Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Baltimore / Maryland

Meilleurs restaurants chaleureux à West Baltimore

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

58 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Beaumont
4.6
Exceptionnel(731)
Prix : raisonnable
• Grillade • Catonsville
Réservée 18 fois aujourd'hui
Upscale steakhouse serving quality steaks and chops from local butcher J.W. Treuth in Oella, Maryland
Une photo du restaurant True Chesapeake
4.7
Exceptionnel(596)
Prix : cher
• Fruits de mer • Hampden
Réservée 22 fois aujourd'hui
True Chesapeake is a Baltimore restaurant born of an oyster farm. Executive Chef Zack Mills creates a seasonal menu that showcases oysters from our farm in St. Jerome’s Creek, Southern Maryland — raw, roasted, and in signature dishes like Classic Rockefeller and French Onion Oysters. But, the oysters are just the beginning. Our award winning menu celebrates the bounty of the Chesapeake region by using locally sourced seafood, meat, and produce to create exquisite dishes that evolve with the seasons. Chef Mills has been featured extensively for his use of invasive seafood species, a very delicious way to help the Chesapeake Bay. Don't forget to order the Blue Crab and Bone Marrow dip or handmade pasta. We have an expertly curated wine list, beer selection, and cocktails - both classic and creative. Ample bar, high-top, and terrace seating available for walk-ins on a first-come-first-serve basis.
Une photo du restaurant Birroteca - Baltimore
4.7
Exceptionnel(2429)
Prix : raisonnable
• Italienne • Hampden
Réservée 12 fois aujourd'hui
Situé dans le quartier d'Hampden/Woodberry de Baltimore, le Birroteca - Baltimore propose une cuisine italienne à la fois moderne et rustique, conçue avec des ingrédients provenant des éleveurs, agriculteurs et pêcheurs locaux. Vous profiterez d'une ambiance communautaire, dans un cadre décontracté raffiné. Vous pourrez par ailleurs choisir parmi les 24 bières artisanales à la pression, une liste de vins italiens, ainsi que des cocktails uniques préparés avec des spiritueux locaux et des mélanges faits maison.
Une photo du restaurant Gordon Ramsay Steak - Horseshoe Casino Baltimore
4.3
Génial(2236)
Prix : très cher
• Grillade • Federal Hill
Réservée 18 fois aujourd'hui
Since its grand opening in November 2017, Gordon Ramsay Steak has quickly become a staple in Baltimore's fine-dining restaurant scene. Offering exceptional dishes with the finest locally sourced ingredients, internationally renowned Chef Gordon Ramsay has made it his mission to work with Maryland's most qualified purveyors. Enjoy succulent cuts of dry-aged prime beef paired with glasses of wine from our award-winning selection, or taste Chef Ramsay's world-famous signature dishes featuring the iconic Beef Wellington and Sticky Toffee Pudding. At this posh Baltimore steakhouse, no detail is left untouched. NFL Season - Please Note - Ravens Parking: Gold and non-Caesars Rewards members will be charged $100 for parking during Raven's home games. (Excluding 1:00 PM games).
Une photo du restaurant Tersiguel's French Country Restaurant
4.9
Exceptionnel(2322)
Prix : très cher
• Française • Ellicott City
Réservée 8 fois aujourd'hui
La famille Tersiguel propose sa version unique de la cuisine française depuis plus de 40 ans. Le menu du Tersiguel's combine une authentique cuisine de style français et des plats rustiques évoquant la Bretagne, le berceau d'origine des Tersiguel. Le Tersiguel's prépare une cuisine reflétant les saisons en utilisant les laitues, les herbes, les légumes, les fruits et les fleurs comestibles cultivés dans son jardin. Lorsque le jardin ne produit pas, le chef Michel Tersiguel se rend personnellement au marché de Jessup, dans le Maryland, pour sélectionner tous les fruits et légumes. Vous pourrez déguster une cuisine de la ferme à la table typique de la campagne française. Le chef Tersiguel la décrit comme « une cuisine à l'âme française ». La famille Tersiguel exploite l'un des meilleurs restaurants de la région depuis plus de 40 ans et continue cette tradition en étant évalué chaque année « Meilleur restaurant français » dans le Zagat et le Baltimore Magazine.
Une photo du restaurant Splash Pool Bar & Grill at Four Seasons Hotel Baltimore
4.2
Génial(34)
Prix : très cher
• Américaine • Harbor East
Celebrate the season with one-of-a-kind experiences at Four Seasons Hotel Baltimore. Experience our rooftop Winter Village where our sought-after two-tier terrace transforms into a winter wonderland in the heart of the city.Celebrate the season with an exclusive dining experience on our fourth-floor rooftop. Enjoy a monthly rotating prix fixe menu crafted by Executive Chef Tristan Baker inside your own private cottage overlooking Baltimore’s Inner Harbor. Menu themes for each month include: Nordic-inspired Feast of Valhalla (January), Spaghetti Soirée (February/Month of Love), and La Noche de Invierno inspired by Spanish winter nights (March). Take your experience to the fifth-floor terrace where an 1,800-square-foot synthetic skating rink takes centre stage. Cozy up fireside over seasonal bites and beverages and enhance your experience with a semi-private cabana and firepit.
Une photo du restaurant Ammoora - Ritz-Carlton Residences
4.7
Exceptionnel(683)
Prix : très cher
• Syrienne • Inner Harbor
Réservée 37 fois aujourd'hui
Enter a realm of authentic Levantine cuisine, culture, and design at Ammoora, an ornate dining destination, exclusively housed within the Ritz-Carlton Residences Baltimore. Embracing the cultural beauty and diversity of its fare, Ammoora immerses guests in an intimate fine-dining experience composed in a contemporary culinary style. Presented and prepared with award-winning skill and finesse, the culinary journey through the Eastern Mediterranean offers unique interpretations of classic dishes. Drawing inspiration from Ammoora's family roots, the Syrian-focused authentically modern menu evokes a sensory experience, enhanced by soft, yet lively oriental music and an alluring ambience.
Une photo du restaurant Rye Street Tavern
4.6
Exceptionnel(424)
Prix : cher
• Américaine • Port Covington
Réservée 49 fois aujourd'hui
Rye Street Tavern's menu is thoughtfully created featuring seasonal changes, locally sourced ingredients, & a diverse selection that caters to every palate, including vegetarian and gluten-free options. From fresh seafood & house-made pastas to southern-inspired dishes, each meal is crafted to perfection. Rye Street Tavern promises an exceptional lunch, dinner, or weekend brunch dining experience for locals & visitors alike. Guests can enjoy a variety of dining environments, including an open kitchen with U-shaped leather booths, a stylish bar and oyster bar with panoramic Patapsco River waterfront views, & a spectacular outdoor dining area with a 75-seat island bar. Happy Hour offered Monday through Friday with half off of oysters on the half shell plus discounted beers, wines, & select cocktails.
Une photo du restaurant Sotto Sopra
4.7
Exceptionnel(3648)
Prix : cher
• Italienne • Mt. Vernon
Réservée 16 fois aujourd'hui
Le Sotto Sopra est un restaurant italien situé dans un bel immeuble du XIXe siècle, à quelques pâtés de maison au nord d'Harborplace à Baltimore, sur Charles Street. Le restaurant sert une vraie cuisine italienne moderne avec des produits fermiers et locaux dès que possible. Le risotto cuit à point, les pâtes faites à la main, les viandes rôties, les fruits de mer locaux et les produits régionaux vous garantissent le plus grand plaisir. Venez pour le dîner Power pour profiter des aliments frais et de première qualité de la cuisine italienne. Le dîner complet de 2 plats est disponible au tarif de 20 USD. Le Sotto Sopra vous accueille pour le dîner du lundi au samedi, ainsi que tous les jours pour le souper. Mangez, buvez, dormez et rêvez italien.
Une photo du restaurant Copper Shark
4.7
Exceptionnel(574)
Prix : cher
• Américaine • Locust Point
Réservée 34 fois aujourd'hui
Step into our historic building, and you will immediately be greeted by its red-brick walls, exposed beams, and intimate bar space leading to an open and airy dining room and our fantastic back patio set for outdoor dining and conversations around our fire pit (weather permitting!). Sit at the bar to enjoy an artisanal beer or oak-aged bourbon alongside a quick bite of charcuterie meats and cheeses, crispy brussels sprouts, or shark fries. Or venture into the heart of Copper Shark for a leisurely chef-inspired meal created by Chef Matthew Audette. In addition to seasonal masterpieces, you can always count on classic cuisine like our petite filet, soup du jour and pot du creme. Weather permitting, we encourage you to cozy up next to our courtyard fire pit. Sundays we only have Brucnh service

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable