Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego

Meilleurs restaurants de style familial à Pacific Beach

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

30 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Marisi
4.6
Exceptionnel(1040)
Prix : très cher
• Italienne • La Jolla
Réservée 46 fois aujourd'hui
Discovering Italy by way of La Jolla, Marisi focuses on Italian hearth cooking with an emphasis on handmade pastas, fine wine and classic cocktails. The menu celebrates the rich diversity of cuisine from across Italy, fashioned in a time-honored tradition of handmade all day, every day. A dream that lives between the Italian and La Jolla coasts, suspended between tides instead of time — a mood more than a plot. A visit that feels a lot like coming home, if home was a warm, charming villa off the Amalfi coast. Marisi is a taste of something you want to remember. We hope you love it.
Une photo du restaurant Paradisaea
4.7
Exceptionnel(556)
Prix : très cher
• Californienne • La Jolla
Réservée 26 fois aujourd'hui
A celebration of food, cocktails, art, and warm hospitality. Housed in the historic Piano Building, in the heart of the vibrant community of Bird Rock, Paradisaea is a destination restaurant and bar, that San Diegans frequent for crave-able, accessible fare, executed at the highest level.
Une photo du restaurant Le Coq
4.4
Génial(265)
Prix : très cher
• Français Contemporaine • La Jolla
Réservée 49 fois aujourd'hui
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.
Une photo du restaurant The Whaling Bar
4.5
Génial(64)
Prix : cher
• Californienne • La Jolla
Réservée 10 fois aujourd'hui
Rediscover The Whaling Bar in La Jolla, blending historic charm and modern luxury. Once beloved in the La Valencia hotel, it's back after ten years, mixing its rich legacy with today's elegance. Known for its cozy atmosphere and top-notch service, it's been updated for contemporary tastes without losing its heritage essence. Executive Chef Brian Redzikowski, with a background in America's top kitchens and Iron Chef America, leads the culinary journey, offering a menu that combines classic and innovative approaches. The Whaling Bar invites both old fans and new to enjoy luxury and become part of La Jolla's ongoing story.
Une photo du restaurant Sea & Sky
4.3
Génial(207)
Prix : cher
• Californienne • La Jolla
Réservée 3 fois aujourd'hui
Welcome to Sea & Sky, Hotel La Jolla’s new penthouse dining experience with breathtaking ocean views. Indulge in a meticulously crafted menu that highlights the bounty of coastal California. Feast on the freshest seafood and locally sourced ingredients as Sea & Sky takes you on a culinary journey, where the flavors of the ocean meet the infinite horizon.Sea & Sky will also offer an innovative drink menu with regional California and Valle de Guadalupe wines, as well as handcrafted cocktails with ingredients from around the world. Please join us for Jazz brunch every Sunday. Happy hour offered daily in the bar and lounge from 3PM - 5PM (reservations not accepted). Please note on Mondays we offer a limited menu in our lounge and bar.
Une photo du restaurant Jack & Giulio's Italian Restaurant
4.7
Exceptionnel(1158)
Prix : raisonnable
• Italienne • Vieille ville
Réservée 1 fois aujourd'hui
Le restaurant italien Jack et Giulio's figure parmi les favoris des habitants de San Diego depuis de nombreuses années. Ce restaurant populaire, anciennement connu sous le nom de Giulio's of Pacific Beach, est fier de servir les « Meilleurs Scampi » depuis 1961. En plus de ce plat populaire, ce restaurant à la gestion familiale propose de nombreuses pâtes maison, du veau, de la volaille, du bœuf et des spécialités de fruits de mer.
Une photo du restaurant Seneca
4.7
Exceptionnel(4123)
Prix : cher
• Italienne • Centre ville / Gaslamp
Réservée 98 fois aujourd'hui
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
Une photo du restaurant Animae
4.8
Exceptionnel(3186)
Prix : très cher
• Asiatique Contemporaine • Centre ville / Gaslamp
Réservée 57 fois aujourd'hui
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
Une photo du restaurant Juniper & Ivy
4.6
Exceptionnel(8006)
Prix : cher
• Non-specifiée • Petite Italie
Réservée 65 fois aujourd'hui
Le Juniper & Ivy propose une « cuisine américaine gastronomique avec une touche de la côte est », ainsi que l'explique Richard Blais, chef applaudi par la critique et plus connu en tant que gagnant de l'émission « Top Chef All-Stars » diffusée sur BravoTV. Dans son établissement de San Diego, Blais apporte son approche audacieuse et créative à la cuisine et la gastronomie, soutenu par une équipe d'étoiles de l'art culinaire. D'excellentes cartes des cocktails et des vins, conjuguées à des repas en plein air, une conception très énergique et plus encore, font de Juniper & Ivy l'ultime destination gastronomique de la côte ouest.
Une photo du restaurant Callie Restaurant
4.8
Exceptionnel(181)
Prix : très cher
• Méditerranéene • Centre ville / Gaslamp
Réservée 52 fois aujourd'hui
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable