Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Allemagne
  3. Hambourg

Meilleurs restaurants de Gibier à Poppenbüttel

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Landhaus Ohlstedt
4.8
Exceptionnel(99)
Prix : raisonnable
• Wild game • Duvenstedt
Réservée 1 fois aujourd'hui
Complete with hotel accommodations, Landhaust Ohlstedt serves seasonal regional cuisine in a cozy atmosphere. The elegant interior features elaborately set tables with crisp white linens, folded napkins and comfortable chairs. As guests arrive at Landhaust Ohlstedt, they venture through beautiful trees and shrubbery. Special events can also be held here, whether it is a small business luncheon or a more lavish wedding reception. The extensive menu offers something for everyone, including meat, venison, fish and plenty of vegetables. Those with special dietary needs are also well taken care of. For dessert, indulge in Landhaust Ohlstedt's homemade cakes and pastries.
Une photo du restaurant EDELSATT
4.4
Génial(184)
Prix : raisonnable
• Wild game • Winterhude
At Edelsatt the focus is squarely on the venison. The unique concept developed by the owners uses source animals that have lived in local forests and pasture land where they feed naturally. The resulting burgers at Edelsatt have a natural smoky-spicy flavor enhanced by a variety of buns and toppings. The Champion burger includes bacon and mint horseradish. The Edel Satt burger features caramelized onion and cranberries. In addition to gourmet burgers, the chefs at Edelsatt have also created a selection of salads and meatless burgers for the less carnivorous guest. A list of fine wines is also available.
Une photo du restaurant Palü
4.7
Exceptionnel(184)
Prix : cher
• Wild game • Rotherbaum
Réservée 7 fois aujourd'hui
Gruezi und Moin Moin,wir sind ein waschechter Mix aus St Moritz und Hamburg.Unsere Speisen sind saisonal ausgelegt und bilden ein Potpourri aus Schweizer und mediterraner Küche.Zu unseren Spezialitäten zählt das Bündner Trockenfleisch hauchfein von der Berkel-Schneidemaschine und Rösti-Variationen unter anderem mit Egli (Flussbarsch), Wienerschnitzel, oder ganz die klassische Schweizer Art mit Zürcher-Kalbsgeschnetzeltem.Rinderfilet an Grüner Pfeffersauce oder Chateaubriand am Tisch tranchiert.Erwähnenswert ist auch Silles Swiss-Burger oder Mio's Risotto.Unser besonderes Highlight nicht nur im Winter, sondern das ganze Jahr, ist natürlich das typische Käsefondue mit hauseigener Käsemischung, sowie Raclette.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable