Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Miami - Dade

Meilleurs restaurants décontractés à West Little River

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

350 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Elastika
4.6
Exceptionnel(103)
Prix : cher
• Mondial/International • Design District
Réservée 25 fois aujourd'hui
ElastikaElastika is a contemporary restaurant anchoring the first floor of the landmark Moore building in the heart of Miami Design District. Led by Executive Chef Joe Anthony, Elastika offers a global approach to modern American cuisine.Inspired by Miami’s international community and The Moore’s century-long legacy of art, design and culture, Elastika acts as a culinary canvas, where eclectic dishes and soulful cooking come to life in an approachable environment.
Une photo du restaurant Bakan
4.7
Exceptionnel(1795)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Wynwood
Réservée 31 fois aujourd'hui
Bakan combines traditional Mexican cuisine with a modern-day twist, making it the perfect new Mexican spot for the locals and tourists to enjoy visually appealing plates in a creative atmosphere.
Une photo du restaurant Tanuki River Landing
4.8
Exceptionnel(395)
Prix : raisonnable
• Asiatique • Allapattah
Réservée 23 fois aujourd'hui
Tanuki Miami is a gateway to a unique Asian culinary experience in the heart of South Beach, serving dishes and drinks inspired by the Japanese, Chinese, and cuisines from all over Asia. Located on the ever-bustling Alton Road at the corner of 11th Street, our South Beach restaurant is hailed by both critics and customers alike as one of the best places to enjoy Asian fusion dishes and high-quality ingredients in Miami Beach.
Une photo du restaurant Elia
4.4
Génial(107)
Prix : raisonnable
• Italienne • Allapattah
Réservée 19 fois aujourd'hui
Elia offers an unparalleled dining experience on the river, combining stunning views with a carefully curated menu showcasing a harmonious blend of Mediterranean flavors and locally sourced ingredients. Guests can look forward to enjoying their meals surrounded by luxurious imported marbles and a stunning hand-painted mural masterpiece, all while taking in panoramic views of passing yachts and breathtaking sunsets.
Une photo du restaurant Swan
4.2
Génial(1665)
Prix : cher
• Cuisine du marché • Design District
Réservée 7 fois aujourd'hui
Swan, the famed Miami Design District restaurant and lounge from David Grutman and Pharrell Williams, announces the introduction of a brand new menu.Designed around market-driven ingredients, Swan’s updated culinary offering focuses on lighter fare with highly shareable appeal. It’s Miami’s version of a brasserie: bright and energetic, yet imbued with the spirit of a classic European eatery. Seafood-centric small plates–such as Chilled Oysters, Charred Octopus, and Bluefin Tuna Roses–introduce this menu, leading into highlights such as Lemon Garlic Chicken, Blueberry Filet and Spicy Vodka Veal Parmigiana. Throughout, locally-sourced produce complements the freshness. Interspersed are Groot Hospitality house favorites such as Chips & Caviar, Hamachi Crudo and Everything Bagel Parker House Rolls.This reformatted approach keeps in line with Swan’s popular taste, but elevates it to something a bit more magical–and therefore, more Miami.
Une photo du restaurant KYU
4.8
Exceptionnel(1624)
Prix : cher
• Asiatique Contemporaine • Wynwood
Réservée 20 fois aujourd'hui
Le chef Michael Lewis et le directeur général Steven Haigh apportent un concept jeune à Miami avec l'ouverture du KYU. Ce grill asiatique à bois met à l'honneur un menu éclectique et propose un service professionnel et décontracté. L'écologie y est encouragée. Le menu du chef Lewis est influencé par des années de voyage et s'inspire du yakiniku japonais et coréen (viande grillée en japonais). Les assiettes sont simples et peuvent être partagées. L'ambiance est ainsi chaleureuse et conviviale. Le menu comprend des références au barbecue sud-américain utilisant la technique traditionnelle du "slow and low", pour le plus grand bonheur des amateurs. La carte recherchée de cocktails à sélection unique décline une variation de cocktails classiques agrémentés d'un zeste de génie asiatique. L'espace, conçu pour refléter l'environnement, met à l'honneur le béton brut, l'art local, le bois et le métal. Vous y découvrirez également un design contemporain aux éléments naturels.
