Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants authentiques à Pico Rivera

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

28 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Los Amores de Julia - Pico Rivera
4.3
Génial(456)
Prix : cher
• Mexicaine • Pico Rivera
Réservée 49 fois aujourd'hui
Coming Soon!Welcome to Los Amores De Julia, an enchanting Mexican culinary haven meticulously crafted by Chef Misael Guerrero. Step into a world where flavors dance, and every dish tells a tale of Mexico's rich gastronomic heritage. Named after the chef's cherished muse, Julia, the restaurant offers an immersive journey through the diverse landscapes of Mexican cuisine.At Los Amores De Julia, every plate is a work of art, a testament to Chef Guerrero's passion for authentic flavors and innovative techniques. Drawing inspiration from regional traditions, each dish is a harmonious blend of heritage and innovation. From the fiery salsas of Oaxaca to the delicate moles of Puebla, every bite takes you on a sensory exploration of Mexico's culinary soul.
Une photo du restaurant DIOSA Downey
4.6
Exceptionnel(805)
Prix : cher
• Mexicaine • Downey / Norwalk / Santa Fe Springs
Réservée 32 fois aujourd'hui
As an oasis of opulence, DIOSA brings a Tulum-style party vibe to Downey, no passport required.So we can deliver our coastal-inspired Mexican cuisine to you your table at the peak of flavor, we serve all dishes straight from the kitchen. We do not course our menu offerings.
Une photo du restaurant Four Bricks by La Crosta
4.6
Exceptionnel(98)
Prix : cher
• Italienne • Whittier
Réservée 3 fois aujourd'hui
Four Bricks by La Crosta is a rustic Italian Steakhouse located in a historic part of Uptown Whittier. The location was named Four Bricks for the first brick buildings built at the turn of the century when the city was established.We pride ourselves on making fresh handmade pastas, serving highest quality prime steaks, and seasonal Italian creations.Chef Jason Raiola started his culinary career in 2007 and has worked throughout Los Angeles and Beverly Hills. A love for Neapolitan Pizza led him to start La Crosta Wood Fired Pizza in 2019 with his wife Heather and is proof of his love for fresh Italian ingredients.Four Bricks by La Crosta is a husband and wife team, a family venture, a place to enjoy great food with family, friends , and community.
Une photo du restaurant Santo Fish
4.4
Génial(3)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Pico Rivera
Santo Fish is on OpenTable! We look forward to seeing you!
Une photo du restaurant Bestia
4.7
Exceptionnel(8231)
Prix : cher
• Italienne • Centre ville
Réservée 142 fois aujourd'hui
Le Bestia est un restaurant italien aux produits multi-régionaux situé dans le quartier des arts du centre-ville de Los Angeles.
Une photo du restaurant The Factory Kitchen - Los Angeles
4.7
Exceptionnel(3609)
Prix : cher
• Italienne • Centre ville
Réservée 49 fois aujourd'hui
The Factory Kitchen est le premier concept du FactoryPlaceHospitalityGroup, dont l'ouverture le 31 octobre 2013 a été largement saluée. Dirigé par le restaurateur Matteo Ferdinandi et son épouse sommelière Francine Diamond Ferdinandi, ainsi que leur ami de longue date et partenaire, le chef cuisinier Angelo Auriana, le Factory Kitchen redéfinit l'approche et l'expérience des dîners décontractés en ville en combinant des éléments de l'art culinaire avec le service et le design. Bar-restaurant italien traditionnel au cœur du quartier des arts dans le centre de Los Angeles, le concept culinaire du Factory Kitchen se concentre sur les recettes locales d'Italie du Nord en mettant l'accent sur certains plats traditionnels ligures comme le Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese et la Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Une photo du restaurant Eigikutei
4.9
Exceptionnel(83)
Prix : très cher
• Japonaise • Little Tokyo
Réservée 5 fois aujourd'hui
Eigikutei is a Japanese cuisine, sushi, and Shabu Shabu Kaiseki restaurant in Little Tokyo, Los Angeles. We have a bar and offer high-end Japanese sake. Eigikutei serves Japanese Kaiseki cuisine courses. Each Kaiseki course expresses the traditional Japanese culture and simple but deep tastes that Japan has grown from time immemorial. We hope all of our guests can enjoy our Kaiseki cuisine with Japanese cultural experiences.**If you wish to select multiple courses, simply choose 'Standard' to reserve seats. We will take your orders at your table. Please do not select menu experiences.
Une photo du restaurant Kato
4.8
Exceptionnel(322)
Prix : très cher
• Asiatique Contemporaine • Centre ville
Réservée 5 fois aujourd'hui
Chez Kato, ils vous servent de petites assiettes influencées par la culture californienne, taïwanaise et japonaise et mettant en vedette des fruits de mer et des produits frais.
Une photo du restaurant LA Cha Cha Chá
4.5
Génial(1328)
Prix : cher
• Mexicaine • Arts District
Réservée 39 fois aujourd'hui
LA Cha Cha Chá is the sister restaurant to Mexico City's Terraza Cha Cha Chá. A place where we celebrate our barrio culture with delicious Mexican food, cocktails, wine, and a wide selection of mezcal and tequila.HAPPY HOUR SERVICE: Our happy hour is counter-service style. Please order at the bar and seat yourselves. The kitchen closes at 3:30 p.m., but cocktails will flow until 4:00 p.m.CANCELLATION POLICY: You have until 5 hours before your reservation to cancel, otherwise, your group will be charged a fee of $30 per person. All reservations have a 15 minute grace period, after this time, your booking will be moved to the top of our waiting list. Parties of 1-2 reserve the table for 1.5 hours. Parties of 3-4 reserve the table for 2 hours. Parties of 5-6 reserve the table for 2.5 hours. Parties of 7+ reserve the table for 3 hours. - We do not take requests for specific tables- Reservations are weather permitted
Une photo du restaurant Manuela
4.8
Exceptionnel(215)
Prix : cher
• Californienne • Centre ville
Réservée 29 fois aujourd'hui
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable