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Meilleurs restaurants de style familial à Mount Vernon

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45 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Estuary
4.5
Génial(733)
Prix : raisonnable
• Américain Contemporaine • Penn Quarter
Réservée 20 fois aujourd'hui
Nestled in the bustling heart of downtown DC at CityCenter, Estuary is a haven for those seeking a truly unique and elevated dining journey that transcends borders. Our visionary chef, Ria Montes, skillfully combines her Filipino heritage with the finest elements of modern American cuisine, offering a truly exceptional culinary adventure. Step into our meticulously designed space, where modern aesthetics meet floor-to-ceiling windows providing a magnificent urban bird's eye view of Washington, DC. Prepare to be captivated by Chef Ria Montes, the culinary mastermind behind Estuary. With a passion for infusing her Filipino roots into every dish, Chef Ria masterfully embraces the rich and diverse flavors of the Philippines, seamlessly blending them with the modern American palate. The result is a menu hailed as a culinary masterpiece, where taste, texture, and innovation intertwine in harmony. To complement the fusion of flavors on your plate, we present an extensive selection of meticulously curated wines and handcrafted cocktails. Our team of expert sommeliers is always on hand to guide you in choosing the perfect pairing, guaranteeing an exquisite dining experience. At Estuary, we firmly believe that exceptional service is as vital as the culinary artistry itself. Our dedicated staff is committed to providing impeccable and knowledgeable service, ensuring that your visit exceeds all expectations. Estuary is where modern American cuisine meets the soulful, diverse flavors of the Philippines. We invite you to embark on a culinary journey like no other-an experience that will linger in your memory long after your visit. Join us at Estuary and discover a world of extraordinary flavors and unforgettable moments.
Une photo du restaurant Boqueria - Penn Quarter
4.6
Exceptionnel(563)
Prix : cher
• Tapas/Amuse-Bouche • Penn Quarter
Réservée 24 fois aujourd'hui
An energetic Barcelona-style tapas bar serving Spanish favorites, seasonal specials, and curated cocktails in a contemporary space steps from DC's Chinatown, Capital One Arena, and near the National Mall.Perfect for a shared meal of small plates, happy hour or lunch with the team, a memorable date night, or weekend brunch!Let us know if you have any seating requirements when making your booking. Parties of 10 or more will enjoy our Chef's Tasting Menu ($52pp plus beverage, tax and gratuity).Please note that by making a reservation through OpenTable you are agreeing to receive marketing communications from Boqueria.
Une photo du restaurant G.O.A.T. Room
4.8
Exceptionnel(71)
Prix : raisonnable
• Indienne • Centre ville
Réservée 16 fois aujourd'hui
G.O.A.T. Room welcomes everyone to experience the wonderful food and flavors of the Punjab region! Metropolitan DC is a melting pot of many different cultures and Indian Masala is a melting pot of many different spices. When it is all combined it creates a blend of diversity and flavors. This is what G.O.A.T. Room is all about, enjoy friends.
Une photo du restaurant Succotash PRIME
4.6
Exceptionnel(4042)
Prix : raisonnable
• Américaine • Penn Quarter
Réservée 129 fois aujourd'hui
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Une photo du restaurant Oyamel
4.6
Exceptionnel(9657)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Penn Quarter
Réservée 139 fois aujourd'hui
Oyamel Cocina Mexicana combine traditions régionales culinaires riches du Mexique avec un tarif urbain moderne. Les clients expérimentent une large gamme de antijitos - des entrées et snacks traditionnels Mexicains - avec des tacos et ceviche authentiques et une impressionnante sélection de cocktails et de tequilas. Cela ne ressemble à aucun plat mexicain que vous ayez pu essayer. Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Chef de cuisine Colin King utilise les ingrédients et les techniques traditionnelles et les rehaussent avec créativité pour offrir des plats et des boissons d'raffinement exceptionnel.
Une photo du restaurant Carmine's - Washington DC
4.5
Génial(6619)
Prix : raisonnable
• Italienne • Penn Quarter
Réservée 119 fois aujourd'hui
Carmine's est un restaurant de style familial, avec des établissements à NYC, NJ, Nassau Bahamas et Washington DC. Le restaurateur Artie Cutler a créé Carmine's avec un seul objectif : ouvrir un restaurant qui servirait chaque repas dans le style d'une fête de mariage italo-américaine, avec de grandes portions d'antipasto, de pâtes, de fruits de mer et de viandes, le tout servi sur des plateaux conçus pour le partage. Carmine's est l'endroit idéal pour profiter des amis, de la famille tout en savourant une très bonne cuisine et de très bons vins, le tout servi avec professionnalisme. Vous aurez l’impression de replonger en enfance et de retrouver l’ambiance familiale qu’il y avait chez votre grand-mère.
Une photo du restaurant Iron Gate
4.7
Exceptionnel(3046)
Prix : très cher
• Méditerranéene • Dupont Circle
Réservée 37 fois aujourd'hui
Originaire de la côte est du Maryland, le chef Anthony Chittum a gagné sa réputation non seulement pour sa cuisine, mais aussi pour son engagement à s'approvisionner dans un réseau d'agriculteurs, de pêcheurs et d'artisans alimentaires locaux. Puisant leur inspiration dans les cuisines de la Grèce, de la Sicile, de la Sardaigne et du sud de l'Italie, le chef Chittum et son équipe interprètent ces différentes traditions et techniques en utilisant les meilleurs produits de la région du Mid-Atlantic. En soirée, l'Iron Gate propose un menu dégustation dans la salle à manger. Vous pourrez opter pour un menu dégustation de 4 plats (60 USD par personne, plus 40 USD pour l'accord mets et boissons), un menu dégustation de 6 plats (80 USD par personne, plus 50 USD pour l'accord mets et boissons), ou le menu dégustation du chef (110 USD par personne, plus 90 USD pour l'accord mets et vins). Vous serez invité à personnaliser votre expérience en choisissant vos plats dans les différentes catégories du menu. Les menus dégustation changent souvent, selon la disponibilité des produits de saison et locaux. Ils peuvent être adaptés en fonction de vos restrictions et préférences alimentaires.
Une photo du restaurant The Pembroke
4.6
Exceptionnel(2015)
Prix : cher
• Mondial/International • Dupont Circle
Réservée 66 fois aujourd'hui
Le Café Dupont au The Dupont Circle Hotel est un bistro contemporain aux accents français et américains qui reflètent le côté sophistiqué du cosmopolite quartier Dupont Circle. Le Chef exécutif Laurent Aubel crée des menus saisonniers irrésistibles avec des ingrédients frais et de première qualité provenant d'agriculteurs et de bouchers locaux. Une sélection de cocktails spéciaux et une vaste carte des vins accompagnent à merveille les créations innovantes du Chef.
Une photo du restaurant Mi Vida Penn Quarter
4.5
Génial(450)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Penn Quarter
Réservée 47 fois aujourd'hui
“Mi Vida” translates to “My Life.” However, in Mexico, “Mi Vida” means much more. “Mi Vida” is a term of endearment bestowed on close family and friends to signify love, care and importance. When one says, “Mi Vida,” they are telling someone special how much they mean to them. MI VIDA describes how we feel about our team and our guests. It is our expression of Mexican culture and cuisine as interpreted through the lens of Chef Roberto Santibañez. Our menu is rooted in the history and culinary tradition of Mexico while exploring the ever-changing boundaries of this vibrant and evolving cuisine.
Une photo du restaurant The Grill
4.6
Exceptionnel(1486)
Prix : cher
• Américaine • Southwest Waterfront
Réservée 52 fois aujourd'hui
Chef Roberto Santibañez presents a new American menu focused on Woodfired cooking, with an emphasis on steak, seafood and vegetarian fare. His Mexican roots and French training lend an inspired touch to the American table.

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