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Meilleurs restaurants décontractés à Calgary / Southern Alberta

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175 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant DOPO
4.8
Exceptionnel(164)
Prix : très cher
• Italienne • Calgary
Réservée 36 fois aujourd'hui
DOPO, meaning 'after' in Italian, is an intimate dining experience in the lower level of Elizabeth Square in Marda Loop, Calgary. Inspired by D.O.P, its predecessor restaurant, DOPO has been reimagined by Executive Chef, David Leeder and Owner, Tony Migliarese. With strong opinions from Mamma Rose, of course. Our phone is not actively monitored and we don't have a voicemail. Please use OpenTable Messages to contact our team with any changes or reservation cancellations.If you need to contact us, please text (403) 826-6594, email info@dopoyyc.com, or message us on Instagram @dopo.yyc. We will do our best to respond to you as soon as we can.Ci vediamo dopo!
Une photo du restaurant Cardinale
4.8
Exceptionnel(1512)
Prix : raisonnable
• Italienne • Calgary
Réservée 19 fois aujourd'hui
Located in the Historical Defoe Building, La Vita e Bella is spread over three intimate dining rooms. Our menu focuses on fresh, from our homemade pasta to our handcrafted desserts everything we serve is done with care. We are the perfect destination for your romantic dinner, group function in one of our private dining spaces or a night out before an event at the Saddledome. We look forward to seeing you soon.
Une photo du restaurant Ten Foot Henry
4.8
Exceptionnel(6369)
Prix : cher
• Canadienne contemporaine • Calgary
Réservée 113 fois aujourd'hui
Un restaurant de quartier qui sert toute la journée et qui se vante d'offrir des plats de la nouvelle cuisine d'Amérique du Nord, axée sur les légumes. Effectivement, le Ten Foot Henry comble le fossé entre ce que vous devriez manger et ce que vous voulez vraiment manger.
Une photo du restaurant KAMA
4.8
Exceptionnel(750)
Prix : cher
• Tapas/Amuse-Bouche • Beltline
Réservée 16 fois aujourd'hui
Since opening its doors in 2022, Kama has quickly earned a reputation as one of Calgary's most celebrated dining destinations, with recognition from both local and national publications. At Kama, timeless Mediterranean flavours blend seamlessly with a fresh, modern twist, creating dishes that are both familiar and delightfully unexpected. Our menu is a nod to bold traditions and fresh creativity, featuring vibrant, thoughtful dishes that honour the past and embrace a modern spirit. From reimagined classics to inventive originals, every bite is designed to inspire and bring people together.At Kama, Chef Kenny Kaechele brings heart and creativity to every dish, blending old world flavours with a thoughtful, creative edge. Built with the belief in family at its core, Kama reflects Kenny’s vision of a space where community comes together. Nestled into the Beltline, it’s more than a neighbourhood spot—it’s where friends gather, milestones are celebrated, and everyday moments are shared.
Une photo du restaurant The Guild
4.5
Génial(1964)
Prix : cher
• Steak • Calgary
Réservée 26 fois aujourd'hui
Le restaurant The Guild met l'emphase sur les nouvelles tendances qui ont cours en boucherie, en gastronomie et en mixologie. Le nom du restaurant est inspiré des halls de la guilde qui, à l'époque, servaient de lieux de rencontre pour les sociétés secrètes formées d'artistes et de commerçants. Les chefs de The Guild s'affairent à mettre en valeur le boeuf issu d'élevages locaux, de même que le gibier et la volaille, tout en faisant usage de techniques de cuisson traditionnelles sur le bois et le charbon, produisant ainsi une cuisine qui plaît assurément aux fiers carnivores canadiens.
Une photo du restaurant Pat and Betty
4.8
Exceptionnel(377)
Prix : cher
• Canadienne contemporaine • Calgary
Réservée 28 fois aujourd'hui
Gustant StatimOur ethos, translating to “once they taste” or “they taste instantly,” it’s all about allowing you to savour the moments spent at our table.Pat & Betty is a European inspired dinette & bar which takes its cues from family legacy and Canadian influence. A place to celebrate simply being together, with unapologetically indulgent food, vivid wines and big-hearted service.
Une photo du restaurant CHARCUT
4.4
Génial(4314)
Prix : raisonnable
• Canadienne contemporaine • Downtown
Réservée 16 fois aujourd'hui
Finaliste de la première saison de l'émission Top Chef, Connie DeSousa est la co-chef/propriétaire de ce nouveau restaurant situé dans le centre-ville de Calgary. Elle propose une cuisine urbaine rustique avec une rôtisserie-grill sur mesure, une trancheuse de style vintage ainsi qu'un bar de charcuterie artisanal. Cet espace accueillant et contemporain allie une cuisine sous la conduite du chef local aux notes de italiennes et françaises de pays. Les ingrédients proviennent de petits agriculteurs ainsi que d'éleveurs locaux, tandis que les aromates sont cueillis chaque jour dans le propre jardin du CHARCUT, réduisant ainsi le voyage des aliments. Par ailleurs, cet établissement qui est ouvert tard le soir sert un menu complet.
Une photo du restaurant Fonda Fora
4.5
Génial(659)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • Calgary
Réservée 19 fois aujourd'hui
Located inside the Westley Hotel in the heart of Downtown Calgary, Fonda Fora is an exciting new contemporary Mexican restaurant brought to you by the folks at Thank You Hospitality. Food and Beverage Magazine 30 under 30 winner, Chef Emilio Montenegro has crafted a menu based on his upbringing in Northern Mexico and his journey in kitchens across the world. Much of our concept is based around the heirloom corn of Mexico. We import four types of corn from a collective of heirloom farms in Mexico in order to provide the best product we can. We process this corn from raw and turn it into masa for dishes all across our menu, like our Sope, Tamal, and of course, Tortillas. There is a saying in Mexico that we live by at Fonda Fora: "Sin maiz no hay pais," meaning without corn, there is no country. Maiz is the lifeblood of Mexican cuisine, and we are excited to present it to you as it should be.
Une photo du restaurant Calcutta Cricket Club
4.7
Exceptionnel(1050)
Prix : cher
• Indienne • Beltline
Réservée 35 fois aujourd'hui
Calcutta Cricket Club is an Indian restaurant and bar with a quirky, vintage-inspired decor that offers quality takes on food inspired by the cosmopolitan nature and cuisine of West Bengal.
Une photo du restaurant Pizza Culture
4.7
Exceptionnel(174)
Prix : raisonnable
• Pizzéria • Calgary
Réservée 19 fois aujourd'hui
Pizza Culture brings you authentic, true-to-Italy Napoletana pizza and amore. As a registered member of the Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) you can put your trust in our crust. In 2024, Pizza Culture was ranked by Italy’s 50TopPizza organization as "#96 best pizzeria in the world" (by independent inspectors).Our founder and head pizza maker Jeremy Hube is hands-on in the restaurant and can be seen working our wood-fired oven. We curate a wine list that is regionally appropriate, with a strong focus on Campania and the good word on the street is that we make a mean sourdough. A friendly, casual and often bustling neighbourhood pizzeria with a dine-in dining room, side-street patio and options for takeout and delivery. If you've never dined with us before, we look forward to seeing you soon!

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