Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Utah

Meilleurs restaurants authentiques à Alta

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

10 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant SeventyOne
4.0
Excellent(137)
Prix : cher
• Américaine • Alta
Réservée 10 fois aujourd'hui
Snowbird's newest restaurant, SeventyOne, features American grill favorites, an open kitchen and a retro vibe.Since opening in 1971, Snowbird has offered guests an escape from the hustle and bustle of life amid its year-round paradise of powdery winters and vibrant summers. SeventyOne pays homage to it all, featuring American grill favorites, an open kitchen and a 1970s vibe, just steps from the mountain.The SeventyOne Lounge* offers quick après-ski bites and drinks with a retro-cool ambiance, making it a perfect spot to recap the day with friends.
Une photo du restaurant The Aerie Restaurant
4.1
Excellent(203)
Prix : très cher
• Américain Contemporaine • Alta
Réservée 13 fois aujourd'hui
Take your next meal to new heights at The Aerie. Located on the 10th floor of The Cliff Lodge with stunning floor-to-ceiling windows, this fine-dining locale offers food matched only by its views. Serving modern-American cuisine with artfully plated dishes that feature local, seasonal and organic ingredients, The Aerie will certainly provide an evening to remember.The Aerie has an award-winning wine list with a robust selection featuring hundreds of options from vintners across the globe. Unsure where to start? Our in-house sommelier is on hand to assist.For a more casual but equally elevated experience, enjoy après at The Aerie Lounge*. Offering a full bar, live music and a variety of food and drink specials, The Aerie Lounge is open nightly, year-round.Reservations are recommended for The Aerie. Seating at the Aerie Lounge* is first-come, first-served and for those 21+ only.The Aerie is available to reserve as an intimate party and banquet venue.
Une photo du restaurant Goldener Hirsch
4.8
Exceptionnel(993)
Prix : très cher
• Américain Contemporaine • Park City
Réservée 23 fois aujourd'hui
Drawing inspiration from its Austrian namesake, Executive Chef Senthil deftly marries the plentiful bounty of local Park City pastures with Bavarian specialties to create delectable modern alpine cuisine. We are temporarily closed while we prepare for the upcoming season. Please join us this December to experience Executive Chef Senthil's new winter menus. We have a $50 per bottle corkage fee and guests are permitted to bring a maximum of two bottles per party. All seating requests are noted, but not guaranteed.
Une photo du restaurant Buona Vita
4.2
Génial(1276)
Prix : raisonnable
• Italienne • Park City
Réservée 21 fois aujourd'hui
Restaurant familial italien offrant pâtes, pizzas, raviolis, salades et desserts authentiques.
Une photo du restaurant Dos Olas
4.5
Génial(261)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Park City
Réservée 27 fois aujourd'hui
Classic and authentic Mexican meets contemporary and modern on the plaza at Canyons Village. The energy is vibrant, and the bright space is inviting. The experience is approachable, fun, and playful, with plenty of family-style shareable snacks. Celebrate the end of the fun-filled day in this energetic space while connecting with friends and family. The menu is inspired by traditional Mexican cuisine. A strong list of creative cocktails, like our signature Dos Olas Margarita or our elegant Anejo Old Fashioned will help you settle into the experience. Find creative salads if you want something lighter or dig into tacos and main plates. Dos Olas offers an extensive list of tequila, mezcal and other agave spirits, as well as our private label Mexican Lager, crafted by SaltFire brewing company, and wine options too.
Une photo du restaurant La Caille Restaurant
4.5
Génial(2353)
Prix : très cher
• Français Contemporaine • Holladay / Midvale / Sandy / Union
Réservée 19 fois aujourd'hui
Le restaurant La Caille est la première expérience gastronomique de luxe de l'Utah. Situé sur une propriété de 8 hectares parmi les plus convoitées de Salt Lake, le Little Cottonwood Canyon, La Caille offre une vue à couper le souffle, des jardins bien entretenus, les rivières du canyon, des vignobles luxuriants, des sentiers de briques sinueux et un authentique décor français. L'établissement est un château dont la construction est inspirée de la France du 18e siècle. Vous pourrez dîner dans l'une des trois salles à manger uniques et, pendant les mois d'été, sur une des trois terrasses spectaculaires. La Caille a reçu la mention Four-Diamond de l'AAA douze ans d'affilée, et son menu français contemporain, de même que son service, lui ont valu des éloges à l'échelle nationale. La Caille est également un restaurant de destination pour les amateurs de vin, proposant plus de 850 sélections, ainsi qu'une importante liste de spiritueux et de cocktails inspirés.
Une photo du restaurant LOMA
4.4
Génial(58)
Prix : cher
• Italienne • Park City
Réservée 26 fois aujourd'hui
Located on Park City’s Lower Main Street, LOMA is a casual, upscale eatery influenced by Italian techniques and cuisine. Housemade pastas, seasonal specialities and wood-fired pizzas and mains are menu standouts. The cuisine leans into freshness, simplicity and quality ingredients through seasonally relevant Italian and Mediterranean dishes.LOMA is Adam and Meisha Ross’ second restaurant venture joining Twisted Fern under the couple’s ownership and direction. Both restaurants prioritize sustainability through a commitment to local purveyors and conscientious business practices. Adam Ross, Owner | Jaren Krom, Executive Chef | Clayton Best, Chef de Cuisine
Une photo du restaurant Kaneo
4.3
Génial(7)
Prix : cher
• Méditerranéene • Park City
Réservée 28 fois aujourd'hui
Kaneo offers Mediterranean-inspired cuisine for brunch, lunch, and dinner, celebrating its North Macedonian namesake. Located in a modern Main Street building, Kaneo provides a warm, sophisticated atmosphere with handcrafted cocktails, wine, and local beer. The restaurant features expansive dining rooms, a bar, lounge, and outdoor deck for al fresco dining. Executive Chef Maja Atanasova leads a team crafting an innovative menu with vegan and vegetarian options, including protein bowls, gyros with house-made tzatziki, lamb chops, wild game, seafood, and a modern twist on baklava. Kaneo invites you to savor a flavorful menu and curated beverages.
Une photo du restaurant 710 Bodega Tapas & Wine
4.2
Génial(1175)
Prix : raisonnable
• Espagnole • Park City
Réservée 15 fois aujourd'hui
Le bar à tapas moderne Bodega on Main Tapas & Wine - Park City propose des plats traditionnels revisités ainsi qu'un large choix de bières et vins espagnols. L'établissement accueillera tous vos événements avec grand plaisir.
Une photo du restaurant St. Bernard's
4.3
Génial(159)
Prix : raisonnable
• Américaine • Solitude
Réservée 4 fois aujourd'hui
Big awards, big taste. The family-favorite St. Bernard's boasts the 2018 Wine Spectator Award of Excellence. And the casual, comfortable buffet-style setting delivers. A crackling fireplace provides an elegant backdrop for the kitchen's innovative cuisine. The menu changes nightly, rotating everything from Stout Braised Beef Short Ribs to Grilled Scallops.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable