Having spent years supplying London’s top restaurants through their separate wine businesses, Joe Haynes and Benedict Butterworth have joined forces with Tom Hurst, who has worked at Brawn, The Marksman, Levan, and most recently as Head Chef at Lasdun, to launch the trio’s first restaurant together.Located in a Grade II listed building on Cloth Fair, Cloth Restaurant is part of a historic row of buildings in the City of London that survived the Great Fire of 1666. Down this atmospheric alley opposite St Bartholomew church, Cloth is taking over a double fronted corner site that’s beneath the former home of poet John Betjeman and next door to the two oldest residential buildings in London. Inside, low ceilings, wood floorboards with antique wall lights and artwork create a cosy, intimate atmosphere, while marble tables, long dark wood banquettes, antique crockery and cutlery will create the feel of a classic bistro.
Une grande brasserie parisienne, animée, transportée au cœur de Londres. L'endoit est ouvert toute la journée, et offre une grande valeur avec des prix remarquablement bas. L'intérieur qui évoque l'art déco accueille également deux groupes de musique qui jouent en direct; le band "Bar Américain et le "The Crazy Coqs" ajoutent une touche de cabaret à ce lieu inspirant.
Le Coq d'Argent est synonyme d'une oasis urbaine. Surplombant la City, vous découvrirez un restaurant français classique, doté d'une grande terrasse et d'un jardin à l'abri des regards. La nourriture est absolument fantastique, supervisée par le Chef Exécutif Damien Rigollet, accompagnée d'une carte des vins élaborée par le Chef Sommelier Olivier Marie.
Le Pont de la Tour est l'un des restaurants les plus emblématiques de Londres. Il sert une cuisine fine française dans un cadre opulent et bénéficie d'une vaste terrasse et une carte des vins très spéciale. Le Chef de cuisine Frederick Forster formés par certains des meilleurs chefs du monde et a une merveilleuse compréhension des saveur et une maîtrise de la technique.
Located in a restored unused pavilion attached to a small public park, Pique-Nique is a french restaurant from the team behind Casse-Croûte. There's an expertly chosen wine list, a range of seasonal starters, mains to share and great desserts. Sit at the bar counter and watch the chefs cooking or entertain your guests at their large table located in the middle of the main dining room. Enjoy the view of the park and the Shard all year long from our conservatory.
Retaining two stars in the 2023 Michelin Guide, La Dame de Pic London is a vibrant destination for gourmands in the City of London, showcasing Chef Anne-Sophie Pic’s creative French cuisine.Currently the most decorated Michelin starred female chef in the world, Anne-Sophie Pic is known for her distinct culinary identity, revisiting ingredients and exploring unusual cooking methods to create powerful and unexpected flavour combinations.
Chez Elles bistroquet opened in June 2012. Chez Elles is a French traditional restaurant. A hidden gem, boutique restaurant in the middle of Brick Lane. For reservations larger than 10 people please contact chezellesbistro@gmail.com for reservation enquires.
La Petite Auberge est un restaurant français traditionnel au cœur d'Islington. Il rappelle l'atmosphère chaleureuse et accueillante des tavernes de la campagne française. Nommé meilleur restaurant français, La Petite Auberge transforme un souper ordinaire en une expérience mémorable que vous partagerez avec tous vos amis. Bien que situé au 283, Upper Street, ce restaurant vous fera vivre un repas authentique comme si vous étiez en France. Une fois à l'intérieur, vous serez chaleureusement accueillis par une équipe sympathique et vous pourrez prendre place à une confortable table. Vous vous sentirez comme chez vous. Vous pourrez déguster un verre de vin français exquis et choisir parmi les hors d'œuvre. Vous vous souviendrez longtemps de voitre expérience culinaire à La Petite Auberge.
The Duchy Arms is a pub just a stones throw from Kennington Cross tucked away on Sancroft Street. We have a range of casque mark ales, guest craft beer and traditional lagers which change weekly and a wine list to suit all. Our kitchen is open 7 days a week from 11am-9.30pm serving Breakfast/Brunch, Lunch Menu, and a la carte menus available, some great bar snacks, and The best Sunday Roast in the area! We also have the best beer garden in the area! Come and find us and you'll wish you'd found us sooner!