Amilinda is a celebrated Milwaukee restaurant known for its vibrant blend of Spanish and Portuguese-inspired cuisine. Owner and executive chef Gregory León leads the kitchen with a focus on fresh, locally sourced ingredients and innovative flavor combinations. His culinary talent has earned him three James Beard Award nominations, highlighting his influence and expertise in the culinary world. Amilinda continues to be a standout dining experience with the reputation as a top dinning destination that attracts locals and visitors alike.Located in the heart of downtown Milwaukee, just blocks away from the Milwaukee Art Museum and the Pfister Hotel, Amilinda offers a cozy and inviting space with rustic decor, reflecting its Iberian Peninsula influences. The warm, intimate atmosphere complements the creative dishes from the kitchen, making it a destination for memorable meals.
Inspired American comfort food, cocktails and wine. Dining room, patio and curbside. Serving dinner 5-9 Tuesday through Saturday, and Sunday Brunch 10-2.Reservations or order online: www.eatatmoxie.com.Our Reservation Policies:- We do not take PATIO reservations. Patio seating is first come, first served.- Maximum reservation/table size in our DINING ROOM is 6 guests.- All guests must arrive within 15 minutes of reservation time.- Payment with one check is required for parties of 6 or more.- A 20% gratuity may be added to parties of 6 or more.
Buckley's is a cozy neighborhood spot in the heart of Milwaukee's East Town. Located two blocks from Lake Michigan and the Calatrava, Buckley’s is an ideal all occasion restaurant in downtown Milwaukee. An ever-evolving menu showcases seasonal ingredients from local farmers and purveyors. To compliment your dining experience, peruse the thoughtfully curated 200 bottle wine list or select a beverage from an extensive cocktail program that has consistently been recognized as one of the best in the city. Customize your dining experience to meet your needs whether you choose to enjoy a four course meal or simply grab a burger at the bar. However you choose to enjoy a visit to Buckley’s, do not forget to order a signature house-made dessert. You won’t regret it.At this family owned and operated restaurant, guests are treated like family. Come see for yourself!
It’s been over four years since guests last tasted the Sicilian dishes from longtime Milwaukee restaurant Giovanni’s. But all of that changes with Safina: a new casual Italian concept that comes to the historic building at 785 N. Jefferson St.Focusing on comforting dishes with roots in Sicily and the southern regions of Italy, Safina's goal is to keep the menu familiar and accessible. The restaurant also features a full bar and second-level seating, complete with wood and marble finishes that highlight the rustic, modern Italian ambiance.
Le DanDan Milwaukee a conservé son âme chinoise en ajoutant une sensibilité du Midwest.
Sa cuisine savoureuse, respectueuse, ludique et de saison est un vrai hommage aux goûts de notre enfance.
Le Carnivore est le premier steakhouse de Milwaukee et l'un des plus acclamés lorsqu'on parle de fine cuisine dans le Wisconsin. Ce restaurant est toujours en tête de liste des « Best Of ». Il a été reconnu pour la variété de ses goûts culinaires, entre autre pour sa coupe de boeuf alléchante et ses filets désossés. Le menu de biftecks propose un boeuf exquis, humide et vieilli à point de catégorie USDA, une distinction accordée à moins de 2% de tous les boeufs américains. On y retrouve également la viande tant convoitée, le « Wagyu », importée du Japon.
On propose aussi une carte des vins avec plus de 400 sélections. Vous trouverez toujours la bouteille parfaite qui se marie bien avec votre repas. Ce ne sera pas seulement le repas que vous allez aimer au Carnivore, c'est l'expérience entière, c'est-à-dire le service, la musique, le menu et plus encore. Pour couronner le tout, les végétariens sont toujours les bienvenus.
Le Bavette consiste en une réinterprétation moderne d'une tradition bien ancrée, celle de la boucherie de quartier. Il vise à honorer ces traditions de qualité et d'excellence en se procurant des animaux élevés de façon responsable sur de petites exploitations agricoles locales, ainsi qu'en découpant la viande selon les besoins des clients. En obtenant des carcasses entières, le Bavette favorise le développement durable et produit moins de déchets. En outre, le restaurant assure une traçabilité totale de la viande, de la table jusqu'à la ferme et, dans plusieurs cas, jusqu'à l'animal lui-même. Au Bavette, le consommateur appréciera la transparence complète. L'établissement veut créer le même sentiment de communauté et de vie de quartier que les anciennes boucheries créaient par le passé. Le Bavette, un endroit pour profiter d'un café le matin, d'un sandwich dans l'après-midi ou d'un verre de vin accompagné de fromage et de charcuterie dans la soirée.
The same Movida food you love, same great cocktails, with all the sangria you can enjoy. This is Movida at Hotel Madrid.Movida, translated meaning the movement, is a Spanish tapas restaurant located in Milwaukee, Wisconsin. Beyond the food, Movida features a recognized program that consists of Spanish wines, craft cocktails and house-made Sangria.
Des pâtes faites à la main, des pains et fromages, ainsi qu'une carte des vins abordables feront de votre expérience une des plus mémorables.
Il est préférable de contacter le restaurant si l'heure qui vous convient pour une réservation n'est pas disponible.