Firebirds Wood Fired Grill is an American Restaurant and Steakhouse serving authentic wood-fired steaks, seafood, specialty cocktails and select wines. Join us for Happy Hour at the FIREBAR® or on the patio for drink specials and bar bites. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price. Reserve Your Table with us today.
Leo's Italian Social in Morrisville, NC located at Park West Village is a vibrant dining spot known for its lively atmosphere and diverse menu. Highlights include: Happy Hour: Enjoy $3 off appetizers and pizzas, Monday to Friday from 3pm to 6pm. Brunch: Delight in a weekend brunch available until 3pm on Saturdays and Sundays. Ambiance: Features a welcoming outside patio and private dining options, perfect for gatherings. Entertainment: Live music adds to the energetic vibe. Cuisine: Offers a rich selection of fresh pasta, seafood, and steak, paired with an extensive wine and cocktail list. A perfect destination for food lovers and social gatherings!
Superica – “where sunshine spends the winter” – also known as Tex-Mex cuisine served in an Old-West-inspired atmosphere alongside music inspired by Austin.The cuisine is a combination of 1950s Tex-Mex and the wood grill that has taken the food to another level by way of fajitas and more. An “evolved Tex-Mex menu,” includes the classics: tacos, nachos, tamales and enchiladas plus more intricate dishes such as wood-grilled fajitas and shrimp tacos always served with just-made flour tortillas, all while paying homage to the traditions and recipes that have been a part of the Texas culture for decades.
Sports and Social Cary is your ultimate fan experience this season. Don't miss a moment of the action with a huge 42-foot HD big screen and more than 65 HDTVs. Sports and Social Cary takes sports viewing to the next level with big eats, outdoor patio and crush bar, extensive beer selection, and social games like skeeball, foosball, hoops and more! Come see how we're raising the sports bar at Sports & Social Cary. Located in Fenton, exit 291 off I-40.
The RH Rooftop Restaurant is located on the third floor of RH Raleigh, The Gallery at North Hills. Enjoy a menu of enduring classics and signature dishes, along with a curated selection of Champagnes and wines. Dine in a year-round skylit garden escape with heritage olive trees, sparkling chandeliers and a cascading, cast-stone center fountain.
Joignez-vous à eux pour le déjeuner et le souper 7 jours par semaine et pour le brunch du dimanche. De la nourriture de haute qualité et des boissons vous seront servies par une équipe compétente et amicale. Venez savourer un repas dans leur salle à manger, salle de grill, ou à l'extérieur sur leur terrasse magnifiquement aménagée. Vous pourrez profiter d'un menu savoureux du sud comprenant beaucoup d'ingrédients locaux cultivés en Caroline du Nord, ainsi que leur carte des vins récipiendaire du prix Wine Spectator.
RALEIGH OPENING 11/11/2024! True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. At our table, delicious dining and conscious nutrition go hand in hand, without sacrificing flavor, creativity or indulgence. Our expertly trained chefs craft flavor-forward dishes, handcrafted cocktails and freshly pressed refreshers so you can enjoy epic food experiences that aren’t just good for you, but good to you. Join us in Raleigh for lunch, dinner, or weekend brunch. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious!
Une expérience authentique à Raleigh ! Lorsque l'Irregardless a ouvert ses portes en 1975, il était réputé comme un lieu de rencontre des hippies et des végétariens. Dans les années 80, il a été le premier restaurant de Caroline du Nord à interdire de fumer. Aujourd'hui, le café est le plus ancien restaurant de Raleigh à avoir gardé son propriétaire d'origine. Il a beaucoup changé au fil des années, mais ses valeurs fondamentales sont restées les mêmes. Ses repas primés sont faits maison avec des ingrédients d'origine bio et locale. Restaurant gastronomique décontracté, l'Irregardless propose des viandes et des fruits de mer frais, ainsi que des plats végétariens, végétaliens et sans gluten, avec des ingrédients de source durable. Nous avons aussi une liste de vins uniques, des bières artisanales, des espressos, des cappuccinos et des sachets de thé avec 25 saveurs différentes.
Des concerts sont également organisés tous les soirs. Nos nombreux musiciens jouent toutes sortes de musiques, du jazz en passant par le bluegrass. Ces groupes sont répertoriés sur notre site Internet. Les plus grands groupes jouent le samedi soir, idéal pour danser.
Le café Irregardless est l'endroit où se rejoignent régulièrement les groupes d'amis pour souper.
Combinant une atmosphère décontractée avec une cuisine contemporaine du Sud à base de produits frais, le Mandoline apporte une bouffée d'air frais à la scène culinaire de Raleigh. Les menus de saison du Mandoline sont créés avec des ingrédients locaux de haute qualité pour satisfaire tous les palais. La nourriture est servie dans une ambiance chaleureuse et détendue, où le côté guindé des repas gastronomiques est remplacé par le charme du Sud. Le menu et l'ambiance reflètent le caractère de Raleigh, un mélange de rustique et de raffiné, de contemporain et de traditionnel, de rural et de métropolitain. Tout comme la « ville des chênes », le Mandoline est profondément attaché à ses racines du Sud, mais tire son inspiration des quatre coins du monde. L'établissement est installé depuis peu dans le quartier Hayes Barton, à quelques pas du quartier Five Points, à l'angle d'Oberlin et Fairview.
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Raleigh
Réservée 30 fois aujourd'hui
Tupelo Honey is a revival of Southern food and traditions rooted in the Carolina Mountains we call home. We craft brunches, lunches and suppers that bring family and friends around the table and allow for conversations and cocktails to linger longer than usual. Always scratch-made, always responsibly-soured, and always Southern.Reservations recommended for weekends.