alaMar is a Contemporary Dominican Kitchen located in the hip Uptown Oakland area. Bravo TV's Top Chef Season 18 Contestant, Chef Nelson German, dives deep into his Dominican culture at alaMar by offering a regional menu of foods he grew up on that his mom, grandmother, and Aunt Maritza would cook and NYC-style Dominican street foods he enjoyed as a child. German brings a unique take to family recipes with his contemporary NYC twist on traditional dishes, including his popular braised oxtail dish. There is indoor seating and a dog-friendly patio with heaters for al fresco dining. The not-to-be-missed craft cocktail program reflects Caribbean influences such as the signature Mamajuana cocktail.
May and David Wasem's second Grand Lake Kitchen location offers the same uplifted American classics and warm hospitality as you've come to expect from the original but in a larger, more accessible and central location of the Dimond District in Oakland. An all-day cafe specializing in brunch and dinner! Maximum party size for regular reservations is 15. GLK Dimond houses a spacious dining room, full bar, two outdoor patios (dog friendly), private dining room, take-out counter, and retail wine and gift store
Spinning Bones is a California rotisserie Michelin Bib Gourmand rated restaurant that specializes in roasted meats with bold flavors. The focus of the menu is slow roasted meats: poultry, pork and beef, rotating on spits over high heat, and basting in their own natural juices. The rest of the menu is comprised of shareable appetizers, vegetarian side dishes, and healthier salads with vegan dressings. The principle of the menu is straight-forward: quality products that are prepared minimally and cooked thoughtfully. Spinning Bones is a brunch and dinner spot for Alameda people by Alameda people. It is a casual neighborhood restaurant open 5 days-a-week for sit down dining, take-out, and large party catering. Spinning Bones strives to be a common area for the residents of the East Bay to come together and engage in conversation and camaraderie over great food and drink.
• Fruits de mer • Quartier financier / Embarcadero
Réservée 84 fois aujourd'hui
Situé sur le front de mer et spécialisé dans les fruits de mer, le Waterbar propose des vues panoramiques sur la baie et les toits de la ville, une décoration exceptionnelle, ainsi qu'un menu de poissons et de fruits de mer de pêches durables, de la plus grande fraîcheur. Vous apprécierez un repas sur la magnifique terrasse en front de mer (acceptant les chiens), son atmosphère décontractée, ainsi que les aquariums circulaires tapissant les murs et offrant un tableau saisissant des poissons ainsi que de la faune de l'océan Pacifique. Le Waterbar est un restaurant à ne pas manquer.
A couple enjoying each others company tucked into a banquette late in the evening…a group of girlfriends people-watching from the sidewalk tables over brunch…two neighbors stopping by to grab lunch at the bar. These people all have one thing in common as they enjoy a meal here on Fillmore Street in Pacific Heights- Chouquet's. Whether inside our dining room or outside under the heated protection of our large awning, diners come to Chouquet’s to enjoy fresh, seasonal French bistro fare in a casual yet refined environment. Join us for lunch, brunch, or dinner and let us satisfy you with signature dishes such as our boeuf bourguignon, duck confit, onion soup or with bistro classics such as steak frites, moules marinière, and our famous crème brûlée for dessert. To complement your meal, we offer over 20 wines by the glass from our eclectic wine list of smaller producers.
Mr. Digbys Bar and Restaurant is the new neighborhood spot in Noe Valley, SF! Join us for elevated American comfort food and classic cocktails in a comfortable, polished setting. We offer dog-friendly sidewalk and parklet seating, bar seating and standard seating. Chronicle rated "Best Food of the Week" 2021.
Le restaurant Perry's on the Embarcadero est situé en bordure de mer dans l'élégant Union Street d'origine, suivant la même combinaison de confort et de prix abordables. Le côté accueillant du service a aussi laissé sa marque à San Francisco depuis 1969. Le décor est chaleureux; des peintures murales qui rappellent les souvenirs célèbres sur la rue Union, le tout combiné avec des murs en briques apparentes, une cheminée et une vue imprenable sur la baie et sur le pont.
Le Perry est connu aujourd'hui, plus que jamais, pour sa cuisine américaine classique, son service chaleureux et son bar où on s'amuse. Le menu est à la fois traditionnel et innovant, comprenant une grande variété de sandwichs, des salades, des pâtes, des steaks et du poisson frais grillé. Le Perry's on the Embarcadero est idéalement situé au cœur du quartier financier de San Francisco, en face du Ferry Building, à environ 1km de AT & T Park et facilement accessible par les transports publics de partout dans la ville ou de la grande région de la baie.
Le Piqueos est un restaurant de cuisine fusion péruvienne. Ambiance artistique. Ce sont les ingrédients qui créent cette dynamique dans ce restaurant de San Francisco, le Piqueos. Dans cette cuisine, vous trouverez une touche unique du Pérou. Dans chaque plat, les différentes saveurs d'épices régionales explosent.
• Fruits de mer • Quartier financier / Embarcadero
Réservée 1 fois aujourd'hui
Offrant de belles vues sur la baie de San Francisco, le Pier 23 Café est un restaurant de bord de mer unique spécialisé dans les fruits de mer frais et accueillant des concerts. Établissement à la gestion familiale depuis plus de 25 ans, le Pier 23 Café capture le cœur et l'âme d'une ville passionnée par la nourriture. La grande terrasse côté baie vous permettra de profiter du soleil de la Californie tout en dégustant des plats créatifs à base de produits frais et locaux. Lors de vos soupers en soirée dans la tente chauffée, vous pourrez observer l'activité maritime tout en bénéficiant d'une vue imprenable sur Treasure Island et les collines de Berkeley. Le Pier 23 Cafe vous attend pour une découverte d'un vrai restaurant local favori et d'un peu d'histoire authentique du front de mer.