Le Chandler’s ouvre ses portes en décembre 1999, derrière le bâtiment historique du Symons General Store. Ce restaurant agréable, où vous vous sentirez immédiatement à l’aise, peut accueillir jusqu’à 50 personnes dans sa salle à manger, ainsi qu’une dizaine au sein de son bar. Pour ceux qui rechercheraient un peu d’originalité, il y a possibilité de souper dans la cave à vins, entouré d’une collection de 4000 bouteilles, disponibles également à la vente au Symons General Store. Durant la période estivale, vous pourrez profiter d’un repas en extérieur, dans la cour du restaurant, qui est entourée d’un magnifique mur de briques.
Spring & Porter features modern, globally-inspired cuisine in a refined yet welcoming environment. Chef Tommy Kaszubowski has created a menu for everyone and, when paired with our impressive wine collection, creates an experience you won't want to forget. From the selection of seasonal ingredients; and our emphasis on local purveyors to the thoughtfully crafted cocktail menu, Spring & Porter is humbled to have you as our guest.
1911 Restaurant serves a variety of artfully prepared entrees, appetizers, and salads. All items are prepared in-house by our talented culinary team and feature the best fresh local produce. Enjoy your meal in our charming historic dining room, or on the beautiful terrace overlooking a peaceful park with peaks of Little Traverse Bay. Open for dinner Wednesday through Saturday from 5 pm to 8:30 pm Join us for happy hour from 4 pm to 5:30 pm $5 off appetizers $2 off all cocktailsplus $5 off any bottle of wineWe look forward to serving you!