To book tables for 10 guests or more, please call our booking hotline at 020 8559 1155. You can also enquire about "The Sheesh Party Menu," 3 Course Celebration Menu, £50 Per Person, for Parties of 10 and over. Discover sheer indulgence at Sheesh Chigwell. From delectable flavours to celebrity allure, experience upscale dining like never before. Immerse yourself in exquisite dishes and a vibrant atmosphere that's truly unforgettable.
The unique food culture of North West Frontier Province, a culture dating back to around 500 BC, is testament to human resourcefulness and skill, creating stunning, flavoursome dishes from sparse ingredients from a rich land. In Indian cuisine you can taste the elemental flavours of the earth, delicately spiced by the Chef. We at Namak invite you to experience the land of India through our food.
Situated within the heart of Canary Wharf, The Ivy in the Park provides sophisticated and friendly all-day dining for those working, living and visiting the area.
Perilla is a restaurant based in Newington Green. Using humble ingredients of the highest quality, the food focuses on a modern interpretation of classical European flavours, in an informal and relaxed dining room.Please be advised for tables of 5 or more we will only be serving our set menu (£75pp) with no a la carte. Please notify us of any dietary requirements.
From the acclaimed Michelin starred Restaurant Gordon Ramsay in Chelsea comes Restaurant Gordon Ramsay High, an exclusive 12-seater Chef’s Table offering an incredible culinary experience, with stunning 360-degree views of the city and beyond. Reservations are now open.
Le Galvin La Chapelle a été acclamé par la critique, et avec raison : c'est une véritable destination culinaire. Ce restaurant fabuleux, situé juste à côté de la célèbre Bishopsgate à Londres est l'œuvre des célèbres frères chef-restaurateurs Chris et Jeff Galvin, et incarne leur approche de la restauration, dans tous les sens du terme. En effet, le Galvin La Chapelle possède tout le facteur « wow » du Windows avec le raffinement élégant du Galvin Bistrot de Luxe, tout en se taillant son propre caractère en même temps. L'intérieur est vraiment spécial, tout comme la nourriture - cosmopolite, continentale et tout à fait élégante à chaque tournant, créative mais familière, spéciale mais sans prétention. Pas étonnant que le Galvin La Chapelle ait été nommé Restaurant de l'année par Tatler en 2010 et Meilleur restaurant de Londres en 2010 .
Retaining two stars in the 2023 Michelin Guide, La Dame de Pic London is a vibrant destination for gourmands in the City of London, showcasing Chef Anne-Sophie Pic’s creative French cuisine.Currently the most decorated Michelin starred female chef in the world, Anne-Sophie Pic is known for her distinct culinary identity, revisiting ingredients and exploring unusual cooking methods to create powerful and unexpected flavour combinations.
From Mayfair, Manchester and Miami, now to Bishopsgate, Lucky Cat by Gordon Ramsay will open in February 2025 on Level 60. Enjoy Lucky Cat’s Asian-inspired menu, incredible wine selection & spectacular cocktail list, alongside stunning 360 degree views of the city and beyond. Reservations are now open.
Tout en ravivant la tradition du café de gare capable d'attirer les foules, le décor de cathédrale de l'établissement The Booking Office, son bar long de 29 mètres et ses plats anglais fraîchement préparés ne manqueront pas de vous subjuguer à tout moment de la journée. Un cadre saisissant pour un déjeuner d'affaires, une collation ou un souper anglais classique à partir d'une carte adaptée à tous les moments de la journée. Vous y trouverez également une carte de punchs et de boissons mélangées, recréés à partir d'anciennes recettes de l'époque victorienne, ainsi que toute une gamme de cocktails sur mesure et de saison.
Welcome to E3 - the UK's first Vegan fine dining supper club, hosted by chef Marc Joseph and based at our new deli on Roman Road in the heart of London's East End. Our menus are seasonal and devoted to experimenting with new combinations of flavour, colour and texture to deliver amazing menus for sophisticated palettes.In fine weather, the Club operates in the E3 garden, which is furnished with outdoor heaters and canopies for cooler evenings. We move indoors during the winter months, keeping windows and doors open and inviting guests to explore the garden between courses.