Une photo du restaurant Phuc Yea
4.6
Exceptionnel(1271)
Prix : cher
• Asiatique • MiMo / Upper East Side
Réservée 15 fois aujourd'hui
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.
Une photo du restaurant EntreNos
4.7
Exceptionnel(32)
Prix : très cher
• Américain Contemporaine • Miami Shores
Réservée 8 fois aujourd'hui
A "Love Letter to Florida". Inspired by the farmers, fishermen and ranchers, chefs Evan Burgess and Osmel Gonzalez pay homage to the beautiful products found in the Sunshine State.
Une photo du restaurant SUGARCANE Miami
4.7
Exceptionnel(2877)
Prix : raisonnable
• Sushi • Midtown Miami
Réservée 13 fois aujourd'hui
Les spécialités servies en petites portions, sortent de 3 cuisines distinctes (le grill robata, le bar à crudités et la cuisine principale) et vous feront découvrir la sélection éclectique choisie par le chef cuisinier Timon Balloo pour célébrer les saveurs et esprit locaux. Partez en quête des plaisirs simples, du bonheur de bien manger à célébrer entre amis dans cet établissement qui vous invite à vivre une expérience partagée. Le Sugarcane, réputé aux niveaux régional et national, a été récompensé par de nombreux prix : demi-finaliste du prix de la fondation James Beard dans la catégorie « Meilleur Nouveau Restaurant », titulaire du label AAA 4-Diamond pendant 3 années consécutives, prix Johnson & Wales du « Meilleur Restaurant », prix Eater du « Restaurant de l'Année », prix du « Meilleur Nouveau Restaurant » par le Miami New Times et classé 3 étoiles par le Miami Herald.
Une photo du restaurant Blue Collar
4.6
Exceptionnel(1293)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • MiMo / Upper East Side
Réservée 10 fois aujourd'hui
Established in 2012 as Miami's premier destination for contemporary comfort, Blue Collar is the labor of love from Chef Daniel Serfer ( New Times Best chef 2015), a Miami native. We offer an unprecedented selection of amazing meats and vegetables, served from a menu that allows you to customize your plate exactly how you want it. If you'd like to have a gut busting indulgent cheat meal, we got you. At the same time if you wanna keep it super light or even vegetarian/vegan, we can cover that too. Rounding out the menu is an exceptional selection of cocktails, craft beers, cocktails, and fine wines. Save room for dessert, our Heath Bar and Butterscotch bread pudding is legendary. Don't forget about our amazing happy hour M_F 4-7. Please note that we are currently not accepting reservations larger than 6 people.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • OpenTable Diner
    Espagne •2 commentaires
    5.0
    Y est allé le 14 août 2024
    Service parfait Repas délicieux Le poulet fumé est vraiment délicieux Tout est parfait je recommande cet établissement
    Plus d’informations
    ElastikaPrix : cher• Mondial/International• Design District
    4,6
  • OpenTable Diner
    Miami - Dade •2 commentaires
    4.0
    Y est allé le 3 mars 2024
    J’adore ce restaurant, en revanche les réservations sont peu respectées et un des membres du personnel placier c’est très très mal conduit à notre égard quand nous lui avons demandé notre table que nous attendions depuis un bon moment malgré notre réservation. Le niveau de décibel est de pire en pire. La nourriture est excellente et le service (à part le mauvais coucheur) est très attentionné.
    Plus d’informations
    BakanPrix : raisonnable• Mexicaine• Wynwood
    4,7
  • OpenTable Diner
    Paris •7 commentaires
    4.0
    Y est allé le 22 août 2023
    J’ai dîne là bas avec mon mari c’était très sympa, bonne musique !
    Plus d’informations
    SwanPrix : cher• Cuisine du marché• Design District
    4,2
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable