Le restaurant Odyssey est une représentation de la vallée de San Fernando, avec sa cuisine raffinée et une vue à couper le souffle depuis les 4 coins de sa salle à manger. Depuis le lambris de chêne et les luminaires en laiton jusqu'aux fenêtres cristallines offrant une vue panoramique sur la vallée, tout est étincelant.
Les menus de l'Odyssée sont composés de plats locaux frais et de saison, incluant une grande variété de légumes, fruits et herbes cultivés par l'équipe culinaire dans la ferme SRC sur place. Spécialisé dans les steaks de qualité et les fruits de mer frais, l'Odyssey sert une délicieuse cuisine californienne innovante. Le dimanche, l'établissement propose un brunch primé au champagne, avec un choix de plus de 100 spécialités.
Un lounge et bar à cocktails est installé sur la terrasse moderne, qui bénéficie de la même vue spectaculaire que le restaurant. Du lundi au vendredi, vous pourrez profiter d'une happy hour de 16h00 à 19h00 dans le lounge avec bar.
Veuillez contacter le restaurant pour toute réservation de plus de 20 personnes.
Stunning indoor/outdoor restaurant, bar and events space with a Coastal Mediterranean influence. Casaléna aims to take diners on a culinary journey along the coasts of Italy, Spain and the surrounding Mediterranean regions while utilizing California’s best seasonal produce and highest-quality ingredients. The property features five distinct dining spaces, each offering their own unique ambiance. Guests can enjoy convivial cocktails in the Bar & Lounge, or savor a romantic dinner in the Atrium. For an al fresco experience, the Garden’s sunken patio is surrounded by lush greenery, and the fully enclosed Terrace offers stunning views through its floor-to-ceiling glass. DRESS CODE: At Casaléna, our goal is to establish a refined dining ambiance. We deem tank tops, flip flops, beach wear, and team athletic attire as overly casual for our establishment. Our staff maintains a standard of appearance they take pride in, and we kindly request our guests to adhere to our attire guidelines.
Petit Trois Le Valley, the second outpost of Chef Ludo Lefebvre's beloved bistro, opened its doors in 2018 in Sherman Oaks. This larger location channels a lavish French Brasserie, with its marble bar, banquette lined dining room, and a Chef’s counter overlooking the open kitchen. The second dining room can be reserved for larger parties and private events. Since opening, Petit Trois has garnered praise from casual foodies and revered food critics. In 2015, Petit Trois was nominated for Best New Restaurant by the James Beard Foundation and in 2019 earned the Bib Gourmand designation upon the Michelin Guide’s return to Los Angeles. Additionally, Petit Trois was featured on the late Jonathan Gold’s 101 Best Restaurants in Los Angeles list from 2015-2017 and has remained on the list since 2019 when Bill Addison & Patricia Escárcega took over.
Firefly Restaurant est ouvert en janvier 2002 et est vite devenu l'un des restaurants plus uniques et plus respectés à Studio City. Firefly allie parfaitement le raffiné et le rustique, le rétro et le contemporain. La « Bibliothèque », le bar, la salle à manger extérieure et plusieurs terrasses offrent un espace qui est chaleureux et accueillant, confortable et animé. Firefly est à la fois un restaurant de quartier et un établissement gastronomique.
THANK YOU FOR 5 YEARS!NOW OPEN MONDAYS!H.O.M. has a double meaning. Everything is homemade. From our regional pastas to the dough for our pizza. Our intention is to make you feel right at home, hence the name. We are the same family that introduced Da Pasquale and House of Meatballs. We are now introducing an upscale casual Italian Eatery nestled in the heart of Woodland Hills.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Parking: $10 valet parking is available daily at The Q Topanga as well as self-parking across the street at The Village.
Gyu-Kaku Japanese BBQ, à Sherman Oaks en Californie, vous fera vivre une expérience incroyable dans le Valley! Traditionnellement appelé Yakiniku, ce barbecue japonais est connu pour ses délicieuses viandes fraiches, de qualité supérieure. Venez boire une bonne bière fraîche en grillant vous-mêmes votre viande. Commencez bien la soirée en profitant des meilleurs offres pour manger et pour boire pendant le Happy Hour.