Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Pittsburgh

Meilleurs restaurants sans gluten à Shadyside

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

38 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Carmella's Plates and Pints
4.7
Exceptionnel(737)
Prix : cher
• Américaine • Centre ville
Réservée 18 fois aujourd'hui
Carmella’s Plates & Pints is co-owned by , Carmella Salem and Michael Alberter. Our kitchen staff create upscale comfort cuisine.Our dining room has a warm and cozy feel with a wood- beamed cathedral ceiling, open fireplace, taxidermy and stained glass windows that adorn the dining room. Our guests feel as though they are tucked away at some destination lodge that exists in the heart of the Historic Southside. We do have an intimate 60 seat dining room with a Unique Fireplace Table in the center that can be dined at. If you are looking to host a special event such as a Rehearsal Dinner, Bridal Shower, Engagement Party or Business Meal, look no further, Carmella's can Host all of your Special Occasions. Our expansive Whiskey Bar boasts over 700 Whiskies and Tequilas. Enjoy 14 Wines on Tap and 14 Craft beers on Tap.
Une photo du restaurant ELEVEN
4.8
Exceptionnel(6259)
Prix : très cher
• Américaine • Centre ville
Réservée 41 fois aujourd'hui
L'ELEVEN, situé entre le centre-ville et le Strip de Pittsburgh, est le onzième restaurant du groupe big Burrito, et sans aucun doute le plus innovant. Il propose un menu original comprenant des spécialités américaines créatives préparées avec des produits frais. La cuisine, symbole de l'énergie se dégageant de l'ambiance urbaine de l'Eleven, est dirigée par le chef Eli Wahl et son équipe. Rendez-vous à l'ELEVEN pour déguster des plats aux saveurs complexes préparés simplement avec des ingrédients locaux de saison. Les tarifs sont compris entre 10 et 25 USD pour le dîner et 30 et 50 USD pour le souper.
Une photo du restaurant Kaya
4.8
Exceptionnel(2710)
Prix : raisonnable
• Caraïbes • Centre ville
Réservée 24 fois aujourd'hui
La cuisine de Kaya est inspirée par la mer et le soleil, mêlant ingrédients frais et de haute qualité à saveur audacieuse et préparation séduisante. Le Chef de cuisine Benjamin Sloan incorpore les coutumes culinaires des îles des Caraïbes, de l'Amérique du Sud, du Pacifique et d'au-delà, en n'utilisant que les herbes et les épices les plus fraîches combinées avec l'excitation d'un grill grésillant pour créer de la nourriture qui est exotique et vivante. Le menu varié et complexe et les boissons tropicales festives ont fait de Kaya une destination culinaire primée depuis plus d'une décennie.
Une photo du restaurant Paris 66
4.7
Exceptionnel(2226)
Prix : raisonnable
• Française • Shadyside
Réservée 4 fois aujourd'hui
Dès votre arrivée à Paris 66, vous vous croirez transporté dans un authentique bistro français, jusqu'au moindre détail. Ce joyau haut de gamme et primé est non seulement une affaire de famille - propriété du duo passionné Frederic et Lori Rongier - mais il est également une combinaison improbable de deux mondes - intime et accueillant, il est autant approprié pour des occasions spéciales que pour des rencontres informelles. On y propose un menu constitué de classiques culinaires français qui allie parfaitement les produits locaux et organiques aux influences et techniques françaises. Une superbe carte des vins vous permet de trouver le vin parfait pour agrémenter les délicieuses saveurs créées dans la cuisine à aire ouverte. Dégustez le cocktail signature sur la terrasse durant les mois les plus chauds ou profitez de la terrasse chauffée à l'arrière du restaurant toute l'année. Il va sans dire qu'aucune visite chez Paris 66 ne serait complète sans avoir goûté à l'une des délectables et magistrales créations du Maître pâtissier David Piquard. Bon appétit!
Une photo du restaurant Morcilla
4.9
Exceptionnel(1883)
Prix : très cher
• Espagnole • Lawrenceville
Réservée 15 fois aujourd'hui
Le chef primé Justin Severino apportera une cuisine espagnole dans le quartier Lawrenceville de Pittsburgh, à quelques rues du restaurant méditerranéen urbain de Severino, le Cure. Le programme de charcuterie signature de Severino prendra un accent espagnol, et un bar à pintxos avec places debout seulement complèteront votre expérience. Consultez le menu actuel au www.morcillapittsburgh.com. Contactez Morcilla pour votre réservation.
Une photo du restaurant Meat & Potatoes
4.4
Génial(1844)
Prix : très cher
• Nourriture Réconfortante • Centre ville
Réservée 35 fois aujourd'hui
Meat & Potatoes is a high end gastropub in downtown Pittsburgh. Its kitchen takes as its inspiration the idea of elevating comfort food to a gourmet level. Its chefs are inspired by fresh, seasonal ingredients and its bar staff creates innovative cocktails and serves a range of wines by the glass and draught beers, as well. The menu at Meat & Potatoes is a new take on basic. There are classic appetizers like fried pickles, grilled bread and fried Brussels sprouts, as well as more innovative fare like fried pigs ear and buttermilk fried chicken liver. Meat & Potatoes mains include pot roast, salmon and lamb neck cassoulet.
Une photo du restaurant Fig & Ash
4.8
Exceptionnel(2182)
Prix : très cher
• Américain Contemporaine • Northside
Réservée 16 fois aujourd'hui
A wood-flamed mash-up of Modern America with classic influences, guests will relish just how delicious home-away-from-home scratch cooking can be. At Fig & Ash, we provide seasonal sustainable comfort dishes, in a warm rustic setting. Fig & Ash offers a new take on old favorites and new adventures that will become favorites. We allot one hour and forty-five minutes for each party of two and two hours and fifteen minutes for each party of four. Please keep this in consideration when dining with us to ensure a great experience for everyone. We can accommodate up to a party of five in our Main Dining Room. Please contact us for larger reservations. We have outdoor patio seating available equipped with commercial overhead heaters. Please contact us for more details.
Une photo du restaurant One by Spork
5.0
Exceptionnel(1019)
Prix : très cher
• Américain Contemporaine • East Liberty
Réservée 3 fois aujourd'hui
READ CAREFULLY AS WE ARE A NEW CONCEPT: One by Spork is a new, seasonally driven chef’s tasting menu experience. We embrace unity through our shared "house" philosophy, where our team works together to deliver an unforgettable dining adventure. Immerse yourself in a multi-course journey with expertly curated liquid pairings. Upon arrival, our team will assist in selecting the perfect pairing for you.Dinner begins promptly at 6 PM; doors open at 5:45 PM. Reservations required. $275 per person, excluding tax and gratuity (pairing included).Due to extensive use of allium, nightshades, and butter, we cannot accommodate these allergies, nor can we accommodate vegetarians, vegans, or gluten-free diets at this time. All allergies must be noted 7 days in advance to allow proper preparation.
Une photo du restaurant Alta Via - Market Square
4.6
Exceptionnel(568)
Prix : cher
• Italienne • Centre ville
Réservée 35 fois aujourd'hui
Located in Pittsburgh's Downtown Market Square, wood hearth cooking and fresh handmade pastas are the heart of Alta Via. Seasonal modern Italian cooking with passionately sourced ingredients celebrates the way we like to live and like to eat; fresh, clean, active.Reservations are available up to 30 days in advance; we look forward to serving you!
Une photo du restaurant Alla Famiglia
4.8
Exceptionnel(1052)
Prix : très cher
• Italienne • South Side
Réservée 30 fois aujourd'hui
Alla Famiglia has been delighting local and traveled guests in this very same location for over two decades. This "diamond in the rough" is conveniently located on the hilltop of Pittsburgh's South Side. Boasting a fine dining atmosphere, its family owned and operated, and promises to deliver a consistent product with every visit. You will be greeted and treated like family, as you enjoy homemade scratch Italian specialties, an award winning wine list, and complex scratch cocktails. Dine in an old world atmosphere under paddle fans, exposed brick, antiquities from all around the world. Six unique and interestingly decorated dining rooms comprises the character of this institution which started with just 8 tables, 25 years ago. Choose from daily provisioned fishes and exotics from the sea, dry and wet aged Prime beef, tender milk fed veal, and homemade maccheroni are just some of the choices you will have to select from. Crown the evening with our pastries prepared on site.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable