Night Shift Natick joins Level99, a challenge-based entertainment concept, located on the second floor of the Natick Mall, to bring the Best of Boston Detroit-style pizza, amazing craft beer and curated list of cocktails, wines, seltzers and spirits. The full-service taproom is open all-day. The 140 seat Beer Hall sits in the heart of the gameplay arena perfect for group dining. Counter order and pickup window make it easy to grab food and drinks while playing the rooms and arena duels. Offering a physical open-world game environment, groups of 2-6 guests choose from over 40 rooms, each containing a physical or mental team challenge. Coupled with craft drinks & food, Level99 is an award-winning entertainment experience designed for young adults. Level99 welcomes groups from 15-500. Whether a birthday party or epic work meeting, there are options for any event. Level99 offers a variety of private spaces, a full menu, A/V and presentation capabilities, and an energetic atmosphere.
Located in Natick, near Framingham, we are a locally owned and operated independent restaurant featuring a chef-driven menu including spins on classic sports bar favorites including wings, house-made pizza, salads, sandwiches, pasta, entrees and the best burgers in MetroWest. A mecca for New England sports enthusiasts as well as aficionados of good food and drink, located west of Boston with easy access off Mass Pike, Route 9 and Speen Street, across from the Natick Mall! Full Bar with specialty cocktails and 20 beers on tap including local craft beers and national brands and full spirits menu. 24 Large TVs to catch all your favorite sports action.
Tavern in the Square is an evolution of the classic neighborhood joint. A place to stop in for a beer, meet a date for a drink, watch a game with friends, or sit down for relaxing dinner with family. No matter which Tavern you visit, you’ll find groups of friends, new and old, enjoying good drinks, great food, and a fun environment. Every Tavern we build is a reflection of its community. We’re your neighbors, and this is your Tavern.
Artisanal pizza is always a crowd-pleaser, and renowned Chef Chris Coombs and his team offer that and more at Bosse Enoteca. From rustic Italian dishes and an extensive wine list to Coombs’ signature sourdough pizza, there are plenty of reasons to choose Bosse Enoteca.
Le plat de prédilection chez Legal Sea Foods – le poisson ultra frais.
Personne ne veut périr en mer, mais si vous êtes juste un peu aventurier vous apprécierez une longue visite à ce restaurant de Natick/Framingham. Échouez-vous dans la salle à manger pour manger des fruits de mer ou faites des vagues dans le lounge.
Legal Sea Foods prouve depuis longtemps qu'une expérience culinaire constante de haute qualité n'est jamais démodée. Avec plus de 40 variétés de poissons frais et de crustacés disponibles toute l'année, ainsi qu'une carte des vins primée, ce n'est pas surprenant qu'une légion de fans soit tombée en amour avec l'endroit.
En 2013, le restaurant se mérite les titres de « # 1 Best Seafood Restaurant » selon USA Today et « Most Popular Boston Restaurant 2012-2013 » par Zagat. Il est également nommé « Best Seafood Restaurant 2010 » par Improper Bostonian, « Best Chowder 2010 » selon Boston Magazine, et a l'honneur de servir le légendaire New England Clam Chowder à chacune des inaugurations présidentielles depuis 1981.
Welcome to Bosse Sports Lounge, where you can enjoy handcrafted cocktails, delicious fire oven pizzas, light bites, and a plethora of TVs. Whether you're looking to catch a game or unwind after a round of pickleball, The Bosse Sports Lounge is the perfect destination.
The Cottage, an upscale-meets-casual eatery in Linden Square Wellesley known for dependable, fresh, SoCal inspired menu options.We partnered with Taniya Nayak, a featured interior designer on popular Food Network programs such as ‘Restaurant Impossible’ to transform the once light-flooded, beach-like, SoCal atmosphere to a warm, lively, and New England-comfort interior. Enjoy an emphasis on natural woods, live greenery, and pops of welcomed fresh color in the new interior and brand.The Cottage will remain the same tried-and-true neighborhood eatery with a re-defined focus on local, fresh, and honest product, for the whole family, every day. The Cottage Wellesley’s new menu is created by Culinary Director, Peter Hansen, who brings his vast experience from all over the world to Wellesley, MA. In his career, Hansen has appeared on six episodes of Iron Chef and has worked alongside incredible culinary talent such as Michael White and Bobby Flay.
Avec des recettes simples et des ingrédients frais, les chefs passionnés du Papa Razzi concoctent de A à Z le meilleur de la cuisine italienne. S'inspirant de la trattoria moderne, chaque restaurant bénéficie d'un emplacement idéal pour vous permettre de profiter facilement d'un repas réconfortant préparé dans un four à bois. Depuis les pizzas à croûte fine jusqu'aux pâtes les plus populaires, chaque plat est servi sur commande dans une atmosphère chaleureuse et détendue. L'établissement se réjouit de votre prochaine visite !
Que ce soit pour grignoter de petits plats au bar à vin-antipasti, boire un espresso ou prendre un repas dans la salle à manger ouverte, vous apprécierez l'accessibilité du Alta Strada. C'est avec le sourire aux lèvres et le désir sincère de prendre soin de vous, vous considérant comme des invités, que le personnel d'Alta Strada vous servira des aliments de la Toscane, de la région d'Émilie-Romagne, du Piémont et de la côte amalfitaine, apprêtés avec une touche américaine. Autrement dit, Alta Strada est le lieu où vous trouverez le parfait bol de pâtes, la pizza à croûte mince, les succulents antipasti en abondance et des vins fantastiques, le tout à un prix raisonnable, dans un environnement qui vous fera croire que vous êtes sur une élégante avenue de Rome ou Milan.