In business for more than 30 years, Roy is a bistro-style, Americana restaurant with a frequently changing, handwritten menu. We strive to serve unpretentious cuisine of the highest quality. We use mostly certified organic produce from the local Santa Barbara Farmers Market, free range chicken and Harris Ranch hormone free beef. We bake our own bread, hand roll our pastas and make all of our desserts in house. Our ambiance is retro moderne California casual, and we have rotating art shows that run for a month and a half at a time. Live music once in a while. Full bar all the time.
Contemporary Asian American Restaurant from Chefs Peter Lee & Felicia Medina. "Consider the bao. Chinese in origin, it’s most easily described as a steamed bun filled with something savory. Yet, like the American concept of a sandwich, the bao exploded into a flexible format of untold bounds — served at any meal, filled with you-name-it, completely closed or wide open, with endless regional variants from across Asia and far beyond." - Matt Kettmann (SB Independent)1 Block From State Street, Easy Parking, Public Lot Nearby, Free 75 Minute Parking, Walking Distance, El Pueblo Viejo Landmark District, Superior Court, Spanish Colonial Revival Courthouse, Santa Barbara Museum Of Art, Courthouse Gardens, Bell Tower, Bao, Food, Restaurant, Asian, American, New, Modern, Fried, Chicken, Octopus, Vegan, Vegetarian, Paleo, Friendly, Dog Friendly, Outdoor Patio, Heaters, Warm, Inviting, Hospitable, Modern Design
Toutes les grillades sont divines et le reste du menu est tout aussi délicieux à ce charmant restaurant italien de Santa Barbara connu pour son excellente exécution de pâtes, de viandes et d'autres classiques. Une carte des vins fantastique avec beaucoup de sortes disponibles au verre. C'est un des restaurant préférés des habitants, dépêchez-vous de réserver.
Il s’agit du plus ancien restaurant italien de Santa Barbara ! Avec à votre disposition deux terrains de pétanque aux abords de la terrasse, vous pourrez savourer un excellent repas en extérieur. Vous aurez l’embarras du choix ! Pâtes, steaks, salades, poulet, desserts maison sont disponibles sur la carte. Pour accompagner votre souper, le restaurant vous propose une sélection des meilleurs vins italiens, ou issus du vignoble local. Ce lieu plutôt mystérieux dispose d’une salle intérieure en plus de sa terrasse extérieure. Les enfants y sont les bienvenus. Ouvert tous les jours pour le dîner et le souper, l’établissement sert également un très bon déjeuner à l’italienne durant le week-end. Vous pourrez également y commander les plus grands classiques (oeufs bénédicte, omelettes, pain perdu, etc). A noter que vos événements privés (réceptions de mariage, fêtes d’anniversaires, etc) seront accueillis avec plaisir, y compris pour les enfants durant le week-end exclusivement. N’hésitez pas à ramener le trampoline, la machine à pop-corn, de la peinture et de la bonne musique, afin de faire passer un bon moment à vos chères petites canailles!
Blackbird offers an inventive take on dishes, highlighting hyper-local and hyper-seasonal offerings. Leaning into the locality and freshness of the fare continues to be a focus of the restaurant’s story. In 2025, we will focus on redefining and developing the personality of Blackbird, including highlighting the talent to create the semblance of a relationship for locals looking for somewhere to go. A revamped cocktail menu will aim to drive additional local interest and traffic into the spaces. We continue to strive to position Blackbird as a favorite in town, and to that end are finding new ways to activate the venues each night and draw both locals and hotel guests in. Complimentary hotel valet parking with validation.
International Coastal Cuisine with Local Ingredients. Located on Santa Barbara's famous Stearns Wharf, the Harbor Restaurant is a 12,850-square-foot establishment on two floors that can seat 500 guests. Valet parking is available during dinner service. The restaurant features upstairs casual dining with an outdoor ocean view patio while the downstairs features a proper bar with craft cocktails, an exceptional dining room with international dishes featuring local ingredients, and two private event spaces including an 80+ person room and a private dining room for 20 guests.
The RH Firehouse Grill is an indoor-outdoor restaurant located at RH Montecito, The Gallery at the Old Firehouse. Enjoy a menu of signature salads and classics from our hearth in our courtyard restaurant, which seamlessly extends into a beautifully landscaped garden. Dine beneath the warm glow of handwoven pendants amid heritage olive trees, birds of paradise, a grand fireplace and cascading limestone fountains.
Located at the front door of the Funk Zone and one block from the beach, Goat Tree at Hotel Californian is a gourmet café with al fresco seating offering fresh, local fare, including superb pastries and baked goods made in house daily by our Pastry Chef Ron Viloria. Our all-day brunch menu features Lemon Ricotta Pancakes, Shakshuka, Baby Kale Caesar and our famed GT Smashburger. Sip on cold-pressed juices from Pressed Juicery, lattes and coffee by Caffe Luxxe or organic hot teas by Rishi. Curating seasonal picnic baskets for a day at the beach or wine tasting as well as dine in, take out or delivery for brunch and dinner, Goat Tree pleases everyone's palate. Join us on our spacious patio into the evening for a glass of wine or a cocktail and a bite. Our dinner menu includes Rigatoni Pasta, New York Steak Frites and Faroe Island Salmon among other delectable dishes. Don't let the day end without some Rori's Ice Cream or a seasonal dessert from Chef Ron.
Corazon Comedor emerged from the longing of nostalgic food from the streets, markets, and homes of Mexico. We look forward to bringing this experience in each dish.
Olio Pizzeria, ouvert en Juillet 2010, est une bar à pizza décontracté/ bar à salumis/bar à vins/bar complet inspiré de la myriade de pizzerias du voisinage et des enoteche (bars à vins) trouvés à presque chaque coin de rue des piazzas en Italie. Cette idée a commencé à prendre forme avant qu'Alberto et Elaine Morello eurent même ouvert le Olio e Limone Ristorante, leur restaurant italien gastronomique voisin en 1999. Bars à vin servant des salumis boutique et des formaggis sont la rage en Italie, ainsi qu'un nouvel intérêt régional qu'ils sont heureux de partager avec vous. La Sicile est une puissance émergente, et des touches de la nourriture et du vin sicilien ravissent les clients. Vous trouverez également des goûts excitants de la Campanie et d'autres régions émergentes sur les menus, la carte des vins et de bières. Regroupez-vous chez Olio Pizzeria pour un souper privé accommodant jusqu'à 32 personnes, un souper de groupe, ou envoyez une demande d'informations relative aux services de traiteur. Buon appetito!