Time counts at BJ’s Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we’ve continued to refine our brewhouse experience to make BJ’s a place where you can make the most of any meal. We want BJ’s to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we’ve put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven’t just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it’s because of them we’re continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ’s, a restaurant with a Brewhouse soul.
Situé au cœur du quartier historique, le Madeleine’s est le seul restaurant fusion d'Evansville. Les chefs Tyra Sikkink et Timothy Mills, diplômé du Culinary Institute of America, ont nommé ce restaurant élégant en hommage à leur fille, Madeleine. Le chef Mills tire son expérience d'un parcours professionnel au cours duquel il a sillonné tout le pays, en passant notamment par New York et Washington, D.C., jusqu'au Tri-State. La carte, renouvelée chaque semaine, propose des fruits de mer frais et des viandes de choix, cuisinés dans un esprit fusion pour une expérience culinaire unique à chaque visite. La cave compte la meilleure sélection de vins du Tri-State, et le bar sert des alcools premium, ainsi qu'une spécialité fusion : le Martini au saké. Que ce soit pour un souper romantique ou entre amis, pour un repas d'affaires ou juste pour déguster de la bonne cuisine, le Madeleine’s saura vous faire satisfaire.