Lon's at The Hermosa est une hacienda authentique de l'Arizona, entourée d'un paysage fabuleux. La salle à manger élégante mêle pisé et ferronneries rustiques à un bel éclairage et à des tables préparées avec soin. Dégustez des plats primés inspirés de l'Arizona sur la spacieuse terrasse ou à côté de l'une des cheminées du salon ou des coins repas, décorés d'œuvres d'art de Lon Megargee. Les menus du LON's vous feront découvrir une expérience culinaire mémorable, spirituelle, créative et chaleureuse. Ses parfums audacieux et ses combinaisons attrayantes reflètent la touche moderne utilisée pour préparer les mets originaires de l'hémisphère occidental. Le chef et maître jardinier cultive une grande sélection d'herbes biologiques, de légumes anciens et de fruits. Récoltés à l'apogée de leur saveur et combinés avec d'autres produits locaux, les ingrédients sont incorporés dans des plats inventifs, cuisinés avec brio.
Welcome to Ambrogio15, a modern Italian restaurant that brings the vibrant flavors of Italy to your table. Our diverse menu curated by Michelin star chef Silvio Salmoiraghi & executive Chef Fabio Pizzigoni offers a culinary journey featuring appetizers, crudos, steak, seafood, pasta, and our world-famous pizzas. Indulge in an unparalleled dining experience where each dish is crafted with precision and passion.Our commitment to excellence extends to our cocktail program, masterfully designed by Marco Russo, owner of the renowned Bar 1930 in Milan—a fixture in the world's 50 best bars for the past 5 years. Sip on expertly crafted cocktails that complement the bold flavors of our dishes, elevating your dining experience to new heights.At Ambrogio15, we invite you to savor the essence of modern Italian cuisine, where innovation meets tradition, and every bite tells a story. Join us for an unforgettable gastronomic adventure in the heart of Phoenix. Buon Appetito!
Chico Malo, a lively take on Mexican cooking, is located in the middle of it all at CityScape. These rebels are bringing the heat to DTPHX during lunch, dinner and weekend brunch with an array of flavor combinations from all over Mexico. Expect highlights including USDA Prime Carne Asada, Street Corn, Smoked Duck Breast Al Pastor and authentic favorites like Pozole and Green Chile Chicken. Diners can also enjoy fresh made guacamole to accompany a craft cocktail at the indoor/outdoor bar while soaking in the downtown views.
LATHA, Swahili for flavor, celebrates Africa and the diaspora’s rich and diverse cuisines. The menu curated by Executive Chef Digby Stridiron honors the interconnected journey of the foodways and culture of Africa, Brazil, the Caribbean, and the Southern United States. Our contemporary pan-African kitchen respects historical recipes and crafts cuisine from thoughtfully sourced seasonal ingredients that reveal the connections between Africa and the diaspora. It is a journey of discovery along the trails of our ancestors, telling the authentic stories of the foodways and how they have shaped eating habits and cuisine worldwide. We invite guests to join us on a flavorful journey of discovery and appreciation. LATHA, in downtown Phoenix, in Heritage Square, is a place to have a shared immersive experience with friends or family while enjoying food, drinks, music, and culture in our dining room, bar, or outside patio. As a collective, we EAT, DRINK, and VIBE!
• du Sud-ouest des États-Unis • North Central Phoenix
Réservée 23 fois aujourd'hui
Focalisé sur la nouvelle cuisine mexicaine. Le concept de Richardson existe depuis 1988. Reconnu pour leur chili rouge et vert et les pizzas exceptionnelles qu'ils font cuire au four à bois. Le menu comprend une soupe du jour ainsi qu'une variété de salades, d'entrées, de pâtes et de plats principaux. Les spéciaux du jour sont affichés sur les tableaux noirs. La carte des vins propose plusieurs choix d'étiquettes servies au verre ainsi qu'une réserve intéressante. Une réservation peut être confirmée pour des groupes de 4 personnes ou plus.