Le Fleming’s Prime Steakhouse & Wine Bar allie sa passion pour le service et les ingrédients de saison avec le meilleur du bœuf premier USDA. Chaque plat est méticuleusement créé de A à Z et servi par le personnel attentif. Vous découvrirez également le vin idéal pour n'importe quelle ambiance avec le Fleming 100®, la carte des vins médaillés au verre, proposant plus de 100 bouteilles. La carte des vins est composée de vins issus des meilleurs vignobles du monde entier. L'établissement possède également des salles à manger privées. Un Directeur Culinaire personnel est aussi à votre disposition
afin d'organiser l'évènement parfait pour tout type de groupe ou budget. Chaque visite du Fleming's promet de plaisantes possibilités.
Le 17 octobre 1989, jour de l'ouverture du Montecatini, a eu lieu le tremblement de terre de Loma Prieta en Californie. Depuis lors, le Montecatini Ristorante est devenu le lieu idéal pour une véritable expérience culinaire italienne à Walnut Creek, en Californie. Tous nos plats sont méticuleusement préparés à partir des meilleurs ingrédients et des produits les plus frais. Nos pâtes et plats de résistance sont servis très chauds, de la cuisine jusqu'à votre table.
Le Montecatini a reçu le Best of East Bay 2016, décerné par le Diablo Magazine, qui récompense le meilleur restaurant italien de la région d'East Bay à San Francisco Notre chef cuisinier et propriétaire Ermes Paulin officie depuis l'ouverture du restaurant, il y a 26 ans. Né à Vicence, ce véritable chef italien a suivi une formation classique à Rome, dans l'un des plus beaux hôtels de l'académie culinaire au monde, et ce dès l'âge de 17 ans. Ermes Paulin est le cœur et l'âme du Montecatini. Vous le retrouverez tous les jours au restaurant, en train de créer les plats les plus délicieux pour tous, toujours au même niveau d'excellence !
FIZZ IS 21 & OVER ONLY!Experience the Sparkle of Fizz Walnut Creek – Your Destination for Champagne & Sparkling Wine!Discover Fizz Walnut Creek, the East Bay’s premier champagne bar and dining experience. Located in the heart of downtown Walnut Creek, Fizz offers a curated selection of luxury champagnes, sparkling wines, and expertly created champagne flights! Pair your drinks with our small plates, oysters, duck fat fries, cheese boards, caviar, and other items to enhance your champagne experience!Whether you’re celebrating a special occasion, planning a romantic date night, or gathering with friends, Fizz provides a chic, vibrant atmosphere with options like our cozy heated patio, intimate private bubbles room, and full venue buyouts. Join us for exclusive events, wine club perks, and a dining experience that sparkles as much as the bubbles in your glass.Reserve your table on OpenTable today and let us add a little fizz to your evening!
Shadowbrook Winery has become the East Bay’s most decorated winery with over 75 medals. Shadowbrook is a small production family-owned winery located in the foothills of Mt. Diablo. We offer a diverse selection of exceptional red wines, along with some fantastic white wine options. Whether you're looking for a wine tasting experience, a glass or bottle to enjoy, or even a variety of local beers on draft, we’ve got something for everyone. Pair it all with our excellent food menu for the perfect experience.We offer various seating options all with beautiful views of Mt. Diablo and our vineyards. There truly isn't a bad seat in the house! Most seating is outdoors to enjoy the scenery, with covered patios, shade, and umbrellas for warm days, plus heaters, a fireplace, and fire pits for cooler weather. We also offer indoor seating, though it does not have the same views. All seating is first-come, first-served. Please note we are reservation-only, so plan ahead!
Perle is a neighborhood wine bar, specializing in french-California focused cuisine. We strive to casually exceed our customer's expectations with interesting food options and a wine list that is varied and affordable. Two San Francisco restaurant personalities, Chef Rob Lam from Butterfly & Sommelier Marcus Garcia from Fleur de Lys decided to open a hip and comfortable wine lounge and restaurant loaded with great wines, spirits, craft cocktails and beer... In the small, quaint, Montclair village in the hills of Oakland. House specialties include caviar, oysters, mussels and other gems of the sea... classic fromage and charcuterie... to a burger considered one of Oakland's best! Currently in San Francisco Chronicle's Top French Restaurants!!!