
We're an upscale casual sushi restaurant and pride ourselves to serve only premium fresh ingredients to customers. With a dedication to carefully hand-selected live and fresh fish as well as other seafood items every morning, you'll find the finest sushi with friendly vibe only one block from Manhattan Beach Pier. Other than our wide selection of regular menu, we also offer seasonal seafood dishes and Omakase sushi-sashimi course that are prepared by our highly skilled sushi chefs. We also offer BOGO 50% OFF Special Rolls, 15% Off Wine, Sake & Shochu, Up to $4 Off Beer. Dine in only. Exclude holidays. LUNCH: Mon - Fri 11.30am - 3pm and HAPPY HOUR: Mon - Fri 5pm - 6pm and Sat - Sun 3pm - 5pm. Cozy dining tables, sushi bar and wet bar are available to accommodate your parties. Book your table today.