Having spent years supplying London’s top restaurants through their separate wine businesses, Joe Haynes and Benedict Butterworth have joined forces with Tom Hurst, who has worked at Brawn, The Marksman, Levan, and most recently as Head Chef at Lasdun, to launch the trio’s first restaurant together.Located in a Grade II listed building on Cloth Fair, Cloth Restaurant is part of a historic row of buildings in the City of London that survived the Great Fire of 1666. Down this atmospheric alley opposite St Bartholomew church, Cloth is taking over a double fronted corner site that’s beneath the former home of poet John Betjeman and next door to the two oldest residential buildings in London. Inside, low ceilings, wood floorboards with antique wall lights and artwork create a cosy, intimate atmosphere, while marble tables, long dark wood banquettes, antique crockery and cutlery will create the feel of a classic bistro.
Welcome to Otto’s French Restaurant, London, the world’s only restaurant to have both a duck and a lobster press; the essential solid-silver contraptions from which the most extravagant dishes ever created are made; ‘La Grande Bouffe’.Step back into the old-world glamour of sumptuous, traditional French cuisine with tableside service at the heart of what we do.We serve impeccable, classic French cuisine which has been hailed by critics as the best one can find in London. Not only do we serve the pressed duck and lobster tableside, but at our restaurant, you can also enjoy a traditional poularde de Bresse ‘Demi-Deuil’ with truffles and morelsWe do do not turn tables; you have your seat for the entirety of lunch or dinner service.Everything at Otto’s is made from scratch - and all dishes are created to order.We invite you to experience the magic of Otto’s for yourself.
Le Pont de la Tour est l'un des restaurants les plus emblématiques de Londres. Il sert une cuisine fine française dans un cadre opulent et bénéficie d'une vaste terrasse et une carte des vins très spéciale. Le Chef de cuisine Frederick Forster formés par certains des meilleurs chefs du monde et a une merveilleuse compréhension des saveur et une maîtrise de la technique.
Le Coq d'Argent est synonyme d'une oasis urbaine. Surplombant la City, vous découvrirez un restaurant français classique, doté d'une grande terrasse et d'un jardin à l'abri des regards. La nourriture est absolument fantastique, supervisée par le Chef Exécutif Damien Rigollet, accompagnée d'une carte des vins élaborée par le Chef Sommelier Olivier Marie.
Chez Elles bistroquet opened in June 2012. Chez Elles is a French traditional restaurant. A hidden gem, boutique restaurant in the middle of Brick Lane. For reservations larger than 10 people please contact chezellesbistro@gmail.com for reservation enquires.
Situé juste à côté du restaurant La Chapelle, le Galvin HOP est un lieu très fréquenté et tout à la fois empreint d'une grande élégance. Ce petit café animé, à l'atmosphère conviviale et détendue, vous sert au bar ou sur la terrasse couverte et chauffée du jardin arrière. Le menu évolue au fil des créations innovantes du chef cuisinier Jack Boast qui marie saveurs italiennes et françaises. Le Galvin HOP a obtenu un Bib Gourmand au guide rouge Michelin 2011.
A celebrated French restaurant in the heart of Crouch End, Bistro Aix is a chef-owned, independent restaurant dedicated to the timeless artistry of French cuisine.Recognised with 10 Michelin Recommendations and a 2024 award from The World of Fine Wine, Bistro Aix exemplifies culinary excellence. Its vibrant yet refined atmosphere strikes the perfect balance between expertise and warmth, offering an elevated but welcoming dining experience. Velvet drapery, lush foliage, and sweeping Renaissance-inspired murals create a sophisticated backdrop for indulgence.The seasonal menu showcases the finest ingredients—organic vegetables, wild fish, and game (when in season)—alongside impeccably prepared steaks, all elevated by the exquisite sauces that define French gastronomy.Located moments from the Crouch End Clocktower, Bistro Aix also offers an elegant private dining room for up to 28 guests, ideal for intimate gatherings and special celebrations.
La Petite Auberge est un restaurant français traditionnel au cœur d'Islington. Il rappelle l'atmosphère chaleureuse et accueillante des tavernes de la campagne française. Nommé meilleur restaurant français, La Petite Auberge transforme un souper ordinaire en une expérience mémorable que vous partagerez avec tous vos amis. Bien que situé au 283, Upper Street, ce restaurant vous fera vivre un repas authentique comme si vous étiez en France. Une fois à l'intérieur, vous serez chaleureusement accueillis par une équipe sympathique et vous pourrez prendre place à une confortable table. Vous vous sentirez comme chez vous. Vous pourrez déguster un verre de vin français exquis et choisir parmi les hors d'œuvre. Vous vous souviendrez longtemps de voitre expérience culinaire à La Petite Auberge.
Luc's est une brasserie française située dans le quartier historique Leadenhall Market dans la ville de Londres. Le menu propose des plats français régionaux, des desserts et des fromages avec une carte des vins bien choisie pour accompagner votre repas.
La première brasserie en ville de Brasserie Blanc à Threadneedle Street est un grand favori de la région, avec un bar animé, un service professionnel, une délicieuse cuisine française et une cuisine ouverte pour rajouter un peu de théâtre. Tous les aliments sont préparés de A à Z par les chefs qualifiés, en utilisant les meilleurs ingrédients possibles, de sorte que vous pouvez commander en toute confiance dans le menu de saison à la carte et dans les spécialités en constante évolution. Le menu à prix fixe n'est actuellement pas disponible à Threadneedle Street. Pour des réunions ou des événements spéciaux, la mezzanine avec banquettes est parfaite et peut être réservée pour un usage exclusif.