• Française / Américaine contemporaine • New Haven
Réservée 9 fois aujourd'hui
Chef Vincent is excited to bring a dynamic contemporary brasserie experience to New Haven.Chef Vincent has worked with such culinary giants as: Charlie Trotter, Daniel Boloud, Jean-Georges Vongerichten, Marcus Samuellson, Rocco Dispirito, Georges Blanc, Paul Bocuse, Michel Geurard, and Stephen Starr.
L'Orcio est un établissement haut de gamme servant une cuisine italienne contemporaine. Les spécialités de pâtes faites maison, comme les gnocchi à la ricotta, les pappardelle et les ravioli ne sont que quelques éléments de l'expérience qui vous attend à L'Orcio. Le chef d'Amuri, un natif d'Italie, fait aussi des merveilles culinaires avec des poissons entiers et des steaks juteux, et cuisine une variété de plats de viande et de poisson tous les jours. Des desserts comme le Tiramisu, la charlotte à l'amaretto et la tarte au citron sont également faits maison. Avec son ambiance détendue et élégante, assortie d'une touche européenne, c'est le cadre idéal pour dîner, souper ou savourer des spiritueux. Situé dans une maison historique rénovée, le restaurant propose trois espaces uniques pour les clients. Que ce soit pour savourer un cocktail au magnifique bar, un souper intime dans l'élégante salle à manger ou partager des entrées entre amis sous la pergola recouverte de glycines dans la cour intérieure, tous vos sens seront exaltés. L'Orcio est une entreprise familiale pourvue d'un sens inné du détail, et qui a beaucoup à offrir. Venez-y pour partager un repas, une boisson ou simplement pour dire « Ciao ».
In New Haven, Connecticut, Caffe Bravo is an Italian restaurant that serves up quality authentic Italian dishes and other European specialties. Each of our pastas are house-made. The Caffe Bravo menu has extensive options for any taste, including starters, salads, pasta dishes, and entrees. Caffe Bravo provides only the freshest ingredients and emphasizes classic Italian meals using recipes that have been handed down for generations. Its elegant, cozy dining room & outdoor heated patio provides customers with a relaxed atmosphere that makes the meal even more enjoyable.
Chef Colt Taylor, celebrated for his culinary gem, The Essex in Old Saybrook, is proud to announce the opening of The Essex Brasserie in Branford, Connecticut, This is comfort food at its finest.The Essex Brasserie showcases Chef Taylor’s innovative approach to French cuisine with a focus on local ingredients and bold flavors. The menu features classic French dishes, including many of the favorites at The Essex. Among the highlights:Lobster Bisque, Clam Chowders & French Onion SoupThe Wagyu BurgerBeef Wellington served with pomme purée, haricot verts, and bordelaiseFluke Meunière: A zesty and flavorful dish with peanut chile crisp Moules Frites: Fresh mussels offered in three unique stylesThe famous Essex Lobster & Beet Fusilli