Bin 189 is a culinary gem that exudes elegance and charm. The menu at Bin 189 is a delightful fusion of modern American cuisine with a focus on locally sourced, seasonal ingredients, allowing guests to savor exquisite flavors while reveling in the serene beauty of the surrounding landscape, under the expert guidance of Executive Chef Ruben Bugarin. Chef Ruben's specials of the day feature an array of succulent seafood and perfectly grilled steaks, adding a tantalizing dimension to the culinary offerings. Complementing these delights are artisanal craft cocktails such as the "Cedar Smoked Margarita," featuring Espolòn Tequila, Cointreau, Lime, and Smoked Cedar Essence, offering an exciting blend of flavors and aromas. For those with a desire for classics, the "Old Fashioned" beckons with its timeless combination of Makers Mark, Angostura Bitters, Sugar Cube, and a twist of Lemon and Orange, promising a taste of nostalgia with every sip.
Diane’s Saddleback Grill features a full-service restaurant and bar and also hosts business meetings, weddings and other functions. The conference facility can accommodate up to 50 people and the outdoor gazebo is a pleasant alternative for meeting, wedding or party accommodations.
Visit Lake Arrowhead’s finest dining restaurant, Diane’s Saddleback Grill — The featured restaurant on www.LakeArrowhead.com, Diane’s is the Lake Arrowhead critic’s choice and a favorite of guests, and particularly locals.
The food is delicious and Diane’s is always busy, so reservations are highly recommended.
Come to the UCLA Lake Arrowhead Lodge to indulge in a unique culinary experience from our award-winning kitchen. Our warmly rustic dining room is an ideal place to celebrate those everyday special occasions, with masterful dishes designed by our renowned culinary team.
The Ocean 48 menu is designed with fresh seafood and quality ingredients in mind. The Mastros provide ultra-grade seafood, salmon, lobster, crab, oysters and more. Much of the menu is served a la carte, letting each guest personalize their experience. Ocean 48 is seafood reinvented in a vibrant upscale atmosphere specializing in world-class seafood & great steaks. Different than anything we have done in the past, the fine dining atmosphere blends dramatic and intimate settings. At the core of Ocean 48 is chef sourced, highest graded sustainable fresh seafood from around from the world, enhanced with unique and interesting appetizers and side dishes that go beyond the traditional seafood menu. Newport's best seafood & romantic restaurant.
Le Farmhouse at Rogers Gardens vous propose une cuisine fraîche, locale et de saison, servie directement de la ferme à la table, accompagnée de vins exclusifs ainsi que de cocktails et de bières artisanales. Installé sur un terrain de près de 3 hectares avec jardin au cœur de Corona del Mar, le Farmhouse vous fera profiter d'une expérience culinaire inimitable. Son secret réside dans la beauté incomparable du Roger's Gardens, parfaitement combinée à une cuisine unique élaborée par le chef Rich Mead.
The Mission Inn Restaurant dispose d'une cuisine ouverte et dernier cri où les chefs préparent des repas réconfortants avec leur touche originale. Célèbre pour son brunch champagne du dimanche primé et l'expérience culinaire somptueuse offerte à ses clients, il propose diverses stations alimentaires uniques et un bar à mimosas. Le restaurant est vêtu de tuiles colorées, de plafonds à voûtes, de chandeliers muraux décoratifs et de touches de marbre.
Pour manger en plein air, The Mission Inn Restaurant propose the Spanish Patio qui célébrait ses 100 ans en mars 2014. The Spanish Patio permet aux clients de manger dehors, au milieu de l'auberge, en étant entourés par le clocher, Anton's Clock et Glockenspiel, une collection de cloches provenant de missions aux États-Unis, ainsi que d'une fontaine circulaire en tuiles.
"Your Pleasure is Our Pleasure!" Please join us at Bar Cecil for a delightful evening. We welcome parties of 5 or fewer guests (limited space for parties of 5). Unfortunately, we are not able to accommodate larger parties.We book tables for 2 hours. Last dinner orders are taken at 9 pm and we close the bar at 10 pm. We've gone cashless and happily accept credit and debit cards.Due to our small size, tables with separate reservations can not be combined. Please reserve online; if OpenTable is not showing availability, we're fully booked or it is more than 14 days out. We accept reservations up to 30 days out. Our bar is always walk-in and we open at 5 pm (the bar list is usually full around 4:30 pm).We can't wait to have you as our guests! "Shall we?"
L'Orange Hill Restaurant se trouve au sommet des collines d'Orange et offre une vue d'Orange County jusqu'à Catalina. L'Orange Hill est un petit bijou découvert avec bonheur dans des collines chéries, tant des habitants que des visiteurs, depuis de nombreuses années.
Toute l'équipe vous souhaite la bienvenue, quelle que l'occasion que vous célébrez : qu'elle soit importante comme un mariage, décontractée comme un brunch entre bons amis ou romantique comme un dîner avec un être cher. Le restaurant propose des cascades, des bassins de carpes koï et une vaste terrasse avec vue sur les lumières étincelantes de la ville. Profitez d'un moment d'évasion et de détente sur la terrasse, avec un verre de vin de la carte des vins primée ou un cocktail artisanal du dynamique O BAR lounge. L'Orange Hill met fièrement de l'avant des ingrédients de saison de haute qualité et des produits locaux. Il sert des steaks de catégorie USDA parfaitement vieillis pendant 28 jours, des chateaubriands et sa spécialité, le bar du Chili mariné au miso.
Veuillez contacter le restaurant pour les réservations de plus de 20 personnes, son équipe pourra voir ce qui est possible pour vous accueillir.