Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Baltimore / Maryland

Meilleurs restaurants acceptant les chiens à Little Italy

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Rye Street Tavern
4.4
Génial(265)
Prix : cher
• Américaine • Port Covington
Réservée 59 fois aujourd'hui
Rye Street Tavern's menu is thoughtfully created featuring seasonal changes, locally sourced ingredients, & a diverse selection that caters to every palate, including vegetarian and gluten-free options. From fresh seafood & house-made pastas to southern-inspired dishes, each meal is crafted to perfection. Rye Street Tavern promises an exceptional lunch, dinner, or weekend brunch dining experience for locals & visitors alike. Guests can enjoy a variety of dining environments, including an open kitchen with U-shaped leather booths, a stylish bar and oyster bar with panoramic Patapsco River waterfront views, & a spectacular outdoor dining area with a 75-seat island bar. Happy Hour offered Monday through Friday with half off of oysters on the half shell plus discounted beers, wines, & select cocktails.
Une photo du restaurant The Choptank - Baltimore
4.6
Exceptionnel(728)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Fells Point
Réservée 15 fois aujourd'hui
Atlas Restaurant Group celebrates historic Fells Point with The Choptank, a new fish and crab house located in the Broadway Market’s south shed. The Choptank honors the market’s 200-plus-year legacy with authentic local seafood and an energy and hustle true to the area.Atlas Restaurant Group promotes a dining atmosphere and the suggested dress is business casual. We kindly ask our guests to abide by these suggestions to create an enjoyable environment for all guests.The following items are prohibited however:• Gentlemen’s tank tops or sleeveless shirts• Hats are not permitted indoors for gentlemen• No exposed undergarments• Clothing with language or graphics that are vulgar or sexually explicit• Footwear is required, however there is no restriction on the style*Children accompanied by an adult are not subject to the Dress Policy*
Une photo du restaurant Verde
4.9
Exceptionnel(1157)
Prix : cher
• Bar + Pizzéria • Canton
Réservée 33 fois aujourd'hui
Choisissez des pizzas authentiques napolitaines au feu de bois, des salades fraîches et des desserts faits à la main parmi les nombreuses sélections sur la vaste carte du Verde, restaurant traditionnel italien dans le quartier Canton de Baltimore City. Le restaurant propose également un assortiment de bières artisanales locales et importées de l'Italie, ainsi que des vins locaux et italiens soigneusement sélectionnés.
Une photo du restaurant Hersh's
4.7
Exceptionnel(1230)
Prix : cher
• Italienne • Federal Hill
Réservée 28 fois aujourd'hui
Le Hersh met à l'honneur les aliments de l'Italie et le savoir-faire des "bartender" américains. Le menu axé sur les ingrédients frais comprend de petits plats italiens rustiques, ainsi que des pâtes maison primées et de la pizza napolitaine recouverte de mozzarella maison et de saucisse. La carte des boissons s'articule quant à elle autour de cocktails vintage, de bières artisanales et de spiritueux, sans oublier la carte des vins aux choix longuement réfléchis. Vous n'y verrez pas les cépages de tous les jours! Allez-y lorsque vous avez une faim d'ogre et une envie de bien boire, et retournez-y encore!
Une photo du restaurant True Chesapeake
4.6
Exceptionnel(537)
Prix : cher
• Fruits de mer • Hampden
Réservée 13 fois aujourd'hui
True Chesapeake is a Baltimore restaurant born of an oyster farm. Executive Chef Zack Mills creates a seasonal menu that showcases oysters from our farm in St. Jerome’s Creek, Southern Maryland — raw, roasted, and in signature dishes like Classic Rockefeller and French Onion Oysters. But, the oysters are just the beginning. Our award winning menu celebrates the bounty of the Chesapeake region by using locally sourced seafood, meat, and produce to create exquisite dishes that evolve with the seasons. Chef Mills has been featured extensively for his use of invasive seafood species, a very delicious way to help the Chesapeake Bay. Don't forget to order the Blue Crab and Bone Marrow dip or handmade pasta. We have an expertly curated wine list, beer selection, and cocktails - both classic and creative. Ample bar, high-top, and terrace seating available for walk-ins on a first-come-first-serve basis.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable