SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
Now Open!! Welcome to Ted’s. Your go-to place to savor The Every Day. We are your neighborhood eatery, taking a creative and contemporary approach to classic American dishes and cocktails in NoMa. Open daily for all-day breakfast, lunch, dinner and drinks. Voted “Best Hangover Breakfast” and “Best Kid-Friendly Restaurant” by readers of Washington City Paper (in the same year), Ted’s Bulletin is truly a restaurant for all seasons.In addition to street parking, we offer valet, validate parking for the Marriot Hotel Retail Lot adjacent to our restaurant for up to 90 minutes. There is also a paid, private lot across the street.We limited reservations for weekend brunch service. If they are all booked, WE DO ACCEPT WALK INS.
Carmine's est un restaurant de style familial, avec des établissements à NYC, NJ, Nassau Bahamas et Washington DC. Le restaurateur Artie Cutler a créé Carmine's avec un seul objectif : ouvrir un restaurant qui servirait chaque repas dans le style d'une fête de mariage italo-américaine, avec de grandes portions d'antipasto, de pâtes, de fruits de mer et de viandes, le tout servi sur des plateaux conçus pour le partage. Carmine's est l'endroit idéal pour profiter des amis, de la famille tout en savourant une très bonne cuisine et de très bons vins, le tout servi avec professionnalisme. Vous aurez l’impression de replonger en enfance et de retrouver l’ambiance familiale qu’il y avait chez votre grand-mère.
Philippe puts his own spin on traditional Beijing-style cuisine with results that are modern, flavorful and theatrical. All specialty dishes are served family-style, giving all guests the opportunity to experience a taste in every dish ordered. Our philosophy focuses on bringing people together for an experience that they can share with one another – starting with our signature dishes.FOR PARTIES OF 9 OR MORE, PLEASE VISIT please select one of our large party dining experiences listed on our OpenTable page OR visit https://www.philippechow.com/location/washington-dc/ -- Be sure to select Group Dining
Welcome to Ted’s. Your go-to place to savor The Every Day. We are a neighborhood eatery, taking a creative and contemporary approach to classic American dishes and cocktails. Open daily for all-day breakfast, lunch, dinner and drinks. Voted “Best Hangover Breakfast” and “Best Kid-Friendly Restaurant” by readers of Washington City Paper (in the same year), Ted’s Bulletin is truly a restaurant for all seasons.
Le Lincoln - DC constitue une expression de collaborations artistiques des domaines de la gastronomie, de la mixologie et du design.
Vous pourrez y déguster notre petit menu américain de saison préparé avec des ingrédients frais fournis par des fermes locales et régionales. Le LINCOLN rend hommage à l'un de nos plus grands présidents des États-Unis, avec des clins d'œil à grand nombre de ses aliments préférés, y compris les huîtres, le pain d'épices et le pâté de poulet.
Si des cocktails vraiment uniques vous tentent, nos barmans ont créé une sélection des plus innovantes, soulignée par des bocaux Mason remplis de bourbons infusés et la première carte de contrebande de DC servie dans des tasses de cuivre de style antique. Pendant les mois chauds, vous pourrez profiter de notre terrasse offrant une vue panoramique sur le paysage urbain de DC.
Des peintures originales et un design intérieur distinctif conçu par l'artiste pop Maggie O'Neill font du LINCOLN un régal pour éveiller les sens au déjeuner, à la happy hour, au dîner, au brunch ou une fois la nuit tombée.
Street Pizza is the ultimate destination for drool-inducing food, live sports and banging tunes - with iconic DJs, game days and unforgettable nights, with pizza by your side.At Street Pizza we run our own race; we're uncompromising on our exceptional food, we've created iconic restaurants where you can kick back, shoot pool, flex your arcade muscles, thrash your best mates all the way to the top of the leaderboards, watch your fave sports teams become legendary, or simply sass around in a photobooth.Quite simply, it's pizza without rules. And quite frankly, it's legendary.
Art and Soul sert une cuisine simple et honnête qui reflète une dévotion à la qualité et la responsabilité, réalisé grâce à une étroite collaboration avec des fermiers, des artisans et des producteurs qui fournissent des produits durables, dans la mesure du possible.
Mené par le chef exécutif Douglas Alexander, Art and Soul est imbibé d'un authentique esprit du Sud chaleureux et accueillant. Des éléments amusants régionaux tels que des signes de ferme peintes à la main et de l'art artisanat traditionnel rendent hommage aux influences régionales du D.C. En cas de beau temps, installez-vous sur la grande terrasse en avant et dégustez un repas fait au feu de bois au plein air.
Le Cafe Deluxe est un bistro américain alliant le charme d'un établissement de quartier à l'énergie d'un restaurant animé. Les habitants de Washington profitent de son service chaleureux et de son expérience culinaire décontractée depuis plus de 20 ans.
Le menu varié pour le déjeuner, le dîner et le souper met en valeur les classiques frais réalisés à partir de zéro. Parmi les favoris, vous trouverez le steak-frites et le pain de viande grillé, l'omelette d'épinard, de feta et de tomates pour le déjeuner, mais aussi le Mac & Cheese au Prosciutto, tous réalisés à partir de recette traditionnelles et d'ingrédients de saison.