Sushi-San serves up the best sushi in Chicago made with the freshest ingredients they can find, all served with a side of old-school hip-hop and ice-cold beer. The bar is kept stocked with rare Japanese whisky, sake, wine and inventive cocktails. Join them for lunch and dinner.
Le ROKA AKOR présente une alliance inégalée de design bien pensé et de cuisine japonaise Robata contemporaine, dans 4 villes des États-Unis : Scottsdale (Arizona), San Francisco, Chicago et Skokie (Illinois).
Le menu du ROKA AKOR change en fonction de la saison, incluant tour à tour une sélection de steaks primés, des fruits de mer, des légumes accompagnés de marinades japonaises et des sauces, ainsi que des sushis et du sashimi. L'élément central du restaurant est sans aucun doute le grill robata élégamment éclairé et entouré d'un décor moderne, faisant partie intégrante de l'expérience visuelle. Parlez avec les chefs des plats afin de créer une expérience culinaire interactive et engageante !
Situated in Lakeview's iconic Southport Corridor, Itoko is a neighborhood Japanese and robata restaurant from Gene Kato, Executive Chef of Momotaro. “Itoko” meaning “cousin” in Japanese, refers to the connection with Momotaro, located in the Fulton Market District. The menu features the high level of ingredients and technique that Chicago has come to expect from Chef Kato, alongside a beautiful interior curated for the Southport neighborhood. The menu itself features uniquely interpreted sushi rolls that allow the high-quality fish to be the star of the sushi experience. In addition, an innovative beverage menu with a focus on cocktails & highballs highlights the relationship between the technique of the food created by the kitchen and how this is complimented by the beverage selection.
Kamehachi de Tokyo fait partie du décor de Chicago depuis 1967, et vous propose parmi les meilleurs sushis, teriyaki, tempura et plats de noodles de la ville.