
Emmer & Rye
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- Bien pour les occasions spéciales
- Innovant
- Idéal pour les cocktails créatifs
Pourquoi ce sont des Icônes
Chef de cuisine : Kevin Fink
De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: Get top-notch New American food at MICHELIN Green Star Emmer & Rye, James Beard-nominated chef Kevin Fink’s flagship Austin restaurant. Grab a seat on the shaded, wood-paneled patio or in the warehouse-chic dining room for a feast of ever-evolving, hyperlocal dishes like Texas wagyu beef tartare and exquisite pastas made from heirloom grains that have earned raves from the Austin American-Statesman, Bon Appétit, Food & Wine, and more.
Sections du restaurant
Informations supplémentaires
- Style de restaurationÉlégant mais décontracté
- Prix51 $ et plus
- CuisinesAméricaine, Tapas/Amuse-Bouche, Américain Contemporaine
- Heures d'ouvertureSouper mar.–jeu., dim. 17H30–22H00 ven., sam. 17H30–23H00
- Numéro de téléphone(512) 366-5530
- Site Internet
- Options de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue de VIlle
- Installations pour groupes privésWe have a semi-private dining space perfect for special occasions and business dinners, which seats up to 14 guests. We can also offer patio and full buyouts for larger groups - please see the “Events” tab on our website www.emmerhospitality.com for more information.
- QuartierCentre ville
- Rue transversaleRiver St.
- Parking detailsStreet Parking is available on Rainey Street and East Avenue, which runs parallel behind Rainey, and at the Mexican American Cultural Center which is caddy corner to us, at the traffic circle.
- Renseignements supplémentaires:Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Commande à emporter, Non-fumeur, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Toilettes universelles, Vin
En vedette dans
Expériences
Breaking Bread x Matthiasson Wines
200,00 $ US par personne
Seulement 27 mars 2025Join us for an evening with six-time James Beard Award nominee, and Food & Wine Magazine Winemaker of the Year, Steve Matthiasson of Matthiasson Wines. We will discuss sustainability, and explore featured wine pairings alongside a multi-course dinner. Seating will be communal, on the patio, beginning at 6:30.Breaking Bread Dinner Series: OKO
Seulement 3 avr. 2025Join us as we “break bread” with celebrated chefs from Austin. Our next guest chef is Harold Villarosa of OKO. He will be serving up some special, one-night-only dishes alongside our standard dinner menu. No preset menu or payment required in advance.Breaking Bread Dinner Series: L’Oca d’Oro
Seulement 17 avr. 2025Join us as we “break bread” with celebrated chefs from Austin. Our next guest chef is Fiore Tedesco of L’Oca d’Oro. Fiore will be serving up some special, one-night-only dishes alongside our standard dinner menu. No preset menu or payment required in advance.
L'opinion de 3 550 personnes
Évaluation globale (notes et commentaires)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes
- 4,6Nourriture
- 4,6Service
- 4,6Ambiance
- 4,3Valeur
Bruit • Moyen
- OT
Client d'OpenTable
Londres1 commentaire
5.0Y est allé il y a 6 jours
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 4
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- J
Jennifer
Chicago 3 commentaires
5.0Y est allé il y a 7 jours
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
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- R
Reagan VIP
Austin15 commentaires
5.0Y est allé il y a 7 jours
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
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- K
Kris
San Francisco1 commentaire
5.0Y est allé le 8 mars 2025
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
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- OT
Client d'OpenTable VIP
Austin1 commentaire
5.0Y est allé le 8 mars 2025
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
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- BS
BrookerS
Austin3 commentaires
5.0Y est allé le 8 mars 2025
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 4
- Ambiance 4
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- J
Jesse VIP
Las Vegas23 commentaires
3.0Y est allé le 7 mars 2025
- Cote globale 3
- Nourriture 3
- Service 5
- Ambiance 3
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- M
Matthew
Austin1 commentaire
2.0Y est allé le 6 mars 2025
- Cote globale 2
- Nourriture 2
- Service 4
- Ambiance 2
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- n
nvrdulltx
Austin78 commentaires
5.0Y est allé le 6 mars 2025
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
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- M
Monica VIP
New York City34 commentaires
4.0Y est allé le 6 mars 2025
- Cote globale 4
- Nourriture 4
- Service 3
- Ambiance 3
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FAQ
Emmer & Rye propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (512) 366-5530.
Le restaurant Emmer & Rye a été coté 4,6 étoiles par 3550 clients d'OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.
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Commande en livraison ou à emporter
51 Rainey St., #110, Austin, TX 78701
Sections du restaurant
Informations supplémentaires
- Rue transversaleRiver St.
- QuartierCentre ville
- Heures d'ouvertureSouper mar.–jeu., dim. 17H30–22H00 ven., sam. 17H30–23H00
- Prix51 $ et plus
- CuisinesAméricaine, Tapas/Amuse-Bouche, Américain Contemporaine
- Style de restaurationÉlégant mais décontracté
- Dress codeTenue de VIlle
- Parking detailsStreet Parking is available on Rainey Street and East Avenue, which runs parallel behind Rainey, and at the Mexican American Cultural Center which is caddy corner to us, at the traffic circle.
- Options de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Renseignements supplémentaires:Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Commande à emporter, Non-fumeur, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Toilettes universelles, Vin
- Site Internet
- Numéro de téléphone(512) 366-5530
- Installations pour groupes privésWe have a semi-private dining space perfect for special occasions and business dinners, which seats up to 14 guests. We can also offer patio and full buyouts for larger groups - please see the “Events” tab on our website www.emmerhospitality.com for more information.