Featuring world-renowned celebrity chef Akira Back, Lumi is an energetic and upscale rooftop experience serving innovative Japanese fare and sushi accompanied by handcrafted libations in a vividly unique atmosphere.
Alliant les techniques classiques avec les saveurs audacieuses du bord du Pacifique, le pionnier de la cuisine Roy Yamaguchi a créé une toute nouvelle approche de la gastronomie. La première succursale de Roy’s a été ouverte à Honolulu en 1988 et depuis, le chaleureux accueil du personnel ainsi que sa passion pour une cuisine innovatrice et créatrice se sont répandus à travers le monde. Faites-vous plaisir avec l’un des cocktails spectaculaires ou choisissez un verre parmi la carte de vins primée. Vous découvrirez leurs ingrédients frais ainsi que leurs fruits de mer extraordinaires, préparés de mains de maître par les chefs locaux qui contribuent à la renommée de l'établissement.
Vous êtes conviés au Roy's du centre-ville de San Diego, situé au Marriott Hotel and Marina. Installez-vous dans sa salle à manger donnant sur la marina ou sur sa terrasse à quelques pas de l'eau.
Welcome to Downtown Sushi, nestled in downtown San Diego, just steps from the historic Balboa Theatre. Chef Andy creates a symphony of flavors, with our Omakase Premium Sashimi as the star, featuring the finest fresh, sustainably sourced seafood. Don’t miss our happy hour specials with delicious appetizers and drinks. Signature rolls like the Love Roll, Fire Roll, Downtown Roll, and Tower Roll highlight Chef Andy’s creativity, while the Salmon Flame appetizer bursts with irresistible flavor. For a main course, savor our Ribeye Steak, grilled to perfection with a Japanese twist. We welcome walk-ins and reservations alike. For a truly elevated experience, our VIP space is perfect for exclusive events or intimate celebrations, combining exceptional cuisine with unparalleled service. To make your visit even more convenient, we accept various forms of payment, including credit cards, cash, and Apple Pay.
La perfecta fusión de sabores con calidad, originalidad y ambiente, en el entorno de un tradicional pub de barrio japonés. Con manjares de nuestra región listos para deleitar el paladar mexicano