Depuis 1974, Jimmy's fait preuve d'un engagement inégalé envers l'excellence dans le secteur de la restauration. Bien que rendu célèbre grâce à ses fruits de mer, ses crabes à carapace dure cuits à la vapeur, le menu comprend également des goûts différents de partout dans le monde tels que les côtelettes d'agneau grillées, ses monstrueuses côtes salées et les côtes levées au barbecue. Il y a deux salles : un salon décontracté et une belle salle à manger divisée en deux pour ceux qui cherchent à fendre les crabes cuits à la vapeur et ceux qui recherchent l'intimité. Les fruits de mer sont livrés quotidiennement pour assurer une fraîcheur inégalée et pour offrir de nouveaux plats tous les soirs!
Step into our historic building, and you will immediately be greeted by its red-brick walls, exposed beams, and intimate bar space leading to an open and airy dining room and our fantastic back patio set for outdoor dining and conversations around our fire pit (weather permitting!). Sit at the bar to enjoy an artisanal beer or oak-aged bourbon alongside a quick bite of charcuterie meats and cheeses, crispy brussels sprouts, or shark fries. Or venture into the heart of Copper Shark for a leisurely chef-inspired meal created by Chef Matthew Audette. In addition to seasonal masterpieces, you can always count on classic cuisine like our petite filet, soup du jour and pot du creme. Weather permitting, we encourage you to cozy up next to our courtyard fire pit. Sundays we only have Brucnh service
Experience the incredible range and romance of Latin American culture at Maximón,Stop by for food and drink menus inspired by South American and Mexican cuisines, perfectly complemented by stunning stone architecture, wood and marble furniture, and lush greenery throughout the space.Stay awhile—listen to live music acts from all across the nation, or blend your own bottle in our tequila tasting room. Even better, spend a gorgeous day at our Spanish-style courtyard, featuring fountains, an outdoor bar, and Inner Harbor views.Named for a protective Mayan deity, Maximón brings exciting Latin flavor and flair to beautiful Harbor East. Come eat, drink, and enjoy.
Welcome to Baltimore Seafood! We are a casual seafood restaurant near the heart of Fells Point, Baltimore. Our small team is dedicated to bringing Charm City the tastiest boil bags packed with locally sourced seafood! Our restaurant boasts a sleek bar, modern rustic dining room, and a cozy ambience just minutes away from the signature Baltimore waterfront. Baltimore Seafood lends the perfect balance to cajun seafood cuisine, chic interior décor, and amazing service.
One-Eyed Mike's is a chef/owner-operated tavern tucked away on a cozy block of Bond Street, just off the beaten path in Fell's Point. Known as a locals’ favorite, it’s a place where "you're a stranger here but once." Our staff greets every guest warmly and genuinely—don’t be surprised if they ask your name and remember it next time.Our menu highlights fresh, local ingredients with elevated twists on classic tavern fare, from local oysters and lump crab cakes to hearty burgers and creative daily specials. Behind the bar, we’re famous for our Grand Marnier collection, complemented by expertly crafted cocktails, wines, and beers.The ambiance is intimate and inviting, with candlelit tables, exposed brick, and perfectly curated music that sets a romantic, timeless mood. Whether it’s a quiet dinner for two or drinks with friends, One-Eyed Mike’s is a welcoming escape where great food, drinks, and company come together seamlessly.
Experience an authentic Irish pub experience in Baltimore with our cozy and inviting atmosphere that has welcomed locals and tourists alike for over 18 years. With its decor and furnishings imported directly from Ireland, James Joyce will transport you across thousands of miles of ocean to The Emerald Isle.With a menu featuring traditional Irish fare and a large selection of draft beers, James Joyce will complete the true Irish pub experience by hosting live music 7 nights a week.
Situé au cœur du quartier la Petite Italie de Baltimore, le restaurant Sabatino sert les habitants et les touristes de Baltimore de la nourriture délicieuse du centre et du sud de l'Italie depuis plus de 50 ans. Que vous sortez pour profiter d'un souper intime à deux, pour une réunion familiale ou pour un événement de groupe réservé dans la salle à manger privée, le restaurant Sabatino vous donne l'ambiance que vous recherchez. Le restaurant Sabatino a été constamment voté « choix populaire pour le meilleur restaurant italien » et a récemment reçu le « choix de l'éditeur pour le meilleur restaurant italien » par le Baltimore City Paper, citant que « ce sont la consistance et l'intégrité qui nous a amené à récompenser le restaurant Sabatino de ce prix ». Ceci est une cuisine italienne sans excuses: des pennes avec une sauce à la vodka qui exciteront les papilles gustatives, un veau à la florentine noyé dans de délicieux fromages, des côtelettes piquantes et des parmigianas croquants. Ceci est la vraie affaire, servi dans un environnement (une maison en rangée dans le coeur de la Petite Italie) qui est aussi honnête que la nourriture. Joignez-vous à nous pour dîner, souper ou pour un repas en fin de soirée. Buon Appetito!
We have Steamed Crabs to enjoy year round. After making your reservation, please call for Crab sizes and availability 410-477-1975. We hope that on your next afternoon or evening out, you will give us the opportunity to make your visit or event as enjoyable as possible. The entire family and staff of Costas Inn thank you for your continued support and look forward supplying the excellence and quality that you have come to expect.
Located on the water in Baltimore's Inner Harbor, our signature restaurant, Apropoe's, offers a fresh take on American comfort food. Enjoy seafood and local favorites in a stylish setting inspired by the 1920's Prohibition, as well as the famous writer Edgar Allan Poe.
Le Hersh met à l'honneur les aliments de l'Italie et le savoir-faire des "bartender" américains. Le menu axé sur les ingrédients frais comprend de petits plats italiens rustiques, ainsi que des pâtes maison primées et de la pizza napolitaine recouverte de mozzarella maison et de saucisse. La carte des boissons s'articule quant à elle autour de cocktails vintage, de bières artisanales et de spiritueux, sans oublier la carte des vins aux choix longuement réfléchis. Vous n'y verrez pas les cépages de tous les jours! Allez-y lorsque vous avez une faim d'ogre et une envie de bien boire, et retournez-y encore!