The Big Apple Brunch Series is a Multi-cultural Experience That brings everyone together from all ways of life. We offer chicken and waffles to our Rasta pasta for a taste of the Caribbean culture to our breakfast burrito to give that taste of latin , our menu offers something tasty for everyone to enjoy. This is not your average brunch party we serve up a different experience featuring our live Aerialist performance to A List Djs so prepare yourself for great music , amazing food and dope vibes!21 + to enterOur Menu is Curated by Celebrity Chef Saul Montiel
Le Henry's End est une institution du quartier de Brooklyn Heights, connue pour son atmosphère accueillante, ses menus de saison, sa carte des vins primée et son service courtois. Ce restaurant représente l'endroit idéal pour un premier rendez-vous romantique, pour amener votre famille ou un ami et partager ensemble une soirée spéciale. Le Henry's End utilise uniquement les meilleurs produits de saison. Il travaille avec des fournisseurs de qualité supérieure, tels que le Broken Arrow Ranch, le Satur Farms et Hudson Valley Farms, ainsi que des marchés de fermiers locaux. Le restaurant a été reconnu pour sa nourriture par Zagat (qui a écrit à son sujet : « C'est la raison pour laquelle le pont de Brooklyn a été construit »), Gourmet, Bon Appetit, et bien d'autres. Depuis 1984, la carte des vins reçoit chaque année le « Prix d'excellence » du Wine Spectator. Le personnel a organisé un souper au prestigieux James Beard House. La salle à manger présente des murs de briques, de hauts plafonds et une cuisine ouverte, où vous pourrez sentir les arômes et regarder la préparation de vos plats. Le menu se compose de plats originaux et classiques.
Welcome to North Fork - an American style Bistro!- Cozy and candlelit restaurant located on a quiet corner in the West Village and often described as a hidden gem and date spot! Bottomless Brunch Saturday and Sunday. Our signature dishes include our Croissant Brisket Burger, Gluten free Lasagna, Wild Boar Bolognese and Thai curry mussels!Voted NYC best places for dinner and Top 5 Best Bottomless brunches in NYC by Eater, Newsweek and Time Out magazines. We serve American accented, elevated food, wines and cocktails. Try our huge list of daily specials including hard to find game meats. TimingsHappy Hour Daily 3-7pm (6:00pm Friday and Saturday)Brunch 11-4pm (Saturday and Sunday)Dinner Daily 5:30-10.30pmLate Bar Till Midnight ($9 cocktails most late nights)
Ce bistro classique franco-américain constitue l'un des sites d'intérêt de Tribeca depuis 1980. Un service amical accompagné de plats délicieux vous attendent !
The Smith est une brasserie américaine décontractée avec quatre emplacements à New York: le East Village Smith, le Smith Midtown, Le Lincoln Square Smith et le Smith NoMad. Utilisant des produits et des fournisseurs locaux, les menus déjeuner, dîner, brunch et souper disposent d'une sélection de plats de bistrot familiers. Au souper chez The Smith Midtown vous pouvez également choisir parmi nos vins choisis avec soin et des fruits de mer crus. Le Smith est un lieu de rencontre après le travail pour prendre un verre, pour les soupers d'affaires, une bouchée avant un film, les fêtards de fin de soirée, les familles pour le brunch du dimanche et davantage. Proposant des chambres privées à tous les emplacements, les clients peuvent s'arrêter pour toutes les occasions.
The RH Rooftop Restaurant resides on the fifth floor of RH New York, a 90,000-square-foot design gallery in the heart of the historic Meatpacking District that blurs the lines between residential and retail, indoors and outdoors, home and hospitality. We invite you to enjoy our menu of timeless classics for brunch and dinner, and a selection of wines from esteemed vintners in the United States and Europe.For group dining inquiries, please email: nychospitality@rh.com
Installé sur le toit du Flatiron, bien au-dessus de la 5ème avenue, le Baita at La Birreria est un restaurant éphémère d'inspiration alpine du magasin Eataly. Vous pourrez vous réchauffer au milieu des sapins et des cabines de ski avec un cocktail chaud comme le Vin Brule ou le Bombardino. En plus de spécialités classique du nord de l'Italie comme la raclette, le probusto et la fonduta, le Baita at La Birreria propose le premier et unique bar à polenta de la ville de New York.
The Terrace is Chef John Fraser's American brasserie located in The Times Square EDITION. From theatergoers and power meetings to dinner parties and big brunches, our all-seasons garden restaurant offers an unexpected oasis for locals and tourists alike, nestled just steps away from New York City's most iconic intersection. The seasonal menu marries the innovation of contemporary cooking with a respect for American culinary traditions, all while emphasizing locally sourced ingredients from regional farmers and purveyors. Brasserie classics share space with a wide variety of vegetable-forward offerings, a signature cooking style of Chef Fraser's. We are located on the 9th floor of The Times Square EDITION, entrance on the north side of 47th Street just east of 7th Avenue.Please email terraceatedition@jfrestaurants.com for large group (10 guests or more) requests.