Bienvenue au Maggiano's Perimeter! Situé dans la nouvelle section du Perimeter Mall et accessible à partir de l'autoroute I-285 Expressway, il se trouve à proximité du Parc olympique Centennial, du Phillips Arena et du Centre culturel Martin Luther King. Le Maggiano's est doté d'une salle à manger de 290 places et constitue l'endroit idéal pour dîner, souper, organiser un shower ou rencontrer un client important. La terrasse ouverte en belle saison rappelle l'Ancien Monde et vous donne l'impression de manger dans les rues animées de Florence. Le Maggiano's est spécialisé dans les portions somptueuses d'une cuisine italo-américaine authentique servie de manière conviviale. Le menu varié offre un vaste choix de pâtes maison, de salades originales, de steaks de première qualité, de poissons frais et de desserts mémorables.
At Portico, we offer a welcoming and relaxed atmosphere perfect for everything from casual dinners to special occasions. Whether you're catching up with friends, enjoying a family meal, or just looking to unwind after a busy day, our locally-inspired ambiance makes you feel right at home.Our menu features a mix of delicious dishes, from perfectly grilled steaks and fresh seafood to flavorful vegetarian options. Each plate is thoughtfully prepared with fresh, high-quality ingredients to give you a dining experience that’s both satisfying and memorable. Reserve your table today and enjoy a great meal close to home at Portico.
P.F. Chang's is a restaurant concept that honors the 2,000-year-old Asian tradition of wok cooking and believes in making food from scratch every day in every restaurant. With a Farm to Wok™ food philosophy at its core, P.F. Chang's chefs hand-roll dim sum, hand chop and slice all vegetables and meats, handcraft every sauce and wok-cook each recipe, every day in every restaurant using wholesome, fresh ingredients. With roots in Chinese cooking, the culinary landscape at P.F. Chang's now stretches across Asia with diverse, culturally inspired recipes including hand-rolled sushi, Vietnamese-style soups and bowls, traditional Chinese dim sum, wok-fired chicken and beef entrées, and family style noodles and rice. All made from scratch every day.
Chef Pat Pascarella is using a from-scratch approach to crafting wood-fired Neapolitan pies, handmade pastas, and traditional Italian specialties, Grana brings the robust "peasant cooking" of southern Italy to Dunwoody, Georgia.
Le 101 Concepts présente son dernier ajout à l'exaltante scène culinaire d'Atlanta avec le célèbre et authentique restaurant italien, Cibo e Beve. L'établissement propose de délicieux plats. Vous profiterez également de vins italiens et découvrirez la culture de ce pays. Enfin, le restaurant rend hommage au meilleur de l'agriculture locale et de saison.
Born to an Italian immigrant family, Executive Chef Pat Pascarella has a love for authentic Neopolitan cuisine that runs as deeply as his roots. He grew up savoring the traditional Italian cooking of his mother and grandmother, and it wasn't long before he found himself training under James Beard Award-winning chefs and helming his own kitchens throughout Connecticut, New York, and Atlanta, Georgia. Grana, Chef Pat's latest culinary endeavor, is directly inspired by the robust southern Italian cooking of his family's matriarchs. It is in their honor that our menu is kept simple and classics are left untouched.
*Please note our rooftop and front patio seating is on a first come fist serve basis* We will do our very best to accommodate all outdoor requests based on availability. Chef Pat Pascarella crafts authentic Southern Italian dishes inspired by the home cooked meals of his childhood. Our menu features wood-fired Neapolitan pizza, meatball flights, handmade Italian pasta, wood-fired steak, fish and chicken.Join us for brunch from 11:30am to 3:00pm every Saturday & Sunday featuring specialty dishes.
Di Paolo est l'un des restaurants italiens les plus respectés à Atlanta depuis 1995. Le menu combine une cuisine classique et une petite touche moderne. Les plats sont simples et créatifs et changent avec les saisons. Le Chef Exécutif Darin Hiebel figure parmi les meilleurs chefs en Amérique.
Le Buckhead Maggiano's est situé en face du centre commercial Lenox et du Phipps Plaza, dans la rue Peachtree, au cœur de Buckhead. Que vous visitiez le musée du Coca-Cola ou Stone Mountain, la chaleureuse salle à manger de ce restaurant est l'endroit idéal pour faire une pause pour dîner ou souper.
Le Maggiano's dispose de six salles de banquet privées d'une capacité de 350 personnes. Les pièces sont magnifiques et peuvent accueillir divers événements, depuis les mariages jusqu'aux réunions d'affaires en passant par les Bar Mitzvah ou Bat Mitzvah.
Rendez-vous au Maggiano pour savourer la meilleure cuisine italienne que vous n'avez jamais goûtée. Et vous pourrez peut-être y croiser un des célèbres habitués du restaurant, comme Charles Barkley ou Ted Turner.
Renowned restaurateur Marco Betti, owner of Antica Posta Tuscan Restaurant & Bar, and Sauce Buckhead Pizza Bar. The Tuscan native will focus on healthy, family-style meals. The name is meant to evoke a place of love where everyone can feel welcome. Bar Ti Amo is for lovers of Italian cuisine, offering authentic Italian meals, from traditional egg brunch dishes and all day dinner entrees.