At City House in Nashville, TN, James Beard Award winning Chef Tandy Wilson makes an amazing array of dishes to pair up with the enormous array of artisan cocktails, wine and bourbon or whiskey choices available. A popular Sunday Supper gives a unique dining experience, but many come for the regular dinner menu.The dinner choices at City House include starters like frico, pork snacks, and seasonal salads. There are handmade pizzas with traditional toppings and more Southern inspired choices like belly ham or kale. The entrees are just as seasonal and include dishes like the local trout, hand made pastas, and wood oven roasted meats. A visit to City House allows you to enjoy a wonderful experience in a historic setting.
Utilizing our two main workhorses, a 9-foot open fire hearth and a custom-built high-capacity smoker, we patiently craft exciting food with soul, both primitive and contemporary. Butchertown Hall is an homage to the intersection of chef and owner Terry Raley's Texas Hill Country roots, and the historic Czech and German butcher shop culture that once lined the residential streets of early Germantown.Butchertown Hall is always open, 7 days a week for dinner and weekend brunch. Join us in our glorious indoor or outdoor space! We also feature an expansive beer garden, complete with a list of specialty craft brews, superior margaritas and craft cocktails, and an extensive agave collection.
Situé à quelques pâtés de maisons du centre-ville de Nashville, le Germantown Cafe sert une cuisine américaine réconfortante, créative et abordable sept jours par semaine. Offrant une vue imprenable sur les toits de Nashville, le café de quartier Germantown Café mérite que vous lui rendiez visite !
Il est impossible de parler de Printer's Alley sans mentionner le Rainbow Room, détenu et géré par l'une des véritables stars de Printer's Alley, David « Skull » Schulman. Juste avant l'ouverture, Skull avait été agressé par deux personnes et brutalement assassiné. Ses meurtriers avaient été capturés, mais la discothèque n'a jamais rouvert. Après une fermeture de presque deux décennies, le Rainbow Room a rouvert ses portes à son emplacement d'origine, dans l'historique Printer's Alley, sous le nom de Skull's Rainbow Room, en hommage au regretté David « Skull » Schulman.
Dans le légendaire Skull's Rainbow Room, le menu d'origine est affiché au mur et le barman prépare d'une main experte une foule de cocktails post-Prohibition. Vous profiterez d'une cuisine américaine contemporaine et d'un service impeccable dans une atmosphère relaxante. Deux fois par nuit, vous assisterez à un spectacle burlesque chic et sobre. Des concerts sont organisés 7j/7.
Fondé dans les années 50, les gens se rassemblent au Puckett's depuis plus d'un demi-siècle. Le restaurant a été mis au goût du jour, des recettes familiales ont été ajoutées et de la musique live est présentée. Mais il s'agit toujours du Puckett's Grocery : sans prétention, mais délicieux. Les locaux s'y rendent pour profiter de la vraie nourriture, de vraies personnes et d'un réel plaisir.
The Iberian Pig is a modern Spanish tapas restaurant matching bold flavors with a warm convivial environment. Our culinary team strives to offer a menu combining the traditional tastes of Spain with fresh and eclectic creativity. In addition to tapas, we boast one the most expansive selections of imported cheeses and cured meats in the country, which includes various cuts of the prized Jamón Ibérico. Our wine list is a focused selection from Spain, Chile, and Argentina and our cocktail list consists of faithful classics and a number of seasonally rotating signature combinations. We look forward to serving you!
Nestled in the heart of East Nashville, Noko is an Asian-inspired, wood-fired restaurant inspired by wanderlust and simplicity of the region. Here, Executive Chef Dung “Junior” Vo aims to perfect the balance of new and old techniques in wood fire cooking, putting his Asian-influenced spins on familiar proteins and indigenous vegetables through smoking, searing, and roasting.