Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego

Meilleurs restaurants décontractés à Hillcrest

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

64 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant NOLA on 5th
4.1
Excellent(80)
Prix : raisonnable
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Hillcrest
Réservée 4 fois aujourd'hui
NOLA on 5th brings the flavors and spirit of New Orleans dining to San Diego. You will find a casual bar and outdoor patio downstairs, with a more upscale experience in our upstairs room overlooking bustling 5th Avenue in San Diego's famous Hillcrest neighborhood. We've been featured on Food Network's Diners, Drive-Ins and Dives, as well as on A&E and The Travel Channel.Chef Andrew Boyer, a long-time New Orleans resident, has left no detail untouched in our food, from ingredients to presentation. You will find all of the traditional NOLA favorites here like jambalaya, gumbo, po'boys, red beans and rice, and more. We fly our bread in from Leidenheimer's bakery in Louisiana, and we'd love to serve you a delicious Abita beer with your meal. And while they are in season, be sure to stop by for one of our Louisiana crawfish boils, which are some of our busiest and most fun days of the year.
Une photo du restaurant Au Revoir
4.6
Exceptionnel(906)
Prix : raisonnable
• Française • Hillcrest
Réservée 5 fois aujourd'hui
Inauguré en novembre 2010 et situé au cœur du quartier de Hillcrest, le bistrot Au Revoir est le dernier restaurant de la famille Mastellone a avoir ouvert ses portes après l'Arrivederci, l'Il Postino, le Buon Appetito, etc etc). Ce bistrot parisien français typique, est doté d'une ambiance décontractée et d'une atmosphère qui vous transporte directement au sommet de la Tour Eiffel. Sa cuisine française maison est élaborée à base de produits bon marché, d'une dose de tradition, d'une once de cuisine française moderne inspirée de différentes régions et d'une grosse pincée d'amour prodiguée par notre chef Dédé et son équipe. Parmi les spécialités de la maison figurent les « les escargots », « la soupe à l'oignon », « le bœuf bourguignon », « le coq au vin» » et « les cuisses de grenouilles »...Et voilà !
Une photo du restaurant C-Level
4.7
Exceptionnel(4871)
Prix : raisonnable
• Bar à cocktails • Centre ville / Gaslamp
Réservée 108 fois aujourd'hui
Resting on stilts atop San Diego By C Level Lounge, is an upscale-casual lounge on the waterfront overlooking the city skyline and Coronado.
Une photo du restaurant Callie Restaurant
4.8
Exceptionnel(191)
Prix : très cher
• Méditerranéene • Centre ville / Gaslamp
Réservée 40 fois aujourd'hui
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Une photo du restaurant Kettner Exchange
4.7
Exceptionnel(1337)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Petite Italie
Réservée 51 fois aujourd'hui
Le Kettner Exchange possède uniquement une terrasse sur le toit du Little Italy et offre une vue imprenable sur le port. Il propose une cuisine américaine avant-gardiste préparée par le chef, acclamé par la critique, Brian Redzikowski, et habilement pensée par Steven Tuttle.
Une photo du restaurant Brigantine at Portside Pier
4.7
Exceptionnel(4188)
Prix : cher
• Fruits de mer • Centre ville / Gaslamp
Réservée 99 fois aujourd'hui
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.
Une photo du restaurant Bencotto Italian Kitchen
4.6
Exceptionnel(3287)
Prix : cher
• Italienne • Petite Italie
Réservée 72 fois aujourd'hui
Les réservations en ligne sont limitées. Veuillez appeler le restaurant si l'heure désirée n'est pas disponible. Le Bencotto sert une authentique cuisine de l'Italie du Nord. Il propose 15 sortes de pâtes fraîches faites à la main, 12 heures par jour. Bencotto signifie bien cuit, ce qui correspond parfaitement à la nourriture italienne authentique. Le menu repose sur la simplicité et les plats ont le même goût qu'en Italie. Le Bencotto propose deux espaces différents : vous pourrez savourer votre repas dans le bar « kitchen-esque », en bas, ou vous détendre dans le coin repas intime au plafond bas, à l'étage. La décoration crée une atmosphère soignée et sophistiquée, où le charme d'antan et la chaleur se mélangent à la classe contemporaine.
Une photo du restaurant RustiCucina
4.7
Exceptionnel(1128)
Prix : raisonnable
• Italienne Moderne • Hillcrest
Réservée 43 fois aujourd'hui
Welcome to Rusticucina, where locally sourced ingredients, seasonal dishes and a warm ambiance reign supreme. We are named to reflect the merging of two cultures; American and Sicilian, since our owners are straight out of a small town in Sicily. We invite neighborhood dwellers and visitors to experience our farm-to-neighborhood restaurant unlike any other. Aperitivo, a traditional Italian-style happy hour, leads the way—think sensational small bites, Aperol Spritzes, Negronis and Limoncello. We also offer a full bar and carefully curated craft cocktails, along with an impressive beer and wine list. Our food menu, boasts hearty, rustic cuisine, with pasta made in-house, from scratch, as well palate-pleasing entrees and a slate of pizzas and flat breads. Our tableside service offers a one-of-a-kind, dedicated experience, and their outdoor space is the perfect landing spot for dog lovers and sun worshipers. We even offer a pet menu for furry guests.
Une photo du restaurant Basta!
4.4
Génial(52)
Prix : cher
• Italienne • Petite Italie
Réservée 7 fois aujourd'hui
Join us at Basta!, Sam the Cooking Guy's newest Italian Inspired restaurant. Check us out on social at @bastaeats or www.bastasd.com
Une photo du restaurant Madi
4.6
Exceptionnel(409)
Prix : raisonnable
• Petit déjeuner • Kensington
Réservée 25 fois aujourd'hui
Bringing all-day brunch and grab-and-go coffee to Normal Heights, Madi is the upcoming daytime counterpart to Madison on Park, the well-established mid-century modern restaurant and bar that opened in University Heights in 2015. Offering a quick-service coffee counter fueled by Heartwork Coffee out of Mission Hills that’ll feature the full range of espresso drinks, specialty beverages, and tea as well as fresh pastries, Madi will also be an anytime option for sit-down breakfasts, mimosa-powered brunches, and casual lunches.Its breakfast menu ranges from waffle churro sticks and breakfast burritos to skirt steak eggs Benedict and a variety of pancakes based on a 60-year-old recipe from Madison co-owner Matthew, whose family runs a century-old breakfast spot in the midwest.Lunch will hinge on build-your-own grain and salad bowls along with lettuce wraps, ceviche, a burger, and a classic Tuna Melt!

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable