Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Hawaii

Meilleurs restaurants de style familial à Waimānalo

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

19 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Hau Tree
4.7
Exceptionnel(111)
Prix : cher
• Méditerranéene • Honolulu
Réservée 101 fois aujourd'hui
Le Hau Tree Lanai est un joyau de la restauration récompensé par le prix « Top Write In » (choix des consommateurs) d'Hale Aina/Honolulu Magazine du meilleur brunch en 2013, par l'OpenTable Best View (meilleure vue) en 2013, par la médaille d'or Hale Aina du meilleur repas en plein air (Best Outdoor Dining) en 2010 et enfin par la médaille d'argent du Best Restaurant to Take Out (meilleur restaurant où sortir) de Town Guests en 2009. Situé sur le côté paisible de la plage de Waikiki, cet établissement offre des vues imprenables dégagées sur l'océan et sur les couchers de soleil romantiques. Vous apprécierez votre repas dans un cadre idyllique, décontracté et élégant. Vous savourerez des fruits de mer, de mahi-mahi, de l'opakapaka et du thon ahi préparé dans 5 styles différents ainsi que du bœuf naturel (provenant du Harris Ranch), du filet mignon, du New York Rib Eye Steak (bifteck de faux-filet) ou encore des Colorado Lamb Chops (côtelettes d'agneau). La carte des vins attractive affiche des prix raisonnables et un service d'assistance est assuré afin de vous permettre de conjuguer au mieux la nourriture et le vin.
Une photo du restaurant Gaslamp
4.7
Exceptionnel(77)
Prix : très cher
• Grillade • Honolulu
Réservée 12 fois aujourd'hui
"Swanky jazz lounge and steakhouse specializing in craft cocktails, Japanese wagyu beef, and global seafood offerings all while providing an entertainment driven atmosphere with the likes of fire dancing and live local jazz music"
Une photo du restaurant Quiora
4.5
Génial(1217)
Prix : cher
• Italienne • Waikiki
Réservée 14 fois aujourd'hui
From the Italian words ‘Qui,’ meaning ‘Here,’ and ‘Ora,’ meaning ‘Now.’ Join us here and now for a dining experience that celebrates the joy of the present moment. Our menu is inspired by Italian and Mediterranean cuisines, featuring ingredients that are thoughtfully sourced from local farmers, fishermen, and purveyors throughout Hawaii. We invite you to join us for lunch for local and international favorites.Our open-air dining room offers beautiful views of the Waikiki skyline and the Pacific Ocean. You can even catch the Hilton Hawaiian Village fireworks show on Friday evenings from any table in the restaurant, and stunning sunset views any day of the week. Complimentary Valet Parking.QUIORAWAIKIKI.COM · @QUIORAWAIKIKI
Une photo du restaurant Leila
4.6
Exceptionnel(30)
Prix : très cher
• Marocaine • Honolulu
Réservée 5 fois aujourd'hui
San Francisco-based Chef Mourad Lahlou and Hawaii’s own Chef Chris Kajioka have come together to create an elegant fusion of Moroccan inspired cuisine with vibrant Mediterranean flavors characteristic of the rich culture they celebrate. Located in the heart of Kaimuki at 1108 12th Ave, Leila’s exquisite dishes represent the rich flavor profile found across the Moroccan landscape. With masterful craftsmanship and award winning service, Chef Mourad and Chef Chris’ newest restaurant addition embodies the stylish and charming personality of the surrounding neighborhood. Enjoy the ease of family style dining as you relax in our lush and warm atmosphere while basking in exotic tastes that intersect at the places of rustic and unique. Please be aware that we allocate 2 hrs max for parties of two and 2 hr 45 min for parties up to six. There is also a 20% Service Charge for parties of 6 or more. Mahalo!
Une photo du restaurant The Cutlery - Kaimuki's Neighborhood Steakhouse & Barbershop
4.7
Exceptionnel(326)
Prix : très cher
• Grillade • Kaimuki
Réservée 15 fois aujourd'hui
Our Menu Is Curated By Our Executive Chef Ricky Murakami Intimately Featuring Dishes That Have Taken Years To Perfect & Bring To Fruition. Indulge In Our Weekend Special Of Slowly Smoked 7-Hour Kiawe Wood Prime Rib Or Our Slowly Braised Oxtail Ragu. We Are A Neighborhood Steakhouse Comfortable Enough For The Whole Ohana But Sophisticated Enough To Satisfy Your Taste Buds! We Invite You To Join Us Here In The Heart Of Kaimuki! A Kind Reminder:The Majority Of Our Seating Is On The Exterior So We Advise To Dress Comfortably! We Take Great Pride In Preparing Every Dish To Our Guest's Order Therefore We Encourage You To Enjoy A Few Pupus And Immerse Yourselves In Conversation With Your Ohana & Guest As You Await Your Main Dishes. We Are An Intimately Ran And Family Operated Steakhouse And We Truly Strive To Create A Memorable Experience For Every Person Who Steps Through Our Doors. We Thank You All Greatly For Enabling Us To Host You For Dinner. Me Ke Aloha Mau A Mau, The Cutlery.
Une photo du restaurant Eating House 1849 by Roy Yamaguchi - Waikiki, Oahu
4.7
Exceptionnel(3005)
Prix : très cher
• Cuisine regionale hawaïenne • Waikiki
Réservée 39 fois aujourd'hui
Le Eating House 1849 rend hommage au patrimoine culinaire animé de Hawaii avec un clin d'œil aux restaurateurs tels que Peter Fernandez qui, selon ce qu'on raconte, a ouvert un des premiers restaurants à Hawaii vers le milieu des années 1800s, l'appela The Eating House et puisait ses ressources de ce que pouvaient lui offrir les agriculteurs, les éleveurs, les glaneurs et les pêcheurs locaux. Ici, le chef primé Roy Yamaguchi mélange parfaitement deux mondes: l'ambiance et les saveurs simples d'une ville coloniale et la modernité évolutive de la haute cuisine.
Une photo du restaurant Mara
4.5
Génial(110)
Prix : raisonnable
• Méditerranéene • Downtown
Réservée 28 fois aujourd'hui
Mediterranean cuisine is a way of life, one that respects the land, the people, and the way we eat. These principles are mirrored in Hawaiian culture and MARA Restaurant & Bar celebrates this connection by highlighting the historical cuisines of modern day Greece, Italy, and beyond while working in harmony with the bounty of ingredients from Hawaii’s plentiful and revered āina, from mauka to makai. Central to MARA’s culinary journey is a rotating fresh market seafood list where guests are invited to select their preferred fish and preparation inspired by the various cuisines that encompass the Mediterranean Basin. Our chef’s creativity is complemented by an elevated beverage program showcasing bespoke cocktails with in-house-made elements and a world-class wine list. Join us on this exploration and let your mind, body, and soul set sail across the Mediterranean.
Une photo du restaurant Kapa Hale
4.6
Exceptionnel(1274)
Prix : raisonnable
• Cuisine regionale hawaïenne • Waikiki
Réservée 8 fois aujourd'hui
Welcome to Kapa Hale!Kapa Hale has a modern influence on Hawai'i Regional Cuisine. We promote local products and combine them with familiar ethnic influences that showcase a cuisine that can only be found in today's Hawai'i.We can help to celebrate life's special events -- whether it's a large party or an intimate prix-fixe menu. We can accommodate different styles of events -- cocktail reception, sit-down family style menus, etc. Chef Keaka Lee was recently recognized as a James Beard semifinalist for Best Chef in the Northwest and Pacific. And finalist for the Vegetarian category for the local Hale 'Aina Awards by Honolulu Magazine. We're located next to Olive Tree Cafe, outside of Kahala Mall. We have a small, private parking lot.
Une photo du restaurant Mud Hen Water
4.6
Exceptionnel(1360)
Prix : raisonnable
• Américain Contemporaine • Honolulu
Réservée 19 fois aujourd'hui
Le Mud Hen Water, une expérience culinaire hawaïenne extraordinaire!
Une photo du restaurant Mahina and Sun's - Surfjack Hotel
4.6
Exceptionnel(1288)
Prix : cher
• Cuisine à la Maison • Waikiki
Réservée 7 fois aujourd'hui
Le chef Ed Kenney, né à Honolulu, ouvre les portes de son quatrième restaurant: Mahina & Sun, vous proposant une délicieuse cuisine des îles. L'objectif de Kenney est d'offrir «une cuisine haut de gamme avec une touche hawaïenne» et d'utiliser des produits biologiques locaux de façon à faire rayonner ses plats. Au cours de la dernière décennie et à travers ses autres restaurants à Kaimuki (Town, Kaimuki Superette et Mud Hen Water), Kenney a été une figure centrale dans la culture toujours en croissance de la nourriture rapide.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable