Suzie Q was unapologetically rebellious, alluring and ahead of her time. Bathed in the red glow of oriental charm, her underground chinese restaurant was a well-kept secret by those in the know during the 80’s in downtown San Francisco; a hidden gem drawing people in from across the city with her timeless dishes and unforgettable ambiance. Suzie Q embodies the indulgence of this rich legacy, re-imagined through a modern lens and coupled with retro oriental charm, classic chinese fare and contemporary cocktails.
Big Pig Canteen brings Authentic BBQ to the south eastern suburbs of Melbourne. Situated in a large warehouse in Moorabbin, with easy parking at night and a wide range of rotating craft beer and cocktails, Big Pig Canteen is perfect for large groups and families wanting to have a little room to enjoy the fantastic atmosphere.
Lulu is a neighbourhood restaurant.We offer daily hand made pasta and pizza with simplicity and quality at the core. We have a considered wine offering that is focused on Italian varieties. We want to be a venue which can be visited multiple times a week a snack and wine, birthday lunch or dinner. We operate Wednesday to Sunday, featuring pizza, pasta and snacks all designed to share. Our opening hours are:Wednesday: 5pm - 10pmThursday: 5pm - 10pm Friday Lunch: 12pm - 4pmFriday Dinner: 5pm - 10pmSaturday Lunch: 12pm - 4pmSaturday Lunch: 5pm - 10pmSunday Lunch: 12pm - 5pmWhilst reservations are recommended, we will always have some tables put aside for walk ins
We believe that nothing brings people together quite like good food. That's why we've dedicated ourselves to creating an authentic Italian dining experience that will transport you straight to the heart of Italy. Priding itself on utilizing only the freshest of ingredients, showcasing the natural flavors of the seasons through generational cooking methods with an edge.At Made in Casa, dining is a sensual experience, one that should be savored and relished. From the flavors of our homemade pasta and pizza to the ambiance of our elegant surroundings, every detail has been carefully crafted to create a seamless, unforgettable dining experience.
WANGWANG BBQ is a contemporary Qiqihar charcoal BBQ restaurant with a sophisticated atmosphere. We serve all range full-blood wagyu, including wagyu A5 from Kumamoto, in only the best quality.
L'Hotel Brighton se situe à l'est de Brighton, où vous pourrez retrouver les plus grandes célébrités lors d'un repas ou autour d'un verre. L'hôtel vous proposera un menu composé de divers plats, allant du steak aux poissons et des frites à la bière. Ici à Brighton, vous retrouverez toutes les spécialités de pub. La carte des vins se compose essentiellement de boissons australiennes, telles que Carlton et VB, ainsi que de cidre et de bières pression. Situé dans la rue Bay, l'hôtel Brighton rénové entièrement dispose d'une salle à manger pouvant accueillir 70 personnes, d'un espace idéal à l'étage pour organiser différents événements et d'un bar intérieur/extérieur.
Immerse yourself in the vibrant flavours of Southeast Asian fusion cuisine, where traditional recipes blend harmoniously with contemporary twists. Experience the aromatic herbs, fiery spices, handcrafted cocktails and dishes inspired by the bustling streets of Bangkok, Kuala Lumpur, and Hanoi.
Le menu au Grosvenor Hotel est vaste. Il comprend notamment des plats traditionnels de pub tels que des mets de Parme, des hamburgers et des pizzas, ainsi que des collations qui se combinent parfaitement avec de la bière et quelques plats à partager, comme le cochon de lait rôti entier ou 600 g de filet de bœuf servis à table. Le délicieux menu principal au Grosvenor Hotel est le 100 % certifié Angus, boeuf victorien nourri à l'herbe, qui est vieilli sur place pendant six semaines minimum pour atteindre un maximum de goût. L'offre est constituée de cinq steaks différents, y compris le contrefilet NY Strip, qui est vieilli sur l'os et coupé sur commande. Aujourd'hui, il s'agit d'un lieu polyvalent qui offre la possibilité de nombreuses expériences différentes, par exemple prendre un verre désaltérant lors d'un repas de famille ou d'une fête d'anniversaire dans l'une des salles de réception. Le Grosvenor Hotel est fier de son engagement à trouver, faire vieillir et préparer des filets de bœuf victorien nourri à l'herbe de qualité supérieure, que vous pourrez déguster au Bistro, le bar à hamburgers à emporter (STKBB), ou bien emporter depuis l'épicerie et la bouteillerie du Grosvenor